Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mám květen 2009. CDAA. Když jsem na to upozorňoval v servisu, tak mi řekli, že je to od nalejváku oleje. Spojka řve jako kráva - to je taky normální. Asi změním servis, nebo auto.

co jiného servis.. dyt bydlíš v Praze ne? tak garny nebo rolbař a rozhodně ti auto nezkurvěj...

Asi ano. V servisu mi ho taky nezkurvěj, ale ani neopravý. :-)

Upraveno od motosman

Motosi, změnit značku... Všechno co je nastandardní, o tom vědí a je to vlastnost, která se nedá vyřešit jinak, než počkat až to odejde  :kol-44:

Jo a taky kvůli PINům do konektoru musím založit firmu, protože fyzické osobě to neprodají, pouze se 30cm kablem za 99Kč kus a musíš si to přiletovat ke svému kablíku  :kol-25:

ale tak ono bys mohl furt něco opravovat. na merglovi dodávce už cca 20000km zpátky piští turbo(asi opotřebovaný už) a furt funguje... takže tak, nikde nic neteče... tohle má motos určitě horší no...

jinak servisi to je fakt špatný.... za tejden autorizák není schopnej opravit nárazník, nalakovat a vyměnit xenon... fakt na palici. za to zase Audi servis ještě horší nabouraninu to v pohodě stihl....

Upraveno od kokta7

Stringo: spíš bych řekl, měli vědět. Nevim, jestli mě v servisu zkoušej, ale já už tam chodím se seznamem prací a číslama ND a i tak se občas neshodneme.

Mě turbo houká od výměny,........jestli to turbo opravdu je

Vím sleduji. Mé houkme jen když víc přidám a uberu. Jinak ticho po pěšině. Teď si říkám, jestli to nemůže mít souvislost s tím odlučovačem oleje. No nechám ho vyměnit a uvidíme.

motosi, takhle mě to houkne taky, ale slyšet to skoro není..dělá to od začátku. už jsme to tady řešili.

Kurník, já snad to turba fakt koupím a zkusím vyměnit (ale jen repas... nevíte o nějaké dobré firmě, co je repasuje a prodává za dobrou cenu?)

Myslel jsem odlučovač. Turbo je drahý. :-)

Někde jsem měl článek od někoho, kdo ty turba dělá, opravuje a mění. Kouknu v pondělí, budu to mít v práci.

autoforum, někdo kdo se o tom nebojí napsat.  :kol-41:  :kol-135:  :kol-17:  

DSC_0006.JPG

Upraveno od kokta7

• Autor

Kokto , my se taky nebojíme ;-)

Upraveno od Clint

akorát ty nejsi motoristický vydavatel :D

Upraveno od kokta7

Řeknu vám že ta Note 3 je špica. Mobil pro blechy uz bych nikdy nechtel. Stahnul se mi nejakej novej Tapatalk, ktery dle meho neni ve vsem idealni ale s timhle displejem je to parada. Tak ze ja mam kindercar, kdo ma ovsem kindermobilphone? Treba Clint? [emoji1]

TT je ve dvou vydáních. Ten správný umí přidat foto. Doporučuji stáhnot app od CM.

Test vlozeni fotky

post-10015-1425718866,492_thumb.jpg

Tak to funguje, ma to oranzovou ikonu ten tapatalk s nejakym simbolem.

Mě hapnul krám

post-78913-1425719325,3861_thumb.jpg

To je jen sklo ne? Ja koupil to tempered glass a to dle youtube vydrzi i prejezd tankem [emoji1]

Upraveno od Petrrr

kokto, ty ty telefony likvidujes casteji jak ja....  :kol-46:

• Autor

Petrrr: já bych se s tou cihlou moc nechlubil, těžká, neforemná. Můžeš s ní zatloukat v kindekárce hřebíky do tapecu :D :D Ale to by tvoje papundekly, z kterého je pádlo vyrobené nevydržely :D

Nicméně...5,2" mi tedy nepřijde nijak málo, když si vezmu, jak směšně malé jsou Ajfouny.

Jo a nauč se pravopis ty s-I-mbole ;)

Co ten Čaj o páté? Uděláme toho 13.tého? Musím to zamluvit....

Jede zítra někdo na motorky?

Upraveno od Clint

Petrr, clint jen zavidi, ten mobil je dobrej ;)

Ja patek 13teho nemuzu :( 14 rano v 8 mam zkousky ve skole, takze to nedopadne... :(

na motorky nejedu, lezim v klidovem rezimu, ktery mam povinne do pondelka

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.