motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Po ní toužím už od roku 2002. Tak snad mi to vyjde. Enduro snad jedině BMW GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 GSko 1200 na nasi postavu, nebo 1150 je dobry na 600 jsme moc velky Jinak pro me jeste muze byt adventura od KTM v endurech. a potom par vybranych supermotardu by se me libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Hlavně nic menšího, než litr. [emoji6] Kde jsou ty doby, kdy motorky měli menší obsah, než auta. Za chvilku bude opak pravdou. [emoji23] Teď zrušili 1.8 TSI a 2.0 TDI do Yetiny a příští rok bude objemový vrchol 1.2. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Ostrý enduro to je moje skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 moje krevní skupina je M3 E46, to musím mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Moje krevni skupina jsou ty buchty na vystave co po tech masinach lezou. Na motorky se jen divam, jindy me jinak moc nezajimali, na to se mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 ja se taky mam rad a proto uz bych znovu nechtel zaleh, ale spis neco krosovejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 proto to chce zadokolku a ne nějaký motorky. někdo do tebe drcne nebo ti otevře dveře a je to skoro konečná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 ty voe, motorky nejsu o zavodeni, ale jezdeni s rozumem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Mě by se líbilo XJR, taková klasika, dá se sehnat rozumně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 To byla druhá volba ve verzi SP, ale GSXko je vyšší a pro mě pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Motosi protoze mas sice velkou baterku ale telefon zere jako krava. Ja kdyz jsem ho koupil vse instaloval neustale na wifi + nekolik hodin videii s navody na youtube nejaky hovory a vydrzel mi 1,5 dne. Mam ho kratce na nejake zavery, ovsem i ve vsech recenzich je toto za velky klad. Vsechny obdobne founy typu S5 vydrzi sotva od rana do vecera. JOHNY, jiste kdyz budu hrat hry tak ho taky stopim za par hodin, mel jsem na mysli beznejsi pouzivani. Ja v telefonu zadny hry nemam, na hry kdyz uz tak PC... telefon je na praci a web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Taky nemám žádnou hru. A kdo bude dnes v Letňanech? Editováno: 8. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Já, za chvíli vyjíždím, v jedenáct jsem zhruba v Letňanech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 To jedeš přes Brno? [emoji23] Já dopiju kafe a jdu na krtka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Nabírám kumpány na Kladně a v Chýni. Brnknu ti, až budu na místě ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Tak jsme s Motosem prolítli moto výstavu v Letňanech, počasí nám přálo a všude hérečky a žrádlo (taky motorky) Editováno: 8. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Tak, tak. Letos musím říci, že obě výstavy byli pěkné, ale bodík navíc mají Holešovice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Musím se také přidat k Motosovi a dát sem nějakou pěknou fotku z motoveletrhu: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Hele Clinte, já v té jejich výslechové místnosti nebyl, ale řekl bych, že ta vpravo má koule.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Jo no tak to jsou dobrá vozítka, taky bych nějakou projel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Clinte, druha z leva je moje spoluzacka a proto se musi chodit do skoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Clint jedine do skoly tretiho veku [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Ozi: Ta první zprava byla nejlepší, ale ta tvoje spolužačka taky stojí za hřích, domluv mi to Řekni jí, že mám TDI a dlouhou klobásu , bude šílet chtíčem Editováno: 8. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 A já myslel Clinte, že máš jen DLOUHÉ ROZJEZDY 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky