Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

No  co dvoulitry TSI? Pawouk říkal, že jde technologicky prakticky o stejné motory.....Mají se tedy na co těšit?

Proto nakup lesticky!

Upraveno od kokta7

Podobný exot byl včera na Jižní Spojce před sjezdem na Magistrálu. Odstavil to v pravém pruhu, bez trojúhelníku, blikaček. Dost mazec. Taky dostal od PČR do tlamy :D

kokto, jooo, pokud by byly takové leštičky někde v akci, koupil bych alespoň 3.  :kol-28:

Dyt to cajti dělají taky, akorát blikaj tema jejich led blikačema... Tak jdou příkladem, ochránci peněz.

Upraveno od kokta7

Clinte nemyslím. Škodovka taky tvrdí, že nové ojnice a písty jsou bez problému. A docela bych jim věřil. Jak jsem psal, tady se bohužel potkává víc kurvítek najednou. Jak řekl klasik. Víc pruhů, víc adidas. Tady platí - víc euro, víc poruch.

Tak jsem se v tom ještě pohrabal a je to víceméně jak jsem psal. Nechám vyměnit ten odlučovač oleje i s hadicema a budu se modlit, že se nezakarbonoval motor. Plnýmu plynu zdar.

a pak mě pujč auto na měsíc a já ti ho pořádně projedu jak pravil klasik Petrr s Rapidkem.

Upraveno od kokta7

Projedu sám. Čeká ho 2x 1600 km ve vedru. Ty sračky vypálím. Ještě že mám nové vodní čerpadlo. Když jsem to jel naposled s Omegou, tak v ní ještě 2dny bublalo.[emoji6]

to jedeš na Malorcu ne? 

Když jedeš k moři, zákonitě musíš jed z kopce, tedy cesta z5 bude horší.  :kol-28:

Záleží jak bude natočená zeměkoule. [emoji23]

Jedu Gargáno.

To je někde v Rumusnku ne? Podle názvu.  :kol-98:

Italská ostruha - nad Bari.

Aha, to dáš jen za poplatky dálniční a tunelové víc než za benzín co?

Ani ne. Záleží kudy pojedeš. Přes Mnichov to je Rakouská známka 8,50, Brenner 9, IT mýto 63€. Já to asi vemu přes Mikulov a částečně po státovce cca 30€.

• Autor

Dneska sem vyvenčil chrochtáka, no začínám si na něj postupně zvykat. Nyní Kokta nečíst: Možná se budete divit, i já se divím, ale ono to taky docela jede, když na to člověk šlápne ;)  

Nicméně sleduji dlouhodobou spotřebu a od natankování 6,3/100, což je přesně o 1,5 litru méně. Při mém měsíčním nájezdu je to úspora 1000Kč (při ceně paliva 30kč)

Upraveno od Clint

Ten tvůj chrochák vůbec není chrochták... Je to jen zakořeněný vjem. Mě ty nové TDička připadají fakt kultivované, jezdil jsem s tou 1,6Tdi, tak mi to připadalo jako bych jezdil s benzínem (ANO teď jsem zvyklej na traktora PD, ale to nic nemění na tom, že občas jezdím s firemními TDI CR a je tam velký pokrok zase dál si myslím (nevím jestli jsou to stejné motory a je lepší odhlučnění, nebo jsou to nové motory...) ale věmově jsou hodně kultivovaná podle mě...

Na diesel je to kultivované, to jo. Ale na 1.8 TSI to v tomto bodě fakt nemá a ještě hodně dlouho mít nebude.

• Autor

To je pravda, 1,8 TSI v tomhle byla prostě jedinečná, tomu se žádnej diesel nikdy nevyrovná. Prostě tohle je deviza benzínu. Mě už je to ale fuk, hlavně aby to nežralo měsíčně 3 flašky oleje..... ;)

Člověk nakonec časem zjistí uplně jiné priority....

Upraveno od Clint

To beru, jen prostě Clint o tom mluví, jakoby jezdil v Zetoru... :kol-28:

• Autor

:D :D  

Vsak taky jo, zase to auto bude jezdit kdyz Motosmanovo uz davno ne i po vsech upgradech. O svem radeji nehovorim. I kdyz uz je tu clovek co ma najeto s Rapidem 107tis a ohne problem. I mu merili retez a taky ok. I kdyz mu doporucili ho pri pristi servisce ve 120tis vymenit ten DOZIVOTNI retez.

Upraveno od Petrrr

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.