Clint Vloženo 15. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 No co dvoulitry TSI? Pawouk říkal, že jde technologicky prakticky o stejné motory.....Mají se tedy na co těšit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Už je hold jaro za dveřmi http://forum.skodahome.cz/index.php?app=gallery&module=images§ion=img_ctrl&img=55434&file=max 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Proto nakup lesticky! Editováno: 16. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Řidička s defektem odstavila auto v prostředním pruhu D1 Je to vůbec možný? Tu bych nechal na místě odstřelit. http://www.pozary.cz/clanek/107740-ridicka-nechala-sve-vozidlo-s-defektem-kola-stat-v-prostrednim-pruhu-dalnice-nasledne-do-nej-narazilo-dalsi-auto/ Podobný exot byl včera na Jižní Spojce před sjezdem na Magistrálu. Odstavil to v pravém pruhu, bez trojúhelníku, blikaček. Dost mazec. Taky dostal od PČR do tlamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 kokto, jooo, pokud by byly takové leštičky někde v akci, koupil bych alespoň 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Dyt to cajti dělají taky, akorát blikaj tema jejich led blikačema... Tak jdou příkladem, ochránci peněz. Editováno: 16. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Clinte nemyslím. Škodovka taky tvrdí, že nové ojnice a písty jsou bez problému. A docela bych jim věřil. Jak jsem psal, tady se bohužel potkává víc kurvítek najednou. Jak řekl klasik. Víc pruhů, víc adidas. Tady platí - víc euro, víc poruch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Tak jsem se v tom ještě pohrabal a je to víceméně jak jsem psal. Nechám vyměnit ten odlučovač oleje i s hadicema a budu se modlit, že se nezakarbonoval motor. Plnýmu plynu zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) a pak mě pujč auto na měsíc a já ti ho pořádně projedu jak pravil klasik Petrr s Rapidkem. Editováno: 16. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Projedu sám. Čeká ho 2x 1600 km ve vedru. Ty sračky vypálím. Ještě že mám nové vodní čerpadlo. Když jsem to jel naposled s Omegou, tak v ní ještě 2dny bublalo.[emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 to jedeš na Malorcu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Když jedeš k moři, zákonitě musíš jed z kopce, tedy cesta z5 bude horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Záleží jak bude natočená zeměkoule. [emoji23] Jedu Gargáno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To je někde v Rumusnku ne? Podle názvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Italská ostruha - nad Bari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Aha, to dáš jen za poplatky dálniční a tunelové víc než za benzín co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ani ne. Záleží kudy pojedeš. Přes Mnichov to je Rakouská známka 8,50, Brenner 9, IT mýto 63€. Já to asi vemu přes Mikulov a částečně po státovce cca 30€. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Co říkáte na tenhle VW Sport Coupé Concept GTE??? Editováno: 16. Březen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Dneska sem vyvenčil chrochtáka, no začínám si na něj postupně zvykat. Nyní Kokta nečíst: Možná se budete divit, i já se divím, ale ono to taky docela jede, když na to člověk šlápne Nicméně sleduji dlouhodobou spotřebu a od natankování 6,3/100, což je přesně o 1,5 litru méně. Při mém měsíčním nájezdu je to úspora 1000Kč (při ceně paliva 30kč) Editováno: 16. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ten tvůj chrochák vůbec není chrochták... Je to jen zakořeněný vjem. Mě ty nové TDička připadají fakt kultivované, jezdil jsem s tou 1,6Tdi, tak mi to připadalo jako bych jezdil s benzínem (ANO teď jsem zvyklej na traktora PD, ale to nic nemění na tom, že občas jezdím s firemními TDI CR a je tam velký pokrok zase dál si myslím (nevím jestli jsou to stejné motory a je lepší odhlučnění, nebo jsou to nové motory...) ale věmově jsou hodně kultivovaná podle mě... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Na diesel je to kultivované, to jo. Ale na 1.8 TSI to v tomto bodě fakt nemá a ještě hodně dlouho mít nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) To je pravda, 1,8 TSI v tomhle byla prostě jedinečná, tomu se žádnej diesel nikdy nevyrovná. Prostě tohle je deviza benzínu. Mě už je to ale fuk, hlavně aby to nežralo měsíčně 3 flašky oleje..... Člověk nakonec časem zjistí uplně jiné priority.... Editováno: 16. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 To beru, jen prostě Clint o tom mluví, jakoby jezdil v Zetoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Vsak taky jo, zase to auto bude jezdit kdyz Motosmanovo uz davno ne i po vsech upgradech. O svem radeji nehovorim. I kdyz uz je tu clovek co ma najeto s Rapidem 107tis a ohne problem. I mu merili retez a taky ok. I kdyz mu doporucili ho pri pristi servisce ve 120tis vymenit ten DOZIVOTNI retez. Editováno: 16. Březen 2015, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky