Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Ten s tou dírou v kalhotách uprostřed, to bude Rádius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 bych nerekl, ze se me nekomu povede vyfotit abych vypadal takhle pekne hubenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 ty vole, vy jste buzernati, tady chčiju smíchy. Ještě ze mě ty Milánské špagety vylítají co jsem měl k obědu a Clint mi zaplatí oběd 85Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 motosi, mně to nemusíš povídat, že kola za cenu Rapida, pověs to těm lidem co vám pak platí za teplo a elektřinu, proč 1Kw/h stojí třeba 6kč. Určitě budou mít porozumění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) On ti to říká proto, aby ukázal jaká je proti tobě honorace a v čem si jezdí. Samé lexusy, mašiny, šukastentky a pečení divočáci na rautech Ty kinderkár, kolo, manželka a milánské špagety Editováno: 19. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Cena elektřiny je tržní a je poměrně nízká. Ale ty poplatky k tomu jsou 3/4 ceny. Ale přivedl jsi mě na myšlenku, že když zdražíme o pár halířů, budu ho mít místo supa. Komu se to nelíbí, ať si dá panel na střechu. [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Tak jest. Petře, někdy si pořádně prostuduj účet za elektřinu, cena silové elektřiny je dnes už minum z toho ostatního (daně, poplatky za přenos, za jistič, za zelenou energii a já nevím co všechno si tam ještě napočítají). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Tak hlavně Petrrr posílá z vejplaty 5tis korun dárcovskej příspěvek na Ukrajinu Porošenkovi na nákup obrněnců z USA a 2 tisíce ho stojí telefony s Obamou (jeho fotky má po celém obejváku) Prosází další tři litry (100 Kč občas vyhraje), litr projede na Čaje o páté a zbytek vyklopí doma, když udělá stojku před manželkou Editováno: 19. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 http://cilichili.cz/blog/27-veci-ze-kterych-prazaci-v-praze-sili/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Ach jo, člověk tady nemůže utrousit žádnou nadsázku, zdejší právní supi, resp. právní Pawouci ho hned smetou. Samozřejmě vím z čeho se skládají platby za elektřinu, ale lidem to vyprávěj. Navíc byla řeč i o teple a cena za GJ už tak komplikovaná není :-) Clint příspěvek 1 - (došli mi líbítka) Clint příspěvek 2 - tady frajeříš, ale na FB se moc do diskusích nepouštíš, když ti docházejí argumenty i díky Tvému velikému, který se sám přiznává k věcem cos tvrdil, že nejsou možné atd., trochu ti sám kreslí čáru přes rozpočet. Rusáci jediné co umí, tak řinčet zbraněma (zastaralýma), pro společnost jako takovou nic neudělali nebo jen málo, nic nevymysleli, ani auta neumí pořádná vyrábět nic, kdyby neměli ty svoje nerostná bohatství, za která si vše kupují jsou už dávno v hajzlu. Jediné co možná mají, tak Dostojevského a hokej. Co ještě mají, tak sfanatizovanej národ "demokratickou" ruskou státní televizí. KLDR se od nich moc neliší. Tak a už je mi zase lépe. edit: jak se mi někdo dotkne Obamy, neznám bratra, resp. neznám Clinta Editováno: 19. Březen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Petře, to by ses divil, kolil lidí netuší, jaká je skutečná cena elektřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 TOČIIIIIIT A TOČČČČIT http://www.autoforum.cz/technika/takhle-dopadne-vas-primovstrikovy-motor-pokud-jezdite-moc-pomalu/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 No jo, moc pomalu jezdí náš ultra eco Pawouk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Petrr: je vidět, že jsi zblblej mediální protiruskou masáží, americkou propagandou a hysterií....a ačkoliv mám tisíce argumentů, nemá smysl s těmito lidmi diskutovat. Tím nemyslím tebe, ale obecně. proto se nepouštím do diskuzí a vím své. Co se týče výzbroje, Rusko je technicky dál, než si myslíš a amíci by rádi některé technologie získali. Američani sice zbrojí ve velkém, ale technologicky jsou Rusové v některých oblastech dál. Ale to nemá smysl vysvětlovat, je to na dlouho a musel bys sledovat taky něco jiného než Obamovu televizi. Nemá smysl sem tahat ovšem politiku, to nechme na jindy a jinam.....Jen taková drobnost, když píšeš, že Rusko nic neudělalo pro společnost....to kdyby tak bylo, tak tu nikdo z nás dneska není. Tím myslím Německo a 2.světovou....to je málo? Ty opravdu tak naivně věříš tomu, že Rusko má zájem zabírat další území??? To bys mě zklamal.... To potom vůbec nevíš, o co jde.... Tím končím politickou debatu, pač by se to tu rozjelo nepatřičným směrem, na další otázky politického směru nebudu reflektovat Ale rejpnout jsem si musel do tebe, po tvých několika politických rejpancích na adresu mého Putina Editováno: 19. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Kokta7: tak jsem si potvrdil tu myšlenku s tím odlučovačem oleje. Ještě zkusím dohledat tuning verzi, která nejde do sání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 (editace) Na 2 litry určitě dělají. Tak to půjde i sem dát. Editováno: 19. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Si piš. www.034motorsport.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Jo, to je pravda a to musím uznat, že mnoho Rusů padlo a za to jim patří díky, to jsem trochu v tom rozčilení zapomněl - to díky ale nepatří jen Rusům že?. Mnoho Rusů ovšem zahynulo rukou svých vůdců Stalina atd. kolik lidí nechal popravit atd. a Rusové ho k tomu do dnes pořád obdivují. Stejně tak kolik už nyní zemřelo Ruských vojáků na Ukrajině, posílá tam brance jak na jatka a rodinám chodí dopisy, že zahynuli někde při cvičení. Neshodneme se i v kontextu s historií, tobě vůbec nevadí, že ten skrček celou dobu tahal půl světa za nos? Že celej Krym byl obsazenej plánovaně, Ruský vojáci tam jsou a byly od začátku na východní Ukrajině atd.? Krym bylo Ukrajinské území, bylo zabrané, to není důkaz? Sudety Němci taky byly zabrané, že v Sudetech žila početná německá menšina (to tedy také schvaluješ). Lotyšsko, Estonsko, Litva atd. se bojí oprávněně. Ten skrček má doma problémy, Rusáci jdou se svou ekonomikou do prdele a tak potřebuje odvrátit pozornost někam jinam a budou zase umírat lidé jako kdysi za Stalina, Lenina atd. jen aby se udržel u moci. Ale to je ruská nátura už od nepaměti. Rusáci mají hovno a né technologie, Ruské námořnictvo by bylo šmahem pryč atd., jen mají ty jaderky, kterými hned vyhrožují, ne USA, ale ten přizdisráč hned vyhrožoval a zároveň přiznal, že při Krymu už byli v podstatě namířené na západ. Si Čech, si svobodně uvažující člověk, názor tady, na rozdíl od Rusů doma, můžeš mít jaký chceš, i ten co zastáváš ty. Nevím z čeho u tebe ty tvé názory pramenní, neumím si to vysvětlit, nevím z čeho čerpáš, nevím. Pokud je to ovšem z příbuzenstva, které je zfanatizované jako zbytek Rusů, pak to asi nebude dobrej zdroj. Je mi líto, že lidé žijící západním stylem života v demokratické zemi s historickými zkušenostmi s komunismem a okupací Rusáky mohou mít názory co ty a v podstatě by svou vlast div neprodali do rukou Rusáků, i kdybys měl ve všem pravdu, vždy budu na straně zájmů ČR a jejich spojenců, já jsem tady doma, toto je má zem a tu budu bránit. Evropa je Evropa a USA je USA. Nenechám svoji zemi vystavit nebezpečí a schizofrenním názorům jednoho skrčka. Rusákům do dnes nikdo nic nedělal. Časem se ukáže kde byla pravda, bohužel se budu modlit abych se já mýlil. Pokud se ukáže, že ano, uznám, že si měl pravdu. Do té doby končím tuto debatu s tebou na všech úrovních, ty víš co si myslím já, já co ty a tím bych to uzavřel, páč si tě vážím a nerad bych aby se to změnilo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Motosi, co takhle blbneš. Ty plánuješ si to auto nechat do smrti? i když to vyměníš, tak časem ti stejně začnou odcházet jiné věci a už nebude ekonomicky výhodné do toho ty prachy sypat. Za 4 roky to stejně bude starej klump a stejně si koupíš nové, nebo jiné nebo Tě okolnosti donutí viz. Clint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 si spíš Petře myslíš, že auto bude jezdit bez servisu ne? dyt zatím neblbne.... akorát kdyby to dal opravit rolbařovi nebo někomu, tak ho to vyjde o dost levněji, protože by díly levně koupil z cc dílu např... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Kluci nikdo jste nezareagoval, tak zkusím znovu jestli náhodou někdo by nevěděl. Mám dvojitou podlahu v kufru (koupenou bez toho náhradního dna - koberce) takže mi nejde zvedat když potřebuju třeba k heveru atd... Udělal jsem si svůj koberec aby mi to otevírat šlo, ale zase není vyztužený tou deskou a propadá se do rezervy. Chci se zeptat, jestli někdo nevíte jak je dělaný ten origo koberec pod podlahu, který se má vyměnit za ten původní, nějaké foto nebo rozměry a jestli by to šlo uříznout z toho původního, nebo jestli to mám koupit, prostě nějakou radu aby to fungovalo jak má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Stringo je stejna jen uzsi v OI sem to nakonec vyresil seriznutim puvodniho koberce po stranach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Stringo fakt nevím. Snad jen koukni na skodaauto eshop. Tam ji prodávají. Jestli to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Petrr. Vždy jsem dával auto pryč prakticky po smrti. Většinou kastle, nebo nový díl výrazně převýšil cenu podobně ojetého. Já jsem autař a tyhle nedomyšlený kurvítka a neschopnost nové generace motorářů mi vždy spolehlivě zvedá tlak i bez komentářů typu vlastnost, životnost atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 No jo, moc pomalu jezdí náš ultra eco Pawouk. A co to je moc pomalu? Standardně mimo obec jezdím povolená rychlost + 10 km/h (podle tachometru). Mně nepřijde, že je to pomalu, s ohledem na možnost pokut, bodů, ba dokonce řidičáku v čistírně, což si nemohu dovolit. U motoru využívám jeho charakteristiku danou jeho konstrukcí. Podle informací od důvěryhodného servisáka není příliš obvyklé, mít takto zakarbonovaný motor TSI - samozřejmě, pokud všechny součásti fungují správně. Což u motosmana evidentně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky