Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak to nebylo pozdě, ale brzo. Maximum má být kolem 10:45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 jak později, max zatmění má být v 11:45, za 5 min. kde tu příručku najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Třeba TADY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Díky, každopádně si mě nepotěšil, to abych začal pomalu šetřit. Jen co Rapida za rok splatím, založím rezervní fond, kam dál budu posílat peníze aby bylo na opravy, jak to tak poslouchám a čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Ještě jsem zapoměl dodat, že ty sračky jdou přímo na turbo. +15tis[emoji33] [emoji23] Editováno: 20. Březen 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 ...Sice Vám nikomu není 20 let a pes už by po Vás neštěknul ...Ja furt zacinam dvojkou, takze ve stresu nejsem :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Já zase 2kou končím, to už mě ovšem nespasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Kéž by to začínalo dvojkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 A kdo nám oslepnul při sledování zatmění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak Pawoucku ty si stale uzivas studentska leta, tak te to v podstate omlazuje :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Johnny to ja taky A Huri, dneska si byl spatren rano v 6:55 v Podbelohorske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 ja na to jeste vidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ozi, vsak ja vim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak Pawoucku ty si stale uzivas studentska leta, tak te to v podstate omlazuje :-D Heh, tož pravda, mělo by mi tedy být tak něco kolem 17. Ovšem rychlost myšlení, či chápání, za tímto ve škole poněkud pokulhává (alespoň v některých předmětech). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Tak predpokladam, ze zrovna maturitu nedodelavas, takze bych videl spise tak tech 20 ;-) a to je v podstate stale puberta, takze mysleni a chapani jde stranou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Právěže dodělávám. Jo, to je tak, když na starý kolena doháníš hříchy mládí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Popravde vubec nezavidim... Hnus. Tu uz bych si znova nedal... Na VS je toho relativne dost, hlavne mym stylem studia, ale na stredni bych se proste nevratil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 No taky toto bude konečná. V prváku to byl dost razantní šok - po víc jak dvaceti letech zpátky ve škole a ještě dálkově. To jsem uvažoval, že to po prvním čtvrtletí zabalím. Ale zatím to tak nějak jde. Ovšem přístí rok to bude horší, z maturity mám poněkud obavy. Navíc, teď se to zvrtlo tak, že kvůli práci tu školu musím dodělat... Což jsem ze začátku netušil, takže jsem byl v takovém relativním klídku - buď se to povede, bude dobře a když ne, tak se svět nezboří. Takovýto tlak mi příliš nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 To chapu... Mno drzim pesti, at se dari a at to das ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Dík. Snad se to povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Urcite, kdyz budes pilne studovat a delat ukoly, jednou tydne sem predlozis zakovskou knizku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 To mně pokulhávalo i v 18ti, to asi nebude stářím. Mechanika šla kolem mě úplně a ani se nezastavila, v matice to bylo občas obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 No Pawouku, pokud to nedoděláš, automaticky mám u tebe kofolu, víš jak máme tu dohodu o maturtiních vysvědčeních. Není maturita není, klasifikace a tím pádem horší výsledek jaký mám já a tak kofola u mě na stole. VELKÁ. Já bych se zase na střední vrátil, ale nějakou jinou, v té mé byly ve třídě jen 3 holky, asi bych šel dělat nějakou zdrávku. Žádné starosti krom učení a starosti kdy kam se jít vožrat, kde koho přefiknout atd. bych nepovažoval za starosti ale radosti z mého dnešního pohledu. Jooo, zlaté časy. Dnes už jen Arbeit macht frei, ráno do práce, večer z práce, splátky, účtenky, složenky, manželka ( co je sice občas přítulná i dnes, ale to musí být správná konstalace hvězd, něco jako dnešní zatmění slunce :-) ) Tak, že moc radostí mi nezbylo a jen jedna přibyla, ta nejdražší - dcerka. No a pak vy autaři, jste taková moje malá druhá rodina, co bych si bez Vás počal, ani bych se nedozvěděl, že moje auto třeba stojí za hovno, že Putin je nejlepší člověk na světě a se Sovětským svazem, na věčné časy, že Pražáci nejsou paraziti celé ČR, ale v podstatě se mají hůře jak my a že nejlepší auto na zeměkouli je Hyunday (nebít Radiuse nikdy bych na to nepřišel) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Ozi jaké jsi měl zase auto, červená fabka, si jel nahoru vid?:-) Editováno: 20. Březen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Tak jsem s rodinou v Plzni s průměrem 5,2 na sto. To ujde. A moc jsem se necoural. Akorát chlastám čipovanou kofolu v knajpě... Editováno: 20. Březen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky