Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já se za kecal u Pancha a domu jsem dorazil az ted.

Clinte nechápu jak můžeš rejpat, předseda pirátského klubu a jezdí jak senior na vozíku a ještě navíc jako venkovan porad vlevo.

Spotřebu jsem mel 15 protoze jsem kvůli neustálému čekání na tebe nemohl zařadit ani trojku, aby mi to nechciplo. :-(

Proste ti dam Cílové souřadnice a uvidíme o kolik dorazis později.

A navíc ja jezdím s RS pro radost, ale to nějaký dieslomil nemůže pochopit... [emoji23]

Dále jen pro informací, dnes rucne oplachnuto před cestou do prahy prahy a pak ještě jednou cestou cestou z prahy, za což moc díky Panchovi

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však já Kozáku dodržuji v obci rychlostní limity, nějak si nemohu už dovolit sponzorovat policii ;) A vlevo jsem jel proto, že ty jsi jel vpravo a já se nerad mačkám za autama. Mám rád před sebou volnou cestu. :kol-46:

Jo a ještě něco, ve městě můžu jezdit vlevo podle libosti (třeba celou cestu - pokud to není jízda v protisměru :) ), pokud nebrzdím auto za mnou a to ještě za podmínky, že vedle mě jede auto v pravém a auto za mnou, jedoucí v levém by bylo bržděno. Pokud je pravý pruh volný, mě má vozidlo z amnou v levém pruhu objet pravým pruhem.  ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Nojo, to ty už zmenšit moc nemůžeš, už takhle ti to do kopců dejchá :D Což až povezeš rodinu do hor, to aby tě táhli chrochtákem na laně  ;) A mě nevolej, já než bych tam dojel....

Odkaz ke komentáři

Motos: Mluví z hladu chudák, moc nechápu ani ten jeho předchozí příspěvek o těch debatách :D Nebo se dočista pomátl...

Asi běžel ke kinder kárce a začal šroubovat svíčky a vyrábět to HTP :D

Odkaz ke komentáři

Akorát jsem se vrátil z pastvy. Plněná kuřecí kapsička sýrem a bramborová kašička + okurkový salátek, to vše bratru za 32 korun. Máme se holt v práci dobře :D

Hele a tobě neřekli, že to má víc kvaltů než dva? Já jel na šestku celou dobu :D

To víš, teď jak mám TDI, to rychle neumí, to jezdí na spotřebu ;)

Odkaz ke komentáři

Dokonce to zavani zdravym jidlem. Kotex ti sedne, tecka z jedne reklamy, kterou vx dva muzete jeste pamatovat. Pouzil jsem to jako Hawk, domluvil jsem. No nejake plnene kureci kapsicky to taky cisi chudobou. Polsky kure s polskym syrem. No si opustil svoji nejoblibenejsi zavodni jidelnu jmenem Mac Donalds ?

Odkaz ke komentáři

Hoši. MC Donald nežeru. Toto se jmenuje vikárky. Kuřecí vynechte, to je pro baby.

Plátek krkovice, smažená houbová směs s vejci. Na tom šunka a sýr. Vše se dělá postupně krok za krokem a chutě se posloupně slučují a dopékají v troubě. A musím přiznat, že ta rýže se sosíkem je pro to masíčko velká konkurence. K pití doporučuji Oliver Orshágh. Přesně nevím. Vinař dodáva standartně......[emoji106]

Odkaz ke komentáři

No nějaká houbová smaženice, to mě nenadchne ;) Ta šunka to už nezachrání....(něco jako když lambo ztratí motor a TDI mu to napráská)

Petrrr:Noju, kapsička byla vynikající a za tu cenu si ve Varech neutřeš ani hubu do ubrousku ty jeden kotexi (budeme ti říkat Kotex)  :D

Když už jsme u toho jídla v zaměstnání, tak máme denně výběr z deseti jídel a cele jbufet příloh....to vše kolem 25-35 Kč i s pitím. Denně nechybí ani steaky s hranolkama atd....Holt se máme dobře ;)

Motosi, kolik tě ta houbová matlanice stála? Tuším že alespoň 2 kila ;) A jak tě znám, následuje půlkilovej vepřovej steak pro spravení chuti a lepší zažívání....

Odkaz ke komentáři

Ten steak je schovaný pod tou smaženicí. Víš prd co je dobrý. Od tý doby co máš dehet, tak jsi ztratil chuť a čich. O mužnosti ani nemluvím. Tak nějak jsi ztratil "koule" na rebelii a volnost života. Samozřejmě v rámci limitů zákona, kalorií, alkoholu a tuků v krvi.[emoji33]

Editováno: , autor: motosman
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...