motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Kurňa odchází mi mobil. Prej nemá paměť. Ti šmejdi tam dali 2gb na app. Budu muset objednat novej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Petrrre, v pohodě jen sem si chtěl rejpnout ;-) Neber to nějak zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Kurňa odchází mi mobil. Prej nemá paměť. Ti šmejdi tam dali 2gb na app. Budu muset objednat novej... Dej tovární nastavení on zas bude šlapat jako novej.;-). 2gb je v dnešní době ukrutně málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Já vím, dělám ho co půl roku a už mě to štve. Objednám Note4 s tabletem. Je k tomu "zadarmo". No nekup to.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No tak jak je něco zadarmo tak to beru hned dvakrát aby se to vyplatilo:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 To chces motosi rici ze budes mit lepsi jak ja? No ono mezi 3 a 4 neni takovy rozdil aby se ty prachy vyplatily. Ale ty budes mit navic te Tablet "zadarmo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Kluci cumeli jste na autosalon. Doporucuji alespon to Volvo XC 90, narez a i kdyz jsem predevcirem videl svuj sen na ulici v podobe Dodge Ram Hemi, asi bych ho zradil a vyhralo Volvo. Proste spica - pokud by navic bylo v tom hybridu. 400 koni atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) myslíš 4 válec? kterej označují T6 Editováno: 2. Duben 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No jo, musis najit slunce v dusi a smirit se s tim. Pokrok nezastavis [emoji23] . Jinak pry v AS pripravuji Dodge Challanger Hellcat a to bude teprve zabijacka. 707 koni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jinak jak jsem psal o Ramce, cerna hovadsky auto a ten zvuk, normalne se mi najezily chlupy az na prdeli. Ovsem je to amerika a tak ji clovek musi brat se svymi klady i zapory, treba pozink kastli to mit asi nebude jako vubec antikorozni ochrana bude vselijaka a zpracovani asi taky i kdyz na fotkach i ten intros v kuzi vypada pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jaký zpracování? Vždyť je to auto pro vesničany a farmáře, co v něm vozí hnůj. To myslím ty naše TSI přežije o desítky let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 No motorove urcite, je otazka co ostatni. No pro farmare na hnuj je mozna tak O3 Scaut se svyma zarucene "pravyma kozenyma" sedackama, plastovou olejovou vanou atd. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ono si neber iluze, ty Ameriky sou taky jenom spotřebky. Jezdit to umí jenom rovně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Jako ze to nema volant? [emoji33] no zrovna s Ramkou si myslim si kazdou zatacku narovnas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Ty Dodge sou taky sračky, žádná kvalita to není. Je to spotřebák jako každej jinej a jak píše Pawouk, vozej v tom hnůj a tahaj za tím vozejky s koněm. Má to jenom velkej a silnej motor a žere to 10x víc než tvůj kinderkár.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 no, já nevím ale Dodge RAM box co má známej, tak to tedy mi jako normální běžnej spotřebák srovnatelnej se Šáde opravdu nepřijde, jak zpracování, tak výbava, tak motory jsou úplně někde jinde, zrovna o těch výbavách a příplatkovejch věcech může i Superbu jenom zdát... Je jasné, že to je pořád "JENOM" auto, ale není auto jako auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Je to brak a šmejd povídám, americkej šuplík > Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Stringo jen ze zvedavosti, netvrdim ze nema Clint pravdu, ja zkusenosti nemam. Pochybuji ovsem ze je ma on. A jak je ten znamej spokojenej, co spolehlivost, ceny servisu a to zpracovani, ma to pozink nebo ne? Jskej je servisni interval. Jen se ptam ze zvedavosti pac ne zajima jestli jsou ty predsudky pravdive o tech amerikach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Motor je super a mají tam trošku jiný paliva Špatný to není to určitě ne, ale není to báseň. Servisní intrerval mají normál nebo i kratší protože horší paliva. Editováno: 2. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Clinte za braky s supluky bych dnes hlavne povazoval celou aktualni modelovou radu SA treba. Auta na jedno pouziti. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 Na jedno použití je dneska všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Jdu chrápat, kuny už dávají dobrou noc ;-) Editováno: 2. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 hosi nahodne jsem narazil na starsi clanek - a pka ze rychlost je nejcastejsi pricinou nehod. Kdyby benga chytali levoprodare a lidi co se nevenuji rizeni (bohuzel sem obcas patrim i ja - hlavne na sluzebkach) tak by to bylo lepsi. Skoda jen, ze ma ta rychlost podle statistiky nejtragictejsi nasledky, ale tam bych rekl, ze to bude jen spatnou segmentaci pricin http://www.autorevue.cz/policejni-statistika-rychlost-neni-nejcastejsi-pricinou-nehody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Zdar hoši ztracení, tak jsem měl pokec se synem kolegyně co dělá v AS Škoda ohledně řetízkových TSI, ti co jsou slabší povahy a vlastní ho, tak nečíst. Tedy hopla řetízku nejčastěji O2 ve stáří 2-4 roky platí nejvíce u motorů 1,2 a 1,4 TSI klidně už od 30tis najetých km. Za poslední měsíc, řešeno 6 motorů. A nyní třešnička na dortu a to přístup ŠA. Jsou případy kdy i v záruce není uznáno, pokud ano tak i třeba jen 50%. Kulance v podstatě nehrozí a pokud ano, tak jen 50%. Sám říkal, že je nešťastnej z těch nešťastných lidí, páč je mu to samotnému líto, že ty lidi za to nemůžou - i když se přiznal že za výměnu motoru má nejvíc bodů a tím pádem slušné prémie do mzdy. No a co se týče žravosti oleje TSI je jedno jakých, tak to řeší houfně pořád, lidi tam přijíždí, že jim to žere olej jako kráva a přesto, většinou se kupodivu všichni do té normy vejdou. Tady moje myšlenka - že ta metodika měření asi o něčem vypovídá a to, že bude nastavena nějakým způsobem ve prospěch ŠA. Ono kdyby na to přišlo, tak asi znalecký posudek atd. by bylo tou nejvhodnější metodou. Tak že my se tady smějeme Chrochtákovi Clintovi, ale možná časem skončíme všichni podobně. Pokud já, tak na rozdíl od Clinta po těhle zkušenostech a přístupu k zákazníkům (který je snad i v Německu obdobný) bych nepodporoval ty ku.vy tím, že bych koupil byť jiné auto u nich. Kotex a tečka. PS: to mi tedy Clinte povídej o amerických sračkách car. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Az to prijde, tak me cekaji kovane ojnice, vybrus motoru, jinej cooler, odlucovac oleje, turbo K04 a bude to... a pak se budu jeste vic smat clintovo chrochtakovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky