Pawouk Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Když vidím podobné scény, mám chuť vraždit, i když jsem jinak slušný občan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Ozi,co by člověk dal za to,kdyby ty šmejdy u toho načapal,že?! Je to hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Pritom bych si rekl ze tohle by si nikdo v garazich netroufl. Mel si bezpecaky na tech kolech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 no doufam, ze se brzo komplet sada nekde objevi s nejakym kontaktem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 bezpečáky sou dobry tak na okrasu prodávaj se sady všech bezpečáku co se dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 presne jak pise kokta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Kola v prdeli navic prahy zvohybany. Pristihnout je ja, jiskry od odrazejicich kulek by jen litaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 To je hodně drsný, hlavně ty promačkané práhy....jak dlouho jsi to tam měl stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Vždyť zkurvili prahy a roztrhli podlahu. Bych fakt vraždil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 autem sem naposled jel ve ctvrtek, jinak je to moje misto a mam ho cca od prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Smasky nebudou mit orech od vsech bezpecaku predpokladam. Mel si je nebo ne. Alespon by je to zdrzelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Vite co je na tom to nejhorsi? Ta bezmoc, ze s tim clovek nic neudela. Mas fotky jak ta kola vypadala, kdybych nekde narazil na ne v bazosi na netu. Hod to hned i na FB, vsichni ti to sdilnem. Pojistene to doufam mas? Editováno: 6. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) já myslím, že už je najít ani nechce. budou krásny novy Editováno: 6. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Tojo, to je na zastřelení. něco neskutečného, Ozi má s těma autama naprostou smůlu. Tyhle garáže jsou taky na hovno, většinou mají tihle šmejdi spoustu času v noci, nikdo tam nepáchne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 fb nemam, kola jsou to tato: Skoda Neptune, pneu Dunlop SP SportMAXX 225/40/18 92Y a bezpecaky sem tam pry nemel - rikal mi to policajt, ze nasli 20 obyc sroubu, ale ja mam za to ze tam byli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Kokto dobre, ale at si je alespon nikdo nekoupi, popr. By se mohlo dopatrat k tomu zlodejovi a zavrit az zcernaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 tak v kufru u rezervy si měl toho ořecha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Chces to nasdilet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Zejtra jedu koupit bezpečáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 kdo by chtěl ty tvoje stříbrny balony na vlečné nápravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 No ja je mam, je videt ze jsem mozna vyhodil 500 z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 (editace) Mám 18" 225 ty jelito Asi to k něčemu je dobré ty bezpečáky, proti feťákům - magorům, co choděj s klíčem na kola.... Nejlépe to má asi Motosman, jezdí na 15" a je vysmátej Editováno: 6. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 A mám všech 5 bezpečnostních. Jen trvá dlouho vybrat ty správné protikusy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 Nejhorší je, že si nějak nedovedu představit, jak to srovnat ty práhy....to je snad nejhorší z kastle co může bejt na opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Duben 2015 Sdílet Vloženo 6. Duben 2015 ale jde, šikovnej člověk si s tím poradí... nebo vyříznout a navařit novy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky