kokta7 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 aby se do toho pepa nasoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Břídilové. Mohli nás pozvat na kofolu a to by viděli spotřebu. [emoji39] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Tapatalk blbne všude. Koho znám, s tím má problém. Motos tvrdí, že jsou dva dokonce. Jeden na hovno a druhej dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Teď už je snad jen jeden. Ten správný umí i fotky. Já problém nemám. Stačí občas pročistit paměti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) chlapci tady je to KO... to se nedá ani sledovat... Jinak to si dělají v ŠA prdel ne? Plynová vzpěra kufru na combi za 1KS 896kč to snad nemyslí ani vážně... jsem myslel že to je za sadu a šel jsem s tím, že tedy už tak mi to bude trhat srdce, ale když mi řekli 1700,- tak jsem jim řekl jenom ať si to nechají, že to radši nebudu ten kufr ani otevírat a šel jsem, protože to je zlodějina neskutečná... Nemáte někdo návrh na řešení? Kdyby někdo věděl o vzpěrách do 1000,- za sadu, tak bych ji vzal, ale jen originál kterej má dojezd, žádnou čínu už nechci... Editováno: 9. Duben 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 ja mam take tapatalk ok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) ja mam taky tapatalk ok. stringo mě to drahé nepřijde. Editováno: 9. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Co je levné právě stojí za hovno. U vzpěr to platí dvojnásob. Já už se jednou spálil, oni dobře vědí, proč mají takovou cenu. Leda bys vypátral, kdo jim je dodává ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Stringo, tak voz v kufru vhodné prkénko či klacík a můžeš to po otevření popdepřít... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) Kurňa já bych je taky potřeboval. Sice fungují OK, ale màm rozpáranej obal. Editováno: 9. Duben 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Stringo, dej si tam péra, Logan to má v kufru taky už z fabriky A nevyjde to draho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 To jsou pružiny jak na brzdový válce u starý Karosy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) Když jsem to viděl u souseda, smál jsem se půl hodiny Druhou půlhodnu jsem se smál, když jsem viděl, že má obě auta po pěti letech prorezlé v lemech blatníků...Dacia prostě zůstává Dacií, auto za pár korun a na pět let. (ale to jsou vlastně ta naše taky, jen tak nereznou) Editováno: 9. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 tobe to nerezne, ale kdyz si vemes naklady na km tak je ma 4x vyssi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 (editace) No ty možná 8x No nic, půjdu chrápat a už sem nic nepište, až zítra po deváté zase Editováno: 9. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Protože chce mít první příspěvek na straně č. 1000. Teď jsme právě na č. 999. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 ja bych toho chtel:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Stringo, Prkno to resi a na pile ti daj dobrou cenu, videl jsem uz moc aut takhle. Clinte a vis o tom, ze napriklad mycka na nadobi (pokud ji mas elektrickou a ne bio mechanickou), tak ma 2 pruziny na otevirani prednich vratek - to je ten vesmir, na jterej si jeste nesáhl a nebo hestli maa pracku - zase do zasuvky, ne bio, tak tam mas dokonce soustavu pruzin, ktera drzi buben. Vyjimky jsou ty super truper pracky, co maji uvnitr elektromotory a tlumice (dalo by se to prirovnat k vyvazovaci hrideli na motoru) - to musi mit asi zivotnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Jsem uz na tisici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Nebo jeste ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. Duben 2015 Sdílet Vloženo 9. Duben 2015 Ja mam 1248 $tran a 24956 prispevek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Dobre rano:)) Tak dnes bude krasne tak asi umeju auto,je zaprasene:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 A já přezuju auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky