Jakub Novacek Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Dobrý den, dneska do mě narazil motocyklista? nevím jak ho nazvat proste mel kolo s motorem snad s nejakého fichtla ci co a udělal mi ďulek nad levým zadním světlem a škrábanec na levém zadním blatníku viz. foto. Chtěl jsem se zeptat na kolik by vyšla oprava a jestli neznáte nejakého šikovného karosáře který by tohle dokázal opravit v okolí havířova ostravy karviné... viník nemá pojistku tím pádem jsem nemohl sepisovat žádne škody a vzal jsem si od něj 2000 bude to stačit na opravu ? předem děkuji za odpověď opravdu mě to štve nechci aby mé auto vypadalo jak od cigánu. přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TBT8 Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Na ďolík se zkus poohlídnout to opravě promáčklin technologií PDR. Nevím jak na Ostravsku, ale na Ústecku můžu doporučit http://www.tommycar.cz/. Nemáš to v lemu, takže by to mohlo jít. A 2.000,- na to určitě stačit budou. Poškrábaný lak to ale nevyřeší :-(. Metalíza se bohužel lokálně nelakuje. Měl jsem kdysi mini odřeninu na lemu předního blatníku velikosti 1 cm2. V origo servisu Š to zatmelili a lakovali nejen celý přední blatník, ale i přední dveře. Už si nepamatuju přesně co to stálo (protože to šlo z pojistky viníka, který překvapivě neujel), ale mám za to, že kolem 10.000,-. Výsledek byl ale opravdu vynikající, bez šance rozlišit původní a nový lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.