Přejít na obsah

Oprava karoserie (Ďulíku)


Jakub Novacek

Doporučené příspěvky

Dobrý den, dneska do mě narazil motocyklista? nevím jak ho nazvat proste mel kolo s motorem snad s nejakého fichtla ci co a udělal mi ďulek nad levým zadním světlem a škrábanec na levém zadním blatníku viz. foto. Chtěl jsem se zeptat na kolik by vyšla oprava a jestli neznáte nejakého šikovného karosáře který by tohle dokázal opravit v okolí havířova ostravy karviné... viník nemá pojistku tím pádem jsem nemohl sepisovat žádne škody a vzal jsem si od něj 2000 bude to stačit na opravu ? předem děkuji za odpověď opravdu mě to štve nechci aby mé auto vypadalo jak od cigánu. přikládám foto

post-75574-0-14762100-1374347446_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ďolík se zkus poohlídnout to opravě promáčklin technologií PDR. Nevím jak na Ostravsku, ale na Ústecku můžu doporučit http://www.tommycar.cz/. Nemáš to v lemu, takže by to mohlo jít. A 2.000,- na to určitě stačit budou.

Poškrábaný lak to ale nevyřeší :-(. Metalíza se bohužel lokálně nelakuje. Měl jsem kdysi mini odřeninu na lemu předního blatníku velikosti 1 cm2. V origo servisu Š to zatmelili a lakovali nejen celý přední blatník, ale i přední dveře. Už si nepamatuju přesně co to stálo (protože to šlo z pojistky viníka, který překvapivě neujel), ale mám za to, že kolem 10.000,-. Výsledek byl ale opravdu vynikající, bez šance rozlišit původní a nový lak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...