Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) nene nebyl... je toho teď mraky... ten vyhlídkový altán byl v místě dnešní rozhledny... Jižní vrchol (521 m) zdobila Ripkova vyhlídka, krytý dřevený pavilon nazvaný jménem předsedy klubu. A nedaleko odtud stála ještě dřevená Wieserova chata (pojmenovaná podle lesního rady), poskytující turistům úkryt před nepohodou a základní občerstvení. Vycházky na Babí lom si oblíbili jak němečtí tak i čeští obyvatelé Brna. Rád na ně po létech vzpomínal např. Petr Bezruč, jenž sem přicházel každoročně 1. listopadu, aby zapálenými svíčkami uctil s přáteli památku zesnulých kamarádů. .. Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 vidím ho z okna a chodíme tam každý rok.... taky se vždy pěkně zapotím 2012-09-09-006.jpg ten pes vyzerá akosi vystrašene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) měl tehdy 8 měsíců, to ty bys taky byl a možná by ses ani nenechal přemluvit do toho krpálu pod tu a na tu rozhlednu vylézt po vlastních... Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 neber to tak vážne zasa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 něco přidám z dovolené: severní Čechy - Rumburk - rozhledna Dymník http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Rozhledna-Dymnik-u-Rumburka.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Žernovník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 a neozveš se :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 To byla rychlá akce vzhledem k počasí v uplynulém týdnu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 o dovolené navštíveno U borovice, Žalý, Tábor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Dnešní výlet za rozhlednou před prací... Ocmanice u Náměště nad Oslavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 To se někdo má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 No to nevim. Vyhled temer nulovy a ted budu v praci az do vecera. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 to je Cimrmanka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Cimrmanku neznam. Ale asi to nebude ona. Nachazi se tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Kdepak, Cimrmanka (Dobře utajená rozhledna Járy Cimrmana) je přeci u Březové nad Svitavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 aha, no nejsem tak zkušený rozhlednolog, už si tio vybavuji že je tam v Březové u Šindlerky hnědý ukazatel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2014 No vidíš, a já zase neznám Šindlerku. Když jsem tam byl já, tak nikde žádná šipka nebyla a musel jsem se zeptat místních. Nakonec jsem parkoval u hřiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 6. Září 2014 Sdílet Vloženo 6. Září 2014 Než nás film Schindlerův seznam? Ta fabrika kde Oskar Schindler zaměstnával "své Židy" je v Brněnci u Březové u Svitav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) ...nová rozhledna na Stachelbergu. .. Editováno: 18. Říjen 2014, autor: chleidy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Koukám, že není ještě dokončená, tak Tě asi to mlhavé počasí moc nemrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 ...finišují, zítra razíme na Černou horu. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No já asi jen na Říp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 http://cs.wikipedia.org/wiki/Maj%C3%A1k_J%C3%A1ry_Cimrmana Já znám ještě jednu rozhlednu Járy Cimrmana....ale to vy určitě taky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 ...Černá hora...dole mlha , nahoře azůro... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Já znám ještě jednu rozhlednu Járy Cimrmana....ale to vy určitě taky..... Nemyslíš tu nejnižší rozhlednu u Semil ? http://www.genusplus.cz/zblizka/veze-severu-semily-maji-unikat-nejnizsi-rozhlednu-na-svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.