Pawouk Vloženo 31. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 No jo, to jsou panorámata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2015 V 19. 8. 2015 na 10:38, LucasCZE napsal: 29. cervence 2013 jsi psal, ze jich mas 112. Takze jestli jich ted mas 160, dela to 25 rozhleden za rok. Mam podobne tempo. Zacal jsem 2 roky zpatky a mam 52 rozhleden. Brzy sem hodim nejake fotky... V 19. 8. 2015 na 10:44, Pawouk napsal: Hm, to toho víš víc, než já. Budu to muset spočítat. Konečně jsem si udělal pořádek ve fotkách - takže nafoceno mám 139 rozhleden. Někde jsem byl bez foťáku a když k tomu přihodím hradní a kostelní věže, tak to zhruba těch 160 dá. PS: kde jsou fotky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 No jo, fotky, nejak jsem na to zapomnel. Az budu u sveho PC, tak se snad rozhoupu a neco sem nahodim. Jinak teda pekny seznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Dnes jsem se konečně zase vykopal na nějakou rozhlednu : Klínovec jest toto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Tak tam jsem taky nebyl. Pekne. A ja zase zapomnel, ze sem mam prihodit nejake ty fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Jo, to je pěkně opravená stavba. Za to ten hotel vzadu... Nakonec jsem neodolal a objednal si turistický záznamník (dnes mi přišel poštou) k získání odznaku rozhledník. Jen jsem to nějak v létě nedomyslel a vyhodil vstupenky z letošních návštěv rozhleden... PS: a ty se polepši a dej sem nějaké fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Pawouku znáš tuhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Černá Studnice. Na ní jsem ještě nebyl. Jsi byl vyvenčit RSa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Teda jak to zná. Dobry . Byl sem u toho Kristka. Kvůli tomu podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 A tohle je hned za kopcem vlastně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Zase jsem sem zapomnel nahodit nejake fotky a ted jsem nemocny, takze na to nemam energii. Na teto rozhledne jsem ale byl asi pred mesicem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To je teda vejlet Pancho, když dojedeš až před dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Přece nenecham auta někde dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Pro ty, kteří mají radi recesi, aneb nejnižší rozhledna u nás : (Cimrmanova rozhledna v Nouzově u Semil) ( Otáčením kličky na telofonním aparátu v budce vzniká proud, který je veden na řídítka zavěšené na sloupu.... holt vyděržaj pianěr v praxi.) Ačkoliv to není rozhledna, výhled je z Ještědu výtečný : 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Další zdolané rozhledny : Královka Liberecká výšina Lidové sady (Liberec) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Koukám, že jsou všechny po generálce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Včera sem byl hodně vysoko[emoji1] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tys taky někam vylezl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Blbá otázka. Založil bych téma, kam až vede asfalt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Tak to bylo také myšleno. Ale třeba nás Pancho překvapí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Náhodou žádnéj asfalt tam bohužel nebyl. Jinak by tam byli Krásné fotky RS. A bylo tam krásné. Dole hnus a zima a nahoře slunce a teplo. Také se povedlo moc pěkných fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No a kde to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 1603m:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 No jo tam jezdí autem jen Klaus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.