Září 6, 201510 r Autor 29. cervence 2013 jsi psal, ze jich mas 112. Takze jestli jich ted mas 160, dela to 25 rozhleden za rok. Mam podobne tempo. Zacal jsem 2 roky zpatky a mam 52 rozhleden. Brzy sem hodim nejake fotky... Hm, to toho víš víc, než já. Budu to muset spočítat. Konečně jsem si udělal pořádek ve fotkách - takže nafoceno mám 139 rozhleden. Někde jsem byl bez foťáku a když k tomu přihodím hradní a kostelní věže, tak to zhruba těch 160 dá. PS: kde jsou fotky?
Září 7, 201510 r No jo, fotky, nejak jsem na to zapomnel. Az budu u sveho PC, tak se snad rozhoupu a neco sem nahodim. Jinak teda pekny seznam.
Září 14, 201510 r Tak tam jsem taky nebyl. Pekne. A ja zase zapomnel, ze sem mam prihodit nejake ty fotky.
Září 15, 201510 r Autor Jo, to je pěkně opravená stavba. Za to ten hotel vzadu... Nakonec jsem neodolal a objednal si turistický záznamník (dnes mi přišel poštou) k získání odznaku rozhledník. Jen jsem to nějak v létě nedomyslel a vyhodil vstupenky z letošních návštěv rozhleden... PS: a ty se polepši a dej sem nějaké fotky.
Září 21, 201510 r Zase jsem sem zapomnel nahodit nejake fotky a ted jsem nemocny, takze na to nemam energii. Na teto rozhledne jsem ale byl asi pred mesicem.
Září 29, 201510 r Pro ty, kteří mají radi recesi, aneb nejnižší rozhledna u nás : (Cimrmanova rozhledna v Nouzově u Semil) ( Otáčením kličky na telofonním aparátu v budce vzniká proud, který je veden na řídítka zavěšené na sloupu.... holt vyděržaj pianěr v praxi.) Ačkoliv to není rozhledna, výhled je z Ještědu výtečný :
Říjen 30, 20159 r Náhodou žádnéj asfalt tam bohužel nebyl. Jinak by tam byli Krásné fotky RS. A bylo tam krásné. Dole hnus a zima a nahoře slunce a teplo. Také se povedlo moc pěkných fotek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.