Pawouk Vloženo 5. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ta mi nemůže ujít, ale v neděli tam nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 Další nové rozhledny, které budou zpřístupněny v nejbližších dnech a týdnech:Maruška u Hošťálkové na Vsetínsku Na Mariánské hoře u Horní Čermné na OrlickoústeckuCibulka u Oloví na Sokolovsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Včera další úlovek - Velký Kosíř (už tady od někoho je, tak doplňuji detaily), bohužel docela opar, takže viditelnost omezena. Jinak je to pěkná stavba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Taky bych chtěl tuto rozhlednu navštívit. Kde jsi parkoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 V Čechách pod Kosířem, vedle zámku (Mánesova ul.) je něco jako malé parkoviště. Odtud je to něco málo přes 2 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) No tak to je dobra haluz. Navstivil jsem ji zrovna v patek, tak to jsme se tesne minuli... Parkoval jsem stejne jako ty... Byl jsi i v tom parku u zamku? Tam je dalsi rozhledna. Bohuzel zamcena. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Smůla, no. Nebyl - nezbyl už čas. Ale v tom parku jsem byl někdy před deseti lety. Údajně bývá výjimečně otevřena při nějakých akcích na zámku. Výhled je tam prý dost omezený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Vyhled je predpokladam opravdu spatny, proto mi ani moc nevadilo, ze je zamcena. Ale jinak je to dobry ulovek, vypada dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 To v každém případě. Omrknu ji znovu až skončí rekonstrukce zámku. Zámky, hrady a zříceniny - to je u mě na další téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Šoustalovi nemaji chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 jj, ne že by mě film, na který jsem si při čtení toho příjmení vzpomenul, nějak zaujal (viděl jsem to jednou a již nikdy více neuvidím), ale toto mi nedalo nevyfotit to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 V neděli... Rozhledna Klucanina u Tišnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Když je Pawouk fanatik do těch rozhleden, jestli pak máš zmáklou Mackovu horu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Samo, že mám, i Kožovou horu u Kladna. Tehdy ještě s Fabií: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 co toto? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Vyhlídková věž na golfovém hřišti ve Slavkově u Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 jj, Štěpánka je nádherná, jedna z nejhezčích u nás. Tam jsem byl v roce 1997. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Pawouku, top by bylo něco pro tebe - a jde to pronajmout... Dnes proběhlo otevření tree house na Babím lomu, který bude sloužit jednak pro potřebu lesní pedagogiky, ale může si ho pronajmout i široká veřejnost. Pro případ, že i Vás toto netradiční stavení zaujalo a přemýšlíte o tom, že byste zde také rádi strávili noc, sledujte naše internetové stránky www.lesymb.cz, v nejbližší době zde budou umístěny bližší informace o možném pronájmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Tak to je fakt dobrý. Ale takhle pro děti na zahradu, to by bylo bombastický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) víš kde to je ne?, Babí lom rozhlednu jistě znáš, je kousek od Tvého rodiště, tak je to kousek od ní.... Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 jj, na Babí lom jsem lezl skoro po čtyřech, to se nedá zapomenout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 (editace) vidím ho z okna a chodíme tam každý rok.... taky se vždy pěkně zapotím ... a na konci hřebene Babího lomu bývala kdysi dřevěná rozhledna - to víš? zbudovala ji místní sekce Rakouského turistického klubu, byla na severním, vyšším vrcholu - dřevěná trámová - nesoucí jméno brněnského starosty Rohrera - jsou tam po ní zbytky, spíš jen patky a tak, ale běžně se kolem nechodí tak to málokdo ví.... rozhledna sloužila návštěvníkům až do začátku druhé světové války, během níž zanikla ... Editováno: 15. Srpen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 jj, mám na to literaturu. A to tam byl kousek vedle ještě vyhlídkový altán. Možná by bylo lepší tam jít směrem od Vranova, než z Lelekovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 A co v Soběšicích? Tam jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.