Přejít na obsah

vydrží mi tyto bzdy CHorvatsko a zpět?

stoupa1980

Doporučené příspěvky

bez urážky ale tou první větou jsi mě pobavil :kol-28:

ďáble ty brzdy byli na autě cca 4roky a poslední 3roky auto fungovalo tak že přes víkend pokud bylo pěkně tak jsme  s ženou trochu cestovali( 500km) a přes týden auto stálo. Jinak auto neni garážované. za ten týden co stálo tak vždy krásně zrezly. hele ty kotouče jsem vůbec neřešil , měli 21mm, nebyli zvlněný a důvod proč jsem se rozhodl vše vyměnit byl že se desky začaly odlepovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja to myslim vazne ty trmeny a cely okoli to je hruza. to musle byt porod to vse rozhybat nerikej,ze se to vracelo a nepribrzdovalo to by byl zazrak.

a to,ze ma kotouc 21 mm je duvod k vymene? podle fotky bych rekl,ze bude mit min,protoze ja mam 21,2 tusim na obou fabiich a mam teda stale vic jak milimetr k obrzdeni. kdyz se odlepuji desky tak to musi byt fajn jaka znacka???   Budu mit dilema co dam  desky asi nejaky stred,ale dulezity je fakt nedat sit kotouc,protoze s vlnenim mam bohate zkusenosti

Odkaz ke komentáři

ja nejsem mechanik. ja sem byl jen akcni,protoze  sem chtel delat prijimaciho technika,tak jsem sel na praxi do servisu. sam doma sem delal brzdy asi 50 minut,ale proadne sme  vse obrusoval. ale posledni dobou sem tak zhnilej, ze fakt liju jen naftu:D

:kol-98:

Editováno: , autor: stoupa1980
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...