ben06 Vloženo 27. Červenec 2013 Vloženo 27. Červenec 2013 jo teď jsem si vzpoměl, že jsem před měsícem dal do šmelcu zahrádku kterou jsme měli od dob Š1000MB-100-105S-120L-105L, na feldě mám Hakr a vozím už jen křoviňák a žebřík Citovat
Galvi Vloženo 8. Srpen 2013 Vloženo 8. Srpen 2013 Zrovna dnes jsem potkal nějakého šikulu s Golfem a kolama na zadních dveřích .. Světla ani SPZ neřešil a o výhledu z jeho auta dozadu ani nemluvím.. Citovat
Dula Vloženo 9. Srpen 2013 Vloženo 9. Srpen 2013 To by se mu se značkovým nosičem, který má ližiny na kterých stojí a jsou připevněna kola, nemohlo stát. Citovat
TooMooX Vloženo 16. Duben 2021 Vloženo 16. Duben 2021 (editace) Peruzzo Padova Fe 3 Moje postrehy: Na obcasne vyuziti mi nosic na 5te dvere prisel jako nej. Mel jsem driv ten na tazny a pokud nemate garaz kam s nim? Tento je oproti nemu i mnohem skladnejsi. Ne tak jako ty nejlevnejsi (bez list na kola) ale i FUNKCNI. Baleni: Mel jsem strach z hromady trubek a x hodin montaze. Nosic je v dost velke krabici uz skoro kompletne slozeny! Celkove me prekvapila preciznost a ze u konstrukce tohoto nosice nekdo premyslel. V krabici prehledny graficky navod a CZ certifikat o schvaleni k provozu (koupeno na ALZA.sk) Umistěni nosice: Na tak malem aute budou kola vzdy precuhovat, Uz jsou zde fotky umisteni nosice o zadni sklo ??? V navodu je zakazene jen umisteni na plastovy spojler + pasky pres nej a pak opreni spodni casti o naraznik. Me prijde lepsí umisti nosic radeji o horni stranu kufru a opreni o spodni. Tak to ma vyobrazeny i foto na krabici Nevyhoda je ze kola jsou pak spis na strese nez za autem :-) V teto pozici je nosic defakto "zakousnut" a pri uchycovaní jej staci lehce pridrzovat, vlastne drzi sam... Instalace pasku je tak velmi snadna a da se zvladnout solo. Zatizeni pak nenesou jen ty horni hacky - mit auto hagusy tak ty se ani nepouzivaji a vaze se to k nim. Coz by vedlo k 100% jistote ze nosic neztratite. Ja mel z toho uchyceni dost strach. Nosic opravdu drzi 1cm hacky... Pri povoleni popruhu by mosic mohl pak vyskocit a za jizdy uletet, Jako pojistku jsem videl provazani o kufru. Ja jej taky radeji pojistil plochou sluckou provazal okolo pantu kufru. No jeste se musim naucit uzel na ploche smycce :-) Jinak toto je asi jedine minus. Nejde pak otevrit kufru. Horni hacek se pri otvirani skripne mezi kufr a strachu !!!! U Fabie je "problem" sklena bocni hrana kufru. Za tu se samozrejmne nesmi chytat hacky . Na to vyrobce uz myslel a v baleni jsou "bambule" co se privrou do kufru. Paska sice jde o hranu skla.... ale jde jen o stabilazaci proti pohybu do stran. no a ted fotky Fabie s nosicem nebo mega spojlerem :-))) Jizdni vlastnosti: Tak je to sazak 1.6 TDi 77KW a to bude asi duvod ze o kolech nad autem ani nevim... Spotreba jestli vubec 1 lit ? Dynamika neznatelna. Chova se to uplne stejne, nejak vice se to nenaklani (ty kola ale maji jen 2x 11kg) , svetla sviti stejne tj nezveda to (tezky) cumak. Nic nejde slyset - asi to huci za autem ? Jako na dalnici sem s tim jeste nebyl... ale na rychlostce 110Km/h bez problemu. Behem jizdy lenost a nic sem nedotahaval ac se ma :-) po cca 40km lehounce volnejsi spodni pasky jak si to "sedlo" o to vic nasponovane ty horni :-) Dle me dobry kup pro obcasny prevoz kol na kratsi vzdalenost.... PS: ochrana proti odcizeni ? NULA... tak jsem koupil ocelove lano a privazal ho k tahacimu ocku Richter Czech RL.422.10×3000.CIR Urcite se hodi i prikoupit i drzaky. Paradni patent co omlouva i tu cenu... Držiak 1.kolesa s objímkou Fe, dĺžka 5.5cm Na Alze nemeli pro druhy a i treti kolo... tak jsem vzal tento a je taky pouzitelny ac mene prakticky :-( Peruzzo upínacie rameno 31,5 cm Editováno: 16. Duben 2021, autor: TooMooX Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.