ben06 Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 jo teď jsem si vzpoměl, že jsem před měsícem dal do šmelcu zahrádku kterou jsme měli od dob Š1000MB-100-105S-120L-105L, na feldě mám Hakr a vozím už jen křoviňák a žebřík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Zrovna dnes jsem potkal nějakého šikulu s Golfem a kolama na zadních dveřích .. Světla ani SPZ neřešil a o výhledu z jeho auta dozadu ani nemluvím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 To by se mu se značkovým nosičem, který má ližiny na kterých stojí a jsou připevněna kola, nemohlo stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TooMooX Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 (editace) Peruzzo Padova Fe 3 Moje postrehy: Na obcasne vyuziti mi nosic na 5te dvere prisel jako nej. Mel jsem driv ten na tazny a pokud nemate garaz kam s nim? Tento je oproti nemu i mnohem skladnejsi. Ne tak jako ty nejlevnejsi (bez list na kola) ale i FUNKCNI. Baleni: Mel jsem strach z hromady trubek a x hodin montaze. Nosic je v dost velke krabici uz skoro kompletne slozeny! Celkove me prekvapila preciznost a ze u konstrukce tohoto nosice nekdo premyslel. V krabici prehledny graficky navod a CZ certifikat o schvaleni k provozu (koupeno na ALZA.sk) Umistěni nosice: Na tak malem aute budou kola vzdy precuhovat, Uz jsou zde fotky umisteni nosice o zadni sklo ??? V navodu je zakazene jen umisteni na plastovy spojler + pasky pres nej a pak opreni spodni casti o naraznik. Me prijde lepsí umisti nosic radeji o horni stranu kufru a opreni o spodni. Tak to ma vyobrazeny i foto na krabici Nevyhoda je ze kola jsou pak spis na strese nez za autem :-) V teto pozici je nosic defakto "zakousnut" a pri uchycovaní jej staci lehce pridrzovat, vlastne drzi sam... Instalace pasku je tak velmi snadna a da se zvladnout solo. Zatizeni pak nenesou jen ty horni hacky - mit auto hagusy tak ty se ani nepouzivaji a vaze se to k nim. Coz by vedlo k 100% jistote ze nosic neztratite. Ja mel z toho uchyceni dost strach. Nosic opravdu drzi 1cm hacky... Pri povoleni popruhu by mosic mohl pak vyskocit a za jizdy uletet, Jako pojistku jsem videl provazani o kufru. Ja jej taky radeji pojistil plochou sluckou provazal okolo pantu kufru. No jeste se musim naucit uzel na ploche smycce :-) Jinak toto je asi jedine minus. Nejde pak otevrit kufru. Horni hacek se pri otvirani skripne mezi kufr a strachu !!!! U Fabie je "problem" sklena bocni hrana kufru. Za tu se samozrejmne nesmi chytat hacky . Na to vyrobce uz myslel a v baleni jsou "bambule" co se privrou do kufru. Paska sice jde o hranu skla.... ale jde jen o stabilazaci proti pohybu do stran. no a ted fotky Fabie s nosicem nebo mega spojlerem :-))) Jizdni vlastnosti: Tak je to sazak 1.6 TDi 77KW a to bude asi duvod ze o kolech nad autem ani nevim... Spotreba jestli vubec 1 lit ? Dynamika neznatelna. Chova se to uplne stejne, nejak vice se to nenaklani (ty kola ale maji jen 2x 11kg) , svetla sviti stejne tj nezveda to (tezky) cumak. Nic nejde slyset - asi to huci za autem ? Jako na dalnici sem s tim jeste nebyl... ale na rychlostce 110Km/h bez problemu. Behem jizdy lenost a nic sem nedotahaval ac se ma :-) po cca 40km lehounce volnejsi spodni pasky jak si to "sedlo" o to vic nasponovane ty horni :-) Dle me dobry kup pro obcasny prevoz kol na kratsi vzdalenost.... PS: ochrana proti odcizeni ? NULA... tak jsem koupil ocelove lano a privazal ho k tahacimu ocku Richter Czech RL.422.10×3000.CIR Urcite se hodi i prikoupit i drzaky. Paradni patent co omlouva i tu cenu... Držiak 1.kolesa s objímkou Fe, dĺžka 5.5cm Na Alze nemeli pro druhy a i treti kolo... tak jsem vzal tento a je taky pouzitelny ac mene prakticky :-( Peruzzo upínacie rameno 31,5 cm Editováno: 16. Duben 2021, autor: TooMooX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.