Bohosu Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Tak jsem tak dneska pracoval na rádiu a najednou jsem potřeboval nějaký tenký nástroj, abych si mohl trochu urovnat kabeláž k rádiu kdesi v hlubinnách palubky....... Zahlédl jsem po své pravé ruce šroubovák! WOW ! Eeeeee...eeeeeeeee......eeeeeeeeeeeee, ne nedošáhnu na něj Krucinál, pro nic si nemůžu dojít, jinak se mi to tu rozpadne.. Tak koukám dál a ...... vidím propisku Jupííííí! Na tu došáhnu a začnu s ní šťouchat do kabeláže......hopla! Vypadla mi z ruky a s rachotem plastu na plast mi zmizela kdesi v hlubinnách palubky Jejdanánky...... no tak tam strčím ruku a vytáhnu jí...... Ale nemůžu jí nikde najít Vím že je to strašnáááá blbost, ale fakt bych rád věděl kam až mi zapadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 no pokud ti nepůjde vyndat, tak ji tam budeš muset nechat a až budeš fábku prodávat tak si kní přičti 15,- za tu propisku, ptž je určitě funkční :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zába Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak to jsem jeste neslysel, aby takhle nekdo pohrbil propisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Podobných story mám více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amrtin Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 (editace) Tak si to všechno někam piš (propisku máš jistě ještě jednu )a budeš jedinej komu se zvedá cena auta s věkem p.s.:bacha na povolenou hmotnost autí Editováno: 27. Srpen 2006, autor: amrtin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 NENI NIC JEDNODUSSIHO NEZLI ROZEBRAT PLASTIKY A HLEDAT, JE TO TAKOVA PEKNA SKLADACKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 A jeste si k tomu dat casovy limit... A o zabavu je vystarano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Podobných story mám více napriklad, ked si raz bol s peknou blondinkou a propiska ti "tam" zapadla, ale nemohol si ju vybrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Tak propiska je venku Trvalo to jen pár minut, zato delší bylo vyndání mé ruky, protože jsem uvízl cestou NAštěstí amputce nebyla nutná a cena auti klesla o pár Kč Příště bych tam mohl házet třeba drobný..... @Bobík - miloval jsem lego a je fakt že tohle je něco podobného, jen o dost dražší hračka @Colins - myslíš do výstřihu ? A pak jí tam několik minut lovit.....a hladit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 s legem si hraju do ted a s auti taky ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 s legem si hraju do ted a s auti taky ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim len nehovor hop ked si este neskocil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Snad ho zítra vyndám Cestou do Hypernovy mi tam občas zarachotil Takže si zítra dám další kolo....doufám že mi tam nezapadne i šroubovák To už bych nerozdejchal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 málo se směju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Bohosu ty si ale monter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 30. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2006 On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... Dneska ho snad vyndám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... Dneska ho snad vyndám pak napis jak si dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jak to ctu tak jako bych videl sebe, jak do svych orangutanich rukou beru sroubovak a snazim se vymontovavat vselijake sroubky....naposledy pri demontazi tapecu dveri a demontazi okna sem v kulatem otvurku ztratil svou sikovnosti cely nasadkovy klic .-)) A pak je clovek tak rozhozeny ze klic sice vytahne ale jak vsechno namontuje a rekne si ze je vse super tak zkousi otevrit dvere zevnitr a zjisti ze zapomel zastrcit lanko od otevirani dveri ..... grrr uz se mi to stalo asi trikrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) To znam taky...ale nejhorsi je, kdyz propiska zapadne vedle sedadla, jak je tunel a rucni brzda a hopla a je tam a nebo kdyz tam spadnou penize..to uz se skoro neda vylovit... Ale nejvetsi zahadou je,ale opravdu u vseho,ze kdyz rozeberu nejakej ten dil a pak to davam dohromady,tak mi vzdycky nejaky ten sroubek zustane...A kdyz to udelam 10x, tak nechapu,ze mi tam jeste neco drzi... Editováno: 1. Říjen 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luhal Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant To bych se z toho Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček Lahůdka je když při zpětné montáži vypadne ten nejvrchnější kovový caplík v B sloupku kamsi do hlubin prahu, pokud možno až pod naviják pásů nebo ještě dál. V tu chvíli jsem myslel, že ty plasty rozštípu na padrť. Samozřejmě se mi to stalo i na druhé straně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to. Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super. svest to na nevine dite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r-hanz Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Na šroubky a celkově kovové věci mám magnet na 30 cm ohebné tyčce od WURThu. Fakt super věc. Gramlavým jako jsem já vřele doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.