Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem tak dneska pracoval na rádiu a najednou jsem potřeboval nějaký tenký nástroj, abych si mohl trochu urovnat kabeláž k rádiu kdesi v hlubinnách palubky....... Zahlédl jsem po své pravé ruce šroubovák! :palec2: WOW ! Eeeeee...eeeeeeeee......eeeeeeeeeeeee, ne nedošáhnu na něj <_< Krucinál, pro nic si nemůžu dojít, jinak se mi to tu rozpadne.. :) Tak koukám dál a ...... vidím propisku :D Jupííííí! Na tu došáhnu a začnu s ní šťouchat do kabeláže......hopla! Vypadla mi z ruky a s rachotem plastu na plast mi zmizela kdesi v hlubinnách palubky kol119 Jejdanánky...... no tak tam strčím ruku a vytáhnu jí...... Ale nemůžu jí nikde najít :smich:

Vím že je to strašnáááá blbost, ale fakt bych rád věděl kam až mi zapadla... :doh:dohkol103

Vloženo (editace)

Tak si to všechno někam piš (propisku máš jistě ještě jednu lol )a budeš jedinej komu se zvedá cena auta s věkem :smich::smich::smich::w00t1::w00t1::w00t1::smich::smich::smich:

p.s.:bacha na povolenou hmotnost autí :D

Editováno: , autor: amrtin
Vloženo

NENI NIC JEDNODUSSIHO NEZLI ROZEBRAT PLASTIKY A HLEDAT, JE TO TAKOVA PEKNA SKLADACKA ;)-_-

Vloženo

Tak propiska je venku :D Trvalo to jen pár minut, zato delší bylo vyndání mé ruky, protože jsem uvízl cestou :smich::smich::smich: NAštěstí amputce nebyla nutná a cena auti klesla o pár Kč :D Příště bych tam mohl házet třeba drobný..... :smich:

@Bobík - miloval jsem lego a je fakt že tohle je něco podobného, jen o dost dražší hračka :smich::p

@Colins - myslíš do výstřihu ? :p:palec2: A pak jí tam několik minut lovit.....a hladit ? :smich::smich::smich::smich::palec2::palec2::palec2:

Vloženo

s legem si hraju do ted :D a s auti taky ;) ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim :D

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant :D To bych se z toho kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? :)

Vloženo
s legem si hraju do ted :D a s auti taky ;) ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim :D

:smich: len nehovor hop ked si este neskocil ;)-_-

Vloženo
Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant :D To bych se z toho kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? :)

Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal :D Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček :)

Vloženo

Snad ho zítra vyndám :D Cestou do Hypernovy mi tam občas zarachotil :wallbash: Takže si zítra dám další kolo....doufám že mi tam nezapadne i šroubovák :D To už bych nerozdejchal kol103:smich:

Vloženo

:palec2: jak to ctu tak jako bych videl sebe, jak do svych orangutanich rukou beru sroubovak a snazim se vymontovavat vselijake sroubky....naposledy pri demontazi tapecu dveri a demontazi okna sem v kulatem otvurku ztratil svou sikovnosti cely nasadkovy klic .-))

A pak je clovek tak rozhozeny ze klic sice vytahne ale jak vsechno namontuje a rekne si ze je vse super tak zkousi otevrit dvere zevnitr a zjisti ze zapomel zastrcit lanko od otevirani dveri ..... grrr uz se mi to stalo asi trikrat :wallbash::wallbash:

Vloženo (editace)

To znam taky...ale nejhorsi je, kdyz propiska zapadne vedle sedadla, jak je tunel a rucni brzda a hopla a je tam a nebo kdyz tam spadnou penize..to uz se skoro neda vylovit... :smich: Ale nejvetsi zahadou je,ale opravdu u vseho,ze kdyz rozeberu nejakej ten dil a pak to davam dohromady,tak mi vzdycky nejaky ten sroubek zustane...A kdyz to udelam 10x, tak nechapu,ze mi tam jeste neco drzi... :smich:

Editováno: , autor: ...GeOrGe...
Vloženo
Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant  :D  To bych se z toho  kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu?  Asi ne co ? :)

Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal :D Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček :)

Lahůdka je když při zpětné montáži vypadne ten nejvrchnější kovový caplík v B sloupku kamsi do hlubin prahu, pokud možno až pod naviják pásů nebo ještě dál. V tu chvíli jsem myslel, že ty plasty rozštípu na padrť. Samozřejmě se mi to stalo i na druhé straně :blbec:

Vloženo

Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.

Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super.

Vloženo
Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.

Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super.

svest to na nevine dite :smich::smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...