Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak jsem tak dneska pracoval na rádiu a najednou jsem potřeboval nějaký tenký nástroj, abych si mohl trochu urovnat kabeláž k rádiu kdesi v hlubinnách palubky....... Zahlédl jsem po své pravé ruce šroubovák! :palec2: WOW ! Eeeeee...eeeeeeeee......eeeeeeeeeeeee, ne nedošáhnu na něj <_< Krucinál, pro nic si nemůžu dojít, jinak se mi to tu rozpadne.. :) Tak koukám dál a ...... vidím propisku :D Jupííííí! Na tu došáhnu a začnu s ní šťouchat do kabeláže......hopla! Vypadla mi z ruky a s rachotem plastu na plast mi zmizela kdesi v hlubinnách palubky kol119 Jejdanánky...... no tak tam strčím ruku a vytáhnu jí...... Ale nemůžu jí nikde najít :smich:

Vím že je to strašnáááá blbost, ale fakt bych rád věděl kam až mi zapadla... :doh:dohkol103

no pokud ti nepůjde vyndat, tak ji tam budeš muset nechat a až budeš fábku prodávat tak si kní přičti 15,- za tu propisku, ptž je určitě funkční :-)

Tak to jsem jeste neslysel, aby takhle nekdo pohrbil propisku :smich::doh

• Autor

Podobných story mám více :smich:

Tak si to všechno někam piš (propisku máš jistě ještě jednu lol )a budeš jedinej komu se zvedá cena auta s věkem :smich::smich::smich::w00t1::w00t1::w00t1::smich::smich::smich:

p.s.:bacha na povolenou hmotnost autí :D

Upraveno od amrtin

NENI NIC JEDNODUSSIHO NEZLI ROZEBRAT PLASTIKY A HLEDAT, JE TO TAKOVA PEKNA SKLADACKA ;)-_-

A jeste si k tomu dat casovy limit... A o zabavu je vystarano ;)-_-

Podobných story mám více :smich:

napriklad, ked si raz bol s peknou blondinkou a propiska ti "tam"

zapadla, ale nemohol si ju vybrat....

:D:D:D:D

• Autor

Tak propiska je venku :D Trvalo to jen pár minut, zato delší bylo vyndání mé ruky, protože jsem uvízl cestou :smich::smich::smich: NAštěstí amputce nebyla nutná a cena auti klesla o pár Kč :D Příště bych tam mohl házet třeba drobný..... :smich:

@Bobík - miloval jsem lego a je fakt že tohle je něco podobného, jen o dost dražší hračka :smich::p

@Colins - myslíš do výstřihu ? :p:palec2: A pak jí tam několik minut lovit.....a hladit ? :smich::smich::smich::smich::palec2::palec2::palec2:

s legem si hraju do ted :D a s auti taky ;) ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim :D

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant :D To bych se z toho kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? :)

s legem si hraju do ted :D a s auti taky ;) ted jsem si hral s RJ motoru a zatim jezdim :D

:smich: len nehovor hop ked si este neskocil ;)-_-

Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant :D To bych se z toho kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu? Asi ne co ? :)

Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal :D Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček :)

• Autor

Snad ho zítra vyndám :D Cestou do Hypernovy mi tam občas zarachotil :wallbash: Takže si zítra dám další kolo....doufám že mi tam nezapadne i šroubovák :D To už bych nerozdejchal kol103:smich:

:smich::smich::smich: málo se směju :palec2:

Bohosu :smich::smich::smich: ty si ale monter :smich::smich:lol

• Autor
:smich: On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... :D Dneska ho snad vyndám :smich:
:smich: On vypadal že tam spadne a jak jsem po něm šáhnul........tak jsem ho srazil a pak už jen ten zvuk...... :D Dneska ho snad vyndám :smich:

:smich: pak napis jak si dopadl :palec2:lol

:palec2: jak to ctu tak jako bych videl sebe, jak do svych orangutanich rukou beru sroubovak a snazim se vymontovavat vselijake sroubky....naposledy pri demontazi tapecu dveri a demontazi okna sem v kulatem otvurku ztratil svou sikovnosti cely nasadkovy klic .-))

A pak je clovek tak rozhozeny ze klic sice vytahne ale jak vsechno namontuje a rekne si ze je vse super tak zkousi otevrit dvere zevnitr a zjisti ze zapomel zastrcit lanko od otevirani dveri ..... grrr uz se mi to stalo asi trikrat :wallbash::wallbash:

To znam taky...ale nejhorsi je, kdyz propiska zapadne vedle sedadla, jak je tunel a rucni brzda a hopla a je tam a nebo kdyz tam spadnou penize..to uz se skoro neda vylovit... :smich: Ale nejvetsi zahadou je,ale opravdu u vseho,ze kdyz rozeberu nejakej ten dil a pak to davam dohromady,tak mi vzdycky nejaky ten sroubek zustane...A kdyz to udelam 10x, tak nechapu,ze mi tam jeste neco drzi... :smich:

Upraveno od ...GeOrGe...

Tak propiska už je nějakou dobu zachráněna, ale dnes jí vystřídal šroubek od budíků - moje děravé ruce jej upustily a se známým rachotem kov-plast propadal hlouběji a hlouběji v různých útrobách někam pod volant  :D  To bych se z toho  kol100

Nemůže tam udělat nějakou neplechu?  Asi ne co ? :)

Mě se stalo to samý, přesně šroubek od budíku a padal a padal a padal :D Nakonec jsem shodil spodní díl palubky a dopadl na kobereček :)

Lahůdka je když při zpětné montáži vypadne ten nejvrchnější kovový caplík v B sloupku kamsi do hlubin prahu, pokud možno až pod naviják pásů nebo ještě dál. V tu chvíli jsem myslel, že ty plasty rozštípu na padrť. Samozřejmě se mi to stalo i na druhé straně :blbec:

Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.

Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super.

Tak to mě dítě pořídilo zakopnout tužkovou baterku přesně do výdechu ventilace pod mým předním sedadlem a neříct mi to.

Postupem času v každé zatáčce pazvuk, při brždění pazvuk, má šílenost byla vysoká, kontrola dveří, sedadla a nic pořád pazvuk, nedalo se to najít, páč v klidu nic, ani při rozhoupání auta, nakonec se dítě přiznalo, že postrádá baterku a byl jse tak trochu doma, ale rozborka toho vedení ventilace je taky super.

svest to na nevine dite :smich::smich:

:smich::smich:

Na šroubky a celkově kovové věci mám magnet na 30 cm ohebné tyčce od WURThu. Fakt super věc. Gramlavým jako jsem já vřele doporučuji :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.