pattuning Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Ahoj, chci se zeptat zda mi půjdou tyto budíky do Fabie 2002 1.4 16V ???? "Jsou z RSka, r.v. 09/2003....jsou v super stavu, plně funkční, bez škrábanců, s palubním počítačem ( zobrazuje : aktuální spotřebu, průměrnou spotřebu, dojezd na nádrž, teplotu, počet ujetých km, atd... )" - citace z inzerátu.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Podle mě bez problémů, kolega má v tribitu ( rozuměj HTP ) taky RS budíky, jenom to vypadá divně, když otáčkoměr má začátek červeného pole na 4700ot. a o může v klidu točit víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pattuning Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Podle mě bez problémů, kolega má v tribitu ( rozuměj HTP ) taky RS budíky, jenom to vypadá divně, když otáčkoměr má začátek červeného pole na 4700ot. a o může v klidu točit víc.. Oka, ale ještě by mě zajímalo co je vše upravit - resp. co nakódovat a jak? Nemá postup kolega??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BzucivejCvrcek Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Dobrej, Chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s výměnou budíky z Fabia 1 RS. Mám 1.9 Tdi 74 kw a chtěl bych tam dát budíky z RS, ale slyšel jsem, že to někdy bývá celkem problém a budíky nefungujou správně. Tak jestli s tou výměnou máte někdo zkušenosti? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ty bláho budíky RS to by mě taky zajímalo tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Pokud je máš tak to problém není, já mám skladem RS, ale úplně obyč bez polo i maxi dotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.