laky911 Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Kdopak z Vás má přední značku na levém boku dopsanou v TP, rozměr 320x160mm (US verze) Řeším to už tři měsíce s městským úřadem a už si nevím rady. Pokud to někdo z Vás má, můžete sem hodit info co jste k tomu potřebovali? Mluvil jsem se třemi lidmi co to mají. Všichni se shodli, že zašli na úřad, pak na STK pro potvrzení a měli to vyřízené... Mě ten jouda na úřadu posílal na ministerstvo dopravy, abych si zažádal o udělení vyjímky na to. Tak jsem žádal a z MD mi přišla odpověď, že na to žádná vyjímka potřeba není. Tak letím opět na úřad kde mi potom řekl, že mi to stejně nedopíše, že musím mít potvrzení od výrobce auta (škoda auto Mladá Boleslav) že schvalujou umístění značky na levý bok a změnu rozměru. To teda ještě nemám, ale schválně jsem mu poslal meil, že mi přišla kladná odpověď ze škodovky a světe div se. Bylo mi oznámeno, že nárazník nemá držák pro hranatou značku na levém boku. Takže jsem zase pohořel. Prostřední mřížku v nárazníku mám vyříznutou kvůli intercooleru takže značka drží na kousku nárazníku...přikládám nějaký fotky co jsem našel na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Zdravím já ti bohužel neporadím ale vyřešil jsi to nějak ?. Chtěl bych to i na motorce kde jde udělat zápis do TP "nestandartní tvar SPZ" ale také nevím co jse k tomu potřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 A jaký chceš nestandardní tvar značky na motorku, Já myslel že je jenom jeden typ RZ na motorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 21. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Poslal jsem znova žádost na ministerstvo dopravy a teď čekám na odpověď. Pak napíšu co mi bylo odepsáno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Tvar by zůstal, spíš rozměr. Třeba 10x8cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Tak to by se líbilo i mi, ale bohužel......na moto jde jen jedna. oficiálně. Kámoš měl z plastu v zhruba tvém rozměru na enduru, než ho zastavili..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.