KocurFabia Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 (editace) Zdravím, ačkoliv jsem hledal tak jsem nikde nenašel téma s dodatečnou montáží tzv. ,,informačního systému,, který se skládal ze senzoru opotřebení destiček brzd, senzor stavu kapaliny v ostřikovačích, senzor otevřených dveří, senzor stavu předních světlometů a senzor zapnutých pásů.... tuším že všechny senzory potřebují aby to komfortní jednotka uměla... mám 6Q0959433A (6Q1959801 a 6Q1959802) a VAG mi hlásí stav všech 4 dneří (open, closed) takže bych rád věděl od někoho zkušeného jak tohle rozjet nějakou polopatickou metodou. Editováno: 31. Červenec 2013, autor: KocurFabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 komfortka s tím nemá nic společného, tohle všechno řeší BSG nebo budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.