Přejít na obsah

vlnovec - výměna (cena, značka ?)

Majký

Doporučené příspěvky

tak mě taky čeká výměna vlnovce - máte někdo zkušenosti s tímto? - http://aukro.cz/shop/26042269_vyfukpol - je to sice 2 x dražší než samostatný vlnovec k navaření, ale zase to bude podstatně jednodušší to tam dostat a ve finále to možná vyjde cenově na stejno a navíc jsem línej vytahovat svářečku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím taky jsem přemýšlel o této variantě ale když jsem na kouknul tak bych to u mojí MPi 2x kat. nedostal .Nakonec jsem zajel do servisu a vlnovec + práce - navaření ( 2 hodiny ) = 1000 Kč .Takže nakonec plná spokojenost .Jen pokud to už podfukuje moc bych nečekal a nechal hned vyměnit ,já jsem s tím jezdil 4 měsíce a vnitřek toho vlnovce nakonec ucpal trubku ke katu !!!05112012027.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 8 měsíců později...

Dobrý den,

mechanik mi říkal, že bude třeba vyměnit díl výfuků - vlnovec (na jednom místě profukuje).

Rád bych se informoval, jaká je rozumná cena za díl. Nechci ušetřit za každou cenu. Popř. podle čeho ho vybrat. 

(fabia combi classic 1,4 MPI 50kW AQW rv. 2002)

Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...