Wittmann Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 tak mě taky čeká výměna vlnovce - máte někdo zkušenosti s tímto? - http://aukro.cz/shop/26042269_vyfukpol - je to sice 2 x dražší než samostatný vlnovec k navaření, ale zase to bude podstatně jednodušší to tam dostat a ve finále to možná vyjde cenově na stejno a navíc jsem línej vytahovat svářečku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Zdravím taky jsem přemýšlel o této variantě ale když jsem na kouknul tak bych to u mojí MPi 2x kat. nedostal .Nakonec jsem zajel do servisu a vlnovec + práce - navaření ( 2 hodiny ) = 1000 Kč .Takže nakonec plná spokojenost .Jen pokud to už podfukuje moc bych nečekal a nechal hned vyměnit ,já jsem s tím jezdil 4 měsíce a vnitřek toho vlnovce nakonec ucpal trubku ke katu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 No to je právě otázka jestli by jsi to tam dostal, nebo nedostal - když si rozklikneš Fabii, tak tam má verzi pro každou motorizaci - ale jestli to tam opravdu pasuje a jak dlouho to vydrží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin71 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 No právě že za 1 katem jsem měl tak málo trubky že bych tam nedal objímku ,takže bych se zavaření nevyhnul.U jiného typu je třeba místa více ?? Jinak náhrada aspoň co mám já by měla vydžet 4 roky.Tak uvidím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 já mám 16V a tam je taky velmi málo místa (po pár centimetrech je držák) a navíc se ta trubka hned za vlnovcem láme - ale tvrděj, že mají verzi i na 16V... no nic zkusím jim napsat o fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xampik Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Dobrý den, mechanik mi říkal, že bude třeba vyměnit díl výfuků - vlnovec (na jednom místě profukuje). Rád bych se informoval, jaká je rozumná cena za díl. Nechci ušetřit za každou cenu. Popř. podle čeho ho vybrat. (fabia combi classic 1,4 MPI 50kW AQW rv. 2002) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Nedávno jsem řešil to samé, použil jsem tento díl http://www.skoda-dily.cz/eshop/vln230x45-vlnovec-230x45.html a cena navaření v servisu 300Kč. Auto jsem jim tam nechal jedno odpoledne, ale určitě to měli za chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 rozumna cena je max 200 kc. kdyz mi napises rozmery zjistim ti cenu dokazu sehnat dily za dost dobre ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/vln230x45-vlnovec-230x45-cz-14302.html Určitě neber ždánou čínu nebo Polsko, nebo budeš muset po krátké době měnit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.