Vencirius Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Dobrý den, Před nedávnem jsem měl problém se svítící kontrolkou airbagu. V servisu zjistili, že problém je v čidle ve dvěřích řidiče.Během výměny se však měla spustit "simulace výstřelu airbagu" , takže si prý museli přizvat auto-eletrikáře, který problém odstranil.Během výměny mi rozbili sklo ve dveřích, s tím, že ho vyměnili bezplatně. Nejsem jist, zdali si vymyšleným auto-eletrikářem to okno nenechali zaplatit.Existuje něco jako zmíněná "simulace výstřelu airbagu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 toto počujem prvý krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 také tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt12 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Mal si odpovedať simulovaným zaplatením faktúry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 A to je autorizovany servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 simulovany ? Bud proste vyleti nebo ne ... nebo na crashtestech zapnou mod "simulace vystrelu" ? Dle meho blabol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 A mám pocit že ve dveřích řidiče žádné čidlo není,ale nejsem si jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak takovou blbost může vymyslet pouze "odborník" z autorizovaného servisu! Na tvém místě bych to nechal prověřit ČOIkou, když už jsi jim to zaplatil! Přesně jak píše kolega ze Slovenska, ale holt už je pozdě, ale ta ČOIka by to měla pohlídat, možná bych nejdříve na ně vlítnul, aby mi prachy vrátili, nebo že hned od nich jdeš na patřičná místa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Me se popravde taky nezda, ze by ve dverich bylo neco co souvisi s airbagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Neni nahodou prave ve dverich cidlo bocnich airbagu? Mozna by to ani nemusela byt takova nahoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Dveře jsem měl nejednou rozebrané a žádné čidlo jsem neviděl. Nehledě na to, že by k tomu musel vést kabel, který ale k ničemu takovému nevede.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 ano je, ti kteri maji ovsem hlavove airbagy ... nam tem "PRIMA" verzim co hlavove airbagy nemaj, tak zadne cidlo neni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Neměl jsem ve dveřích čidlo ani u staré OII, kde hlavové bagy byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak nevim, ale nekdo tady psal, ze ma ve dverich zluty konektor, coz je neco s bagem. Ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Neměl jsem ve dveřích čidlo ani u staré OII, kde hlavové bagy byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak to čumím, muselo to tedy být někde v modulu stahovačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak takovou blbost může vymyslet pouze "odborník" z autorizovaného servisu! ešte sa nevie či to bol autorizák,alebo nie ...autor príspevku tu od jeho vloženia ešte nebol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.