robert27 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Zdravím, na Oktávce 1.8T AUM kombi se mi objevil nový problém. Při zatáčení vlevo cítím od pravého kola vibrace. Dělá to při malém i velkém rejdu, ale jen když je zařazená rychlost a přidávám plyn. Pokud mám zařazený volnoběh tak se zvuk neozývá! Při jízdě vpravo a rovně taky nic. Dá se říct, že čím prasáčtěji zatočím vlevo a šlápnu na plyn, tím je vibrování silnější. Byl jsem v servise, ale slušná jízda servismana i následné zvednutí auta nic neodhalilo. Ložiska měněny nedávno (ten zvuk to neni) a kola jsem pro jistotu nechal převážit. Díky za každou radu. Editováno: 3. Červen 2009, autor: robert27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 bude to homouš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 bude to homouš... Jako že je načnutý jo a teprve mě čeká to nejhorší? Na aute předtím mi homokloub dost hlasite "lupal" s nižší frekvencí. Tohle je fakt spíše tišší vibrování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak logicky mi to vychadza na homo. Ten zvykne lupat pri vytoceni a zatazeni - t.j. v tahu. Nema tam velice co ine lupat a rachotit. Lozisko je OK ako si hovoril, tak uz len asi klb. Teda ak ten rachot vychadza z kolesa ako si uvideol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Zdravím, mám takový né zatím moc patrný problém ale je Mám octavii s motorem 1.9TDi (81kW) najeto 199300. Z místa spolujezdce jsou cítit při akceleraci vibrace, pouze z místa spolujezdce. Při ustálené jízdě nebo bez plynu to cítit není. Neví někdo co by to mohlo dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Nejspíš klouby na poloose. Myslím, že vnitřní. Neměly by mít radiální vůli. Koukni na oba na P straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Dík za typ. Dnes jsem na to koukal a ta poloosa se ani nehne. Příští týden se domluvím s kamarádem zda se mi na to v servisu mrkne. Uvidím co s tím je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUK87 Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Včera jsem navštívil kamaráduv servis aby se mi podíval co s tím je. Po 5 minutách byla závada objasněna. Žádná vůle v kloubu ale vymlácené lůžko uložení ramene. Jsem rád že je to jen tohle protože to je investice za pár stovek. Rovnou je nechám vyměnit na obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unihoxis Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 (editace) Zdravím, stala se mi taková věc. Dal jsem auto do servisu na rozvody, vodní pumpu, filtry, olej. Předtím bylo vše v pořádku, ale když jsem odjížděl ze servisu, zdálo se mi, že v zatáčce doleva, když jsem trochu pod plynem, tak hrozně vibruje pravé přední kolo. Levá strana to nedělá. Je to jako kdybych najel za krajnici a jel s ním po kamínkách. Zkoušel jsem přehodit přední kola za zadní (stejně jsem to chtěl dělat, kvůli vzorku) a nepomohlo. Když jsem měl kolo vyndané, tak jsem se díval, jestli tam není něco viditelně poškozeného a nebylo ... Je mi divné, že to začlo až po návštěvě servisu .. Díky za rady, co by to mohlo být. edit// Ještě doplním že vlastním Octavii 1.9 TDi, SLX, combi, r.v. 99 Editováno: 7. Srpen 2013, autor: unihoxis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Lozisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 ťažko povedať,ale reklamácia by bola namieste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unihoxis Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Vyndavá se při rozvodech i pravá poloosa? Jestli třeba neudělal chybu při dávání kola zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 ...NIE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unihoxis Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Dneska jsem za ním byl, prý vyndal jen kolo, a hučelo mu to taky, když se s tím projížděl, takže asi jen náhoda, že to ložisko začlo zrovna po servisu. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.