dezod Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Dobrý den, oktávka II by měla umě "samozamykání" po x vteřinách.. Bohužel jsem toto zkoušel 30s ... 60s.. nic auto furt odemčený.. nevíte jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 jedine co mam odskusane je, ze ked po odomknuti auta neotvoris do urciteho casu dvere, auto sa opat zamkne. toto mi v pohode funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 no no to to funguje..ale to co říkám to asi neumí co ani 07? to je by se šiklo... Mimochodem jak si tu svoji zabezpečil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Nevím,jak to stím samozamykáním myslíš.Umí to pouze po rozjezdu,když překročíš 15km/hod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Presne tak, auto sa zamkne ak ho odomkneš cez DO a neotvoríš dvere. Ak sa rozbehneš a prekročíš tých 15 km/h tak sa tiež zamkne (ak je to nakódované) a po vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania sa odomkne (ak je nakódované). Ale o ničom inom neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Presne tak, auto sa zamkne ak ho odomkneš cez DO a neotvoríš dvere. Ak sa rozbehneš a prekročíš tých 15 km/h tak sa tiež zamkne (ak je to nakódované) a po vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania sa odomkne (ak je nakódované). Ale o ničom inom neviem. Ano, trochu jsem se divil, že u verze Elegance jsem si musel nechat "samozamykání" při rychlosti cca 15 km/h aktivovat dodatečně. Ovšem je to jen záležitost několika s než to přes VAG nastaví. Je to podle mě užitečná funkce a divím se proč to není aktivováno přímo od výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Presne tak, auto sa zamkne ak ho odomkneš cez DO a neotvoríš dvere. Ak sa rozbehneš a prekročíš tých 15 km/h tak sa tiež zamkne (ak je to nakódované) a po vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania sa odomkne (ak je nakódované). Ale o ničom inom neviem. Ano, trochu jsem se divil, že u verze Elegance jsem si musel nechat "samozamykání" při rychlosti cca 15 km/h aktivovat dodatečně. Ovšem je to jen záležitost několika s než to přes VAG nastaví. Je to podle mě užitečná funkce a divím se proč to není aktivováno přímo od výrobce To aj ja, je to normalne, standardne to moj MR2005 nemal nakodovane. Este aj v navode je pisane ze ak to chcem mam kontaktovat servis. MR2007 to uz ma v menu maxidotu - uzivatel si to moze nastavit sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Presne tak, ja som to ešte pri odjazde z predajne nastavil cez MaxiDot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Maslím že je tam funkce, že když to dálkou odemkneš a do nějaké doby neotevřeš dveře, samo se zase zamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Maslím že je tam funkce, že když to dálkou odemkneš a do nějaké doby neotevřeš dveře, samo se zase zamkne. jj ta funkce tam je ale to sem nemyslel.. Hele borci mám MR2007 a dá se tam to samozamykání po 15km/h nějak aktivovat? MaxDot asi nemám (ani moc nevím co to je, to je prostě spodní část palubního počítače, je to tuším barevný displey jo?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Ano ,dá,přes diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 to znovuuzamceni centralu REARM po x vterinach ma jakou navaznost na vybavu. jde mi o to ze bych chtel do O2 instalovat alarm od jineho vyrobce nez je skoda auto. a otazka zni: je to vlastnost centralu? nebo jine kombinace vybavy? pripadne je to funkcni pouze pri originalnim alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Maslím že je tam funkce, že když to dálkou odemkneš a do nějaké doby neotevřeš dveře, samo se zase zamkne. jj ta funkce tam je ale to sem nemyslel.. Hele borci mám MR2007 a dá se tam to samozamykání po 15km/h nějak aktivovat? MaxDot asi nemám (ani moc nevím co to je, to je prostě spodní část palubního počítače, je to tuším barevný displey jo?) MaxiDOT je to co je na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 to znovuuzamceni centralu REARM po x vterinach ma jakou navaznost na vybavu. jde mi o to ze bych chtel do O2 instalovat alarm od jineho vyrobce nez je skoda auto. a otazka zni: je to vlastnost centralu? nebo jine kombinace vybavy? pripadne je to funkcni pouze pri originalnim alarmu? Fukce "samozamknutí" po cca 1 minutě když neotevřeš žádné dveře nezavisi určitě na tom jestli je v autě originál alarm. Já mám alarm od Jablotronu a funguje to normálně řekl bych že je to funkce centrálního zamykání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Akorat mne mrzi, ze to neumi samo zavrit okna, kdyz zamknes, parkrat jsem vezle nejake spolujezdce a nezavreli zadni okno... H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 To samozamykanie je u všetkých OII s originál centrálom štandard, obvykle to ale vedia aj všetky neoriginálne alarmy. Dovieranie okien auto štandardne nevie, takže jedine kúpiť alarm, ktorý to vie, alebo to k už existujúcemu alarmu doplniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Můžu se na něco zeptat k tomu Maxidotu? On je zaplý furt nebo jen když je klíček v zapalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Keď je zapnuté zapaľovanie, tek je zapnutý furt (dá sa ale aj vypnúť). Bežne je vypnutý, zapne sa len ak napríklad niekto otvorí dvere, kufor a podobne. Vtedy istú dobu svieti a ak nenastane žiadna ďalšia zmena, tak potom zhasne. Ak je baterka veľmi vybitá, tak zhasína veľmi skoro. A teraz si fakt nie som istý, čo sa zapne už pri odomknutí auta cez Do, alebo až po otvorení dverí. Musím to vyskúšať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Jo dík myslel jsem si že bude asi tak nějak takže když se budu chtít do nějaké octy s maxíkem mrknout kolik ma nalítanou mám smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 To samozamykanie je u všetkých OII s originál centrálom štandard. Všecky O2 maji original central (teda zatim). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 To hej, ale radšej som to tam zdôraznil. Človek nikdy nevie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 no standardně to není nastavené z pochopitelných důvodů. ne každý to chce. když jzdíš sám, je to ok, ale třeba jako taxikář by ses z toho asi zbláznil:-) leda, že bys to používal jako ochranu před tím, aby ti pasažeři neutíkali bez placení, když zastavíš na světlech :-) když někoho vezu a on vystupuje, zatímco já pokračuju v jízdě, tak si neuvědomím, že je zamčeno a musím odemykat tlačítkem, nebo ti zdatnější vezmou dvakrát za kliku. Někoho to může štvát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 no, třeba ja bych to zamykani po 15s nechtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 Myslím, že áut do taxislužby ide predsa len menej, než inam. Po akých 15s? Inak je zaujímavé, že u Audi sa zvnútra zamknuté dvere otvoria po jednom potiahnutí vnútornej kľučky. Pripadá mi to lepšie vymyslené. Nie po dvoch ako u OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2006 km/h samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.