Přejít na obsah

Automatické zamykání

dezod

Doporučené příspěvky

Presne tak, auto sa zamkne ak ho odomkneš cez DO a neotvoríš dvere. Ak sa rozbehneš a prekročíš tých 15 km/h tak sa tiež zamkne (ak je to nakódované) a po vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania sa odomkne (ak je nakódované). Ale o ničom inom neviem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak, auto sa zamkne ak ho odomkneš cez DO a neotvoríš dvere. Ak sa rozbehneš a prekročíš tých 15 km/h tak sa tiež zamkne (ak je to nakódované) a po vytiahnutí kľúčika zo zapaľovania sa odomkne (ak je nakódované). Ale o ničom inom neviem.

Ano, trochu jsem se divil, že u verze Elegance jsem si musel nechat "samozamykání" při rychlosti cca 15 km/h aktivovat dodatečně. Ovšem je to jen záležitost několika s než to přes VAG nastaví. Je to podle mě užitečná funkce a divím se proč to není aktivováno přímo od výrobce

Odkaz ke komentáři

Ano, trochu jsem se divil, že u verze Elegance jsem si musel nechat "samozamykání" při rychlosti cca 15 km/h aktivovat dodatečně. Ovšem je to jen záležitost několika s než to přes VAG nastaví. Je to podle mě užitečná funkce a divím se proč to není aktivováno přímo od výrobce

To aj ja, je to normalne, standardne to moj MR2005 nemal nakodovane. Este aj v navode je pisane ze ak to chcem mam kontaktovat servis.

MR2007 to uz ma v menu maxidotu - uzivatel si to moze nastavit sam.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Maslím že je tam funkce, že když to dálkou odemkneš a do nějaké doby neotevřeš dveře, samo se zase zamkne.

jj ta funkce tam je ale to sem nemyslel.. Hele borci mám MR2007 a dá se tam to samozamykání po 15km/h nějak aktivovat? MaxDot asi nemám (ani moc nevím co to je, to je prostě spodní část palubního počítače, je to tuším barevný displey jo?)

Odkaz ke komentáři

to znovuuzamceni centralu REARM po x vterinach ma jakou navaznost na vybavu. jde mi o to ze bych chtel do O2 instalovat alarm od jineho vyrobce nez je skoda auto.

a otazka zni: je to vlastnost centralu? nebo jine kombinace vybavy? pripadne je to funkcni pouze pri originalnim alarmu?

Odkaz ke komentáři

Maslím že je tam funkce, že když to dálkou odemkneš a do nějaké doby neotevřeš dveře, samo se zase zamkne.

jj ta funkce tam je ale to sem nemyslel.. Hele borci mám MR2007 a dá se tam to samozamykání po 15km/h nějak aktivovat? MaxDot asi nemám (ani moc nevím co to je, to je prostě spodní část palubního počítače, je to tuším barevný displey jo?)

MaxiDOT je to co je na obrázku

post-58-1158917968.jpg

Odkaz ke komentáři

to znovuuzamceni centralu REARM po x vterinach ma jakou navaznost na vybavu. jde mi o to ze bych chtel do O2 instalovat alarm od jineho vyrobce nez je skoda auto.

a otazka zni: je to vlastnost centralu? nebo jine kombinace vybavy? pripadne je to funkcni pouze pri originalnim alarmu?

Fukce "samozamknutí" po cca 1 minutě když neotevřeš žádné dveře nezavisi určitě na tom jestli je v autě originál alarm. Já mám alarm od Jablotronu a funguje to normálně řekl bych že je to funkce centrálního zamykání.

Odkaz ke komentáři

Keď je zapnuté zapaľovanie, tek je zapnutý furt (dá sa ale aj vypnúť). Bežne je vypnutý, zapne sa len ak napríklad niekto otvorí dvere, kufor a podobne. Vtedy istú dobu svieti a ak nenastane žiadna ďalšia zmena, tak potom zhasne. Ak je baterka veľmi vybitá, tak zhasína veľmi skoro.

A teraz si fakt nie som istý, čo sa zapne už pri odomknutí auta cez Do, alebo až po otvorení dverí. Musím to vyskúšať.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

no standardně to není nastavené z pochopitelných důvodů. ne každý to chce. když jzdíš sám, je to ok, ale třeba jako taxikář by ses z toho asi zbláznil:-) leda, že bys to používal jako ochranu před tím, aby ti pasažeři neutíkali bez placení, když zastavíš na světlech :-) když někoho vezu a on vystupuje, zatímco já pokračuju v jízdě, tak si neuvědomím, že je zamčeno a musím odemykat tlačítkem, nebo ti zdatnější vezmou dvakrát za kliku. Někoho to může štvát...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...