Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 6 měsíců později...

Zdravím pánové... 

Prosakující nafta přes netěsný filtr kapala na klínový řemen (asi od alternátoru), který vlivem nasáknutí praskl a vletěl do rozvodovéhi řemene, který se rozletěl. No a v rychlosti cca 130 se stalo, co se při prasklém rozvodovém řemenu obvykle stává. Motor total kaput. 

Takhle mi to bylo vysvětleno v servise. 

2.0 TDI CR 103kw r.v.2012 

A má otázka, je tohle možné, aby se to takhle stalo? Měl jsem za to, že rozvodová sada, hlavně tedy řemen je překrytý nějakým deklem... 

Děkuji za reakce 

je to možné,docela časté,řešili jsme to u nás asi 3x,ale slyšel jsem o více případů.Proto i u novějších modelů udělali inovace palivových filtrů a jejich baněk.

Děkuji. No a pokud jste to už dělali, předpokládám, že pracujete v servisu, jaké jsou možnosti opravy? Výměna motoru? Případně cena opravy alespoň řádově... Já jen jestli se teda vůbec vyplatí to nechat dělat. Mám z toho docela stres... 

Oprava sa neoplati zohnat druhy motor z havarie a prehodit 800az 1000€ motor plus robota to uz kto ako berie

Dělali jsme to,ale motor nikdy nebyl KO.Majitelé po prasknutí plochého řemene vždy stačili auto odstavit než se stačil pořádně namotat a roztrhnout rozvoďák.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.