pally911 Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Zdravim Páni na nete som našiel že pri motoroch CFHC píšu interval výmeny až 210 000, čo je interval výmeny už prakticky väčšiny motorov tohto typu vrátane motorov 1.6 tdi . jasné že ak má niekto svoje auto aspoň trochu rád tak to vymení ďaleko skôr. Pozrite si toto https://www.vw.sk › media › default › vw-taschenkarte-zahnriemen-sk vw-taschenkarte-zahnriemen-sk.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerko Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Zdravím pánové... Prosakující nafta přes netěsný filtr kapala na klínový řemen (asi od alternátoru), který vlivem nasáknutí praskl a vletěl do rozvodovéhi řemene, který se rozletěl. No a v rychlosti cca 130 se stalo, co se při prasklém rozvodovém řemenu obvykle stává. Motor total kaput. Takhle mi to bylo vysvětleno v servise. 2.0 TDI CR 103kw r.v.2012 A má otázka, je tohle možné, aby se to takhle stalo? Měl jsem za to, že rozvodová sada, hlavně tedy řemen je překrytý nějakým deklem... Děkuji za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 je to možné,docela časté,řešili jsme to u nás asi 3x,ale slyšel jsem o více případů.Proto i u novějších modelů udělali inovace palivových filtrů a jejich baněk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerko Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Děkuji. No a pokud jste to už dělali, předpokládám, že pracujete v servisu, jaké jsou možnosti opravy? Výměna motoru? Případně cena opravy alespoň řádově... Já jen jestli se teda vůbec vyplatí to nechat dělat. Mám z toho docela stres... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eec Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Oprava sa neoplati zohnat druhy motor z havarie a prehodit 800az 1000€ motor plus robota to uz kto ako berie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2020 Sdílet Vloženo 29. Květen 2020 Dělali jsme to,ale motor nikdy nebyl KO.Majitelé po prasknutí plochého řemene vždy stačili auto odstavit než se stačil pořádně namotat a roztrhnout rozvoďák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.