Září 5, 20187 r Pořídil jsem kit Thule 1726 pro O3 a ejhle, zjistil jsem, že plechy, který se montujou na hranu střechy mají pouze 1 výstupek. Přitom ve střeše jsou 2 díry :-)
Září 5, 20187 r Měl jsem na předchozí Octavii II Fl origo příčníky a byť jsem utahoval patky přiloženým momentovým klíčem střechu jsem si pomačkal. Od té doby jedině Thule a nikdy žádný problém. Co se týče montáže, tak po základním nastavení Thule příčníku (patek na tyč) je montáž stejně rychlá jako u originálu. Přikládám návod k montáži. 141726.pdf
Leden 12, 20196 r Před rokem jsem si pořídil příčníky s T-drážkou Neumann za 2500,- a krom hluku za jízdy a provedení plastových zátek nemám jedinou připomínku. Montujou se velmi snadno a celkově se mi konstrukce celkem líbí. Aero od Thule má sice aerodynamicky lepší tvar, ale vnitřní profil Neumannu je členitý a na prohnutí dle mého názoru méně náchylný. Uzamykání je velmi snadné. Osobně koupě nelituji - koupil bych je opět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.