Zdenek Pastorek Vloženo 19. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2018 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Pořídil jsem kit Thule 1726 pro O3 a ejhle, zjistil jsem, že plechy, který se montujou na hranu střechy mají pouze 1 výstupek. Přitom ve střeše jsou 2 díry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macouch Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Ale mám. Myslel jsem si, že to bude se dvěma výstupkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Měl jsem na předchozí Octavii II Fl origo příčníky a byť jsem utahoval patky přiloženým momentovým klíčem střechu jsem si pomačkal. Od té doby jedině Thule a nikdy žádný problém. Co se týče montáže, tak po základním nastavení Thule příčníku (patek na tyč) je montáž stejně rychlá jako u originálu. Přikládám návod k montáži. 141726.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nejake preferencie na permanentne pozdlzniky na O3 RS liftback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Za mě Thule Wingbar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Před rokem jsem si pořídil příčníky s T-drážkou Neumann za 2500,- a krom hluku za jízdy a provedení plastových zátek nemám jedinou připomínku. Montujou se velmi snadno a celkově se mi konstrukce celkem líbí. Aero od Thule má sice aerodynamicky lepší tvar, ale vnitřní profil Neumannu je členitý a na prohnutí dle mého názoru méně náchylný. Uzamykání je velmi snadné. Osobně koupě nelituji - koupil bych je opět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.