Publikováno Srpen 24, 201312 r Mám OC III a rádio Bolero, ale vůbec to nehraje, oproti předchozí OC II a swingu je to 1/3 výkonu. Chtěl bych si k tomu hodit zesilovač, ale nikde jsem nenašel zapojení konektorů a jestli má Bolero výstup? Myslím že takové rádio by ho mít mělo, ale který to jsou piny? Díky za rady
Srpen 24, 201312 r Máš v tom nějakou botu. Nemyslím si, že by Bolero potřebovalo zesilovač, to rozhodně ne. Podívej se pořádně do nastavení, popř. to rozdělej, vyčisti kontakty a zapoj znova. Nebo v nejhorším zajeď do servisu Pokud si v autě měnil repro, které mají větší výkon než standartní a potřebují vybudit, tak to je jiná...ale je tohle tvůj případ?
Srpen 24, 201312 r No taky mi to prijde divne, bud si jandec hulchej nebo mas opravdu nekde botu, zkus tovarni nastaveni radia. Jinak ja sem hudebne spokojeny, rve to dost a ani to nechrci. V O2 jsem mel co to bylo blues ?? to se neda vubec srovnat, to hralo pekne z prdele. Jinak na Radio Bolero je tu samostatny tema, taky si se mohl dotazat, tam. Treba to nekdo ochotny presune. Upraveno Srpen 24, 201312 r od bicista
Září 4, 201312 r Autor Repro jsem neměnil, taky mi příjde že je tam něco špatně. Od poloviny hlasitosti to hraje stejně a už nezesiluje. I když to dám naplno. Výškám by se celkem chtělo, ale jak nastoupí basy, tak ten první okamžik cca 1s to zaduní a hned se to ztlumí cca na tu polovinu výkonu. Jak kdyby byl v autě nějakej senzor kteréj by to ztlumil. Nemuže to dělat konfotrní telefonování. Nastavení jsem prolezl snad všechny. Mám rádio naplno a v klidu se můžu se spolujezdcem bavit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.