Přejít na obsah

jandeec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení jandeec

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky přidám svou zkušenost. Měl jsem OII a přesedlal na OIII. O motoru ani nemluvím 1.9 vs 1.6 cr. V zatáčkách to jde rozhodně poznat, stará seděla jak přibitá a to měla 16 kola a 205 pneu barum. Ted mám 17/225 michelin a je to horší. Půjčil jsem auto bratranci na projíždku kolem vesnice a když přijel, tak mi hned hlásí, že stará seděla líp. A to není žádnej odborník, ale kuchař. Bouchání zas tak neprožívám, protože mám furt plno věcí v kufru. Ale když si sedne 5 normálních osob, tak už je hodně znatelný a jde to hodně cítit. Podle mě taky krok zpět.
  2. Repro jsem neměnil, taky mi příjde že je tam něco špatně. Od poloviny hlasitosti to hraje stejně a už nezesiluje. I když to dám naplno. Výškám by se celkem chtělo, ale jak nastoupí basy, tak ten první okamžik cca 1s to zaduní a hned se to ztlumí cca na tu polovinu výkonu. Jak kdyby byl v autě nějakej senzor kteréj by to ztlumil. Nemuže to dělat konfotrní telefonování. Nastavení jsem prolezl snad všechny. Mám rádio naplno a v klidu se můžu se spolujezdcem bavit.
  3. Mám OC III a rádio Bolero, ale vůbec to nehraje, oproti předchozí OC II a swingu je to 1/3 výkonu. Chtěl bych si k tomu hodit zesilovač, ale nikde jsem nenašel zapojení konektorů a jestli má Bolero výstup? Myslím že takové rádio by ho mít mělo, ale který to jsou piny? Díky za rady
×
×
  • Vytvořit nový...