Martin_SII Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Ahoj kluci. Zacina me trapit KESSY, chytnu na kliku a nic, potom zkusim kliku u spolujezdce a taky nic... musim vytahnout klice a odemcit dalkacem. Se zamykanim problemy nejsou. Vsimnul jsem si, ze kdyz chytnu na kliku, tak dioda na klicku zablika, ikdyz se auto nechce odemknout. Znamena to, ze auto se nepozna s klicem? Muze byt slaba baterka v klicku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ahojky, mám teď ten samý problém, občas odemyká jako hodinky a občas ani prd a musím hledat klíčky, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Mění se celá kessy jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Zdravím kolegy, než pojedu na diagnostiku: JEN dveře řidiče - po vystoupení a zavření dveří auto SAMO bez jakéhokoli povelu zamyká a odemyká. Tento cyklus sám končí po cca 20 vteřinách, nebo DO. Poté není funkční Kessy na klice. 9 z 10 pokusů o uzamčení dotykem nefunguje. Pokud se vyjímečně zadaří, zamyká 2x. Vaše diagnostika hlavou ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Diagnostika hlavou - zajeď na diagnostiku PC a budeš vědět hned. Vše okolo budou jen spekulace... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 (editace) @CentriFUGA Píšu přece NEŽ POJEDU NA DIAGNOSTIKU, takže Tvá rada je opravdu od věci... Možná číst celý příspěvek ? Jinak asi tak polovina zdejších řešení jsou spekulace, od toho "forum" neboli diskuzní "kroužek" také mimo jiné může být. Editováno: 20. Červenec 2017, autor: benito Raději ne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 @benito. Já četl celý příspěvek, ale myslím že vše jiného než diagnostika bude stejně jen věštění z koule (může to být od řídící jednotky, přes zlámané kabely, přes čidla v klice spoustu dalších věcí), proto si myslím že když necháš za 300hdelat diagnostiku bude to nejjednodušší a nejplodnější.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 (editace) To jsem zase natrefil na chytrýho... Jindy se tady rozebírájí kraviny do podrobností, ale strejda, co tu je rok a něco mi odpovídá stylem já vo voze a von vo koze. No tak seru na forum, vlastně servis je bez nervů, chytrostí a v klidu... Moderátora prosím LOCK. Editováno: 20. Červenec 2017, autor: benito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Nevím, proč se rozčiluješ a navážíš do člověka, který je tady sice jen rok, ale řadě lidí poradil. Navíc má naprostou pravdu - bez řádné diagnostiky to prostě nejde. Cokoli jiného budou jen a pouze čiré spekulace. K čemu ti takové odpovědi budou? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Na 99% špatná klika ve dveří nebo dráty k ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 20. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2017 Děkuju @ferda25 za odpověď k tématu. Zdá se, že označení "Mistr Fóra" máš opravdu zaslouženě i dle Tvých odpovědí v jiných vláknech. Učte se vy ostatní, učte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benito Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Pro ty, které to zajímá: Ferda25 měl pravdu v obou případech - dráty i klika. Zároveň s klikou jsem si pocitově koupil hroudu zlata ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 0647 Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Mám Škodu Superb 2 FL. Měl jsem ho v servisu kde mi opravovali potrhane kabely ve dveřích. A přestalo mi fungovat keyless. Auto píše KEYLESS VADNÝ. Diagnostika žádnou chybu nepíše. Věděl by někdo co s tím??? Předem děkuji za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.