dell Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 koukni se o pár příspěvků výše...... óbéčka za 2749,- http://www.obautodil...-id:10013.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Nebo na Mihocaru je mají za 2100,- ale musíš sledovat kdy je dostanou (jsou hned vyprodaný) http://www.mihocar.cz/lampa-zadni-leva-skoda-superb-ii-lift-3t9945095a/d-89654/ Já jsem je kupoval v Servise Škoda Auto za 3660,-Kč/ks, ale to je asi ta nejdražší varianta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 (editace) No, ale Mihocar je má jetý.. Např. já chtěl nový, takže OB byla asi nejlepší varianta.. Editováno: 5. Srpen 2014, autor: GeorgeFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Tak jsem dnes instaloval LED světla a vypadá to nádherně ve skutečnosti to vypadá ještě lépe než na fotkách, k Ferdovi jsem nemusel, když bude někdo chtít, tak dokážu pomoci - Východní Čechy Editováno: 7. Listopad 2014, autor: Meken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 vypadá to nádherně a hlavně to mnohem lépe svíti....občas když pozoruju klasické koncovky supa combi, tak si říkam jak na to mohli dostat homologaci - svítí to v porovnání s ostatními auty podprůměrně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Že to nepíše chybu neznamená, že je to správně nastavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Nastavené to správně je, když se ví jaké adresy v eeprom paměti BCM je potřeba změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Těch už bylo co tvrdili, že to umí a pokaždé vánoční stromeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Dám sem ještě nějaké foto na ukázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Další kdo má LED lampy, pán si přál svítit zadními světly i při denním svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Svítí moc..je třeba ubrat svítivost. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Neber ferdu vážně. On co nedělá,tak je vše špatně. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) To co dělám já, tak vím proč to dělám. Je to něco rozhodně jiného než když to někdo někomu řekne nebo si to někdo někde po někom vyčte. Rozdíl je v tom, že já vím co dělám a proč a co tím měním. To se o ostatních říct nedá. I Meken byl u mě a hrozně zvědavě koukal do notebooku co dělám a jak to dělám s tím, že jen ze zvědavosti a hurá....no tak jen pro příště. Rozhodně umět jednu věc neznamená umět něco řešit. Jsem zvědav co bude dělat až se někdy upíše...jeden takový teď poslal v novém Columbusu v O3 odblokování obrazu jinam než měl a od té doby Columbus nepovídá s autem. Kokta7 ani neví jaký je rozdíl mezi LINem a CANem a proč se musí měnit přední i zadní kotouče současně a pak kódovat nová velikost v ABSu(když chce dát na předek větší). Kokta7 se se mnou domluvil na montáž xenonů a pak když jsem mu psal den předem večer, že jen pro jistotu, že má zítra přijet. Tak mi jen napsal soráč já na to zapomněl(on měl dodat jen světla a já zbytek). To je jeho chování a způsob jednání. Prostě jen další co si neváží ani času druhého a myslí si, že všichni čekají na to až on se vyspí. Hodně lidí tvrdí, že něco umí a zkuste se jich zeptat jak otestovat něco na stole bez auta to bude halda pohádek. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ferdo, čemu vadí, že svítí moc? Nerejpu, jen mě to zajímá. Přes léto mě to pustilo, ale v týdnu jsem měl konečně poprvé možnost přímého srovnáni a teď o nich zase uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) Jedině, když někdo nedobrzdí a bude řešit, že to špatně svítilo a skončí to někde na ověření technické způsobilosti....pak je veselo. Hodně lidí po mě chtělo zvýšit svítivost a já to odmítl z tohoto důvodu. Editováno: 15. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poolcze Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ahojky, Ferda25 vždycky vše vyřešil a rozchodil, Ví co dělá a to v orig. servisu pracují občas stylem pokus omyl. Nejlepší je, když Vám na auto dají nové světla a pak je neumí rozchodit :-)) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 tohle jsem vůbec netušil, že se to dá ovlivnit...myslím že 10% navíc nikomu nemůže ublížit a nikdo na to nepřijde, ani kdyby se něco stalo......leda už to muže v noci být nepřijemný a trošku oslňovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Nastavit úroveň svitu na zadních LED světlech není problém, jinak poznámka k Ferdově vyjádření, u něho jsem opravdu byl, přehrával mi software v Gateway pro zprovoznění asistenta únavy. Zadní LED světla mi neměnil, tudíž jsem neměl od něho co okoukat, co se týče nastavení světel. Když jsem po něm chtěl nějakou radu, tak mi napsal, že mi s tím nemůže pomoci, ať se nezlobím. Chápu ho, měl s tím hodně práce a nechce to nikomu říct - jeho business. Jinak se nepouštím do toho, čemu nerozumím!!! To jen pro informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) Kontroloval jsem před Mekenem nastavení BCM jednotky a to zda je správně nastaveno vše po instalaci elektrického zavírání pátých dveří. Tak zkusíme Mekenovo znalosti.... Jednotlivé výstupy BCM jednotky se nastavují na 3 adresách. 1 2 3 00 00 3F První je stavová = kdy bude světlo svítit. Co dělají další dvě hodnoty? Proč musí být poslední hodnota při vypnutém výstupu z BCMka: 3F?? Lze deaktivovat hlídání žárovek v BCMku tak, že BCMko bude bez chyby, ale hlídání bude aktivní. Případně obráceně?? Lze vypnout možnost přiučení klíčů přes kanál 1 a tím znemožnit někomu přiučení klíčů(myšleno dálkových ovladačů) bez vědomí majitele vozu? Editováno: 16. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 To je pravda kontroloval mi nastavení pátých dveří, ale na nic nepřišel. Přesto jsem mu poděkoval za snahu. Výstupy BCM jednotky se opravdu nastavují na 3 adresách. Nastavení 00 00 3F se používá u výstupů, které se nepoužívají. Nedetekuje se uzavřený el. obvod. přiklad nastavení výstupy C47 na BCM: adresy pro nastavení výstupu 3073,3074,3075, 3073 = 40 - Zadní mlhové světlo(hodnota nám říká, kdy bude světlo svítit) 3074 = A1 - Jas (prvních 5 bitu na této adrese nám určuje jas, ostatní bity další vlastnosti) 3075 = 62 - nastavení diagnostiky obvodu Lze deaktivovat hlídání žárovek v BCMku, ano dá se provést. Pokud budeš mít ferdo nějakou připomínku, tak mi můžeš napsat na SZ rád se něčemu novému přiučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Jsem čekal, že Ti to někdo poradí rychleji a ještě jak je vidět kdo radil toho moc neví(nastavení diagnostiky obvodu je hodně široký pojem + ty dvě adresy jsou na sobě závislé, to byl i důvod na dotaz hodnoty 3F)....zrovna u zadních mlhovek je u S2 combi problém. Budeš se divit, ale takhle nastavené jsem to mohl nechat asi jen na dvou autech. Kontrola instalace pátých dveří se provádí v eepromě BCMka a jen jsem konstatoval, že hodnoty jsou správné. Pokud něco nevyřeším tak je to tak vždy. Je vidět, že k ostatním otázkám jsi se nevyjádřil, protože odpověď zřejmě neznáš. Stav: BCMko bude bez chyby a hlídání nebude aktivní - lze nastavit Stav: BCMko bude s chybou a hlídání nebude aktivní - nelze nastavit Stav: BCMko bude bez chyby a hlídání bude aktivní - lze nastavit Poslední otázka byla snadná......u auta s kessy nelze přiučit dálku jinak než jako součást učení imobilizéru....tj. lze zakázat učení dálek. Tady stačilo jen více přemýšlet. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Odpovědi na tvoje otázky mi nikdo radit nemusel, už jsem je věděl předtím. Jen jsem váhal, zda se k tomu má cenu vyjadřovat. U mlhovek u Superba 2 combi je jen jeden problém, je přehozená pravá za levou a opačně, výstup A6 a C47. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 (editace) A proč jsi na ně neodpověděl?? Je skutečně prohozená?? Editováno: 20. Listopad 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Já jsem dával ledky i do couvacek a nejen že to vypadá luxusně i to dobře svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Jediný co je škoda že zadní mlhová svítí jen v levém vypadá to jak nemocný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.