xxhopexx Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Ahojte prečítal som celé toto vlákno a žiaľ nenašiel čo som potreboval a to niekoho na SK kto by vedel pomôcť s nakódovaním po výmene svetiel s faceliftu. Ps. prosím ak niekto vie a niekom na SK poprosím kontakt Ďakujem viem že na CZ máte ferdu ale cestovať ca. 1200km sa mi fakt nechce už ma to serie svetlá sú doma v krabici už asi mesiac a stále ich nemôžem nahodiť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Tak vyndej BCMko a pošli mi ho na stůl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Ak je tu taká možnosť, tak som jej prístupný. Skúsim nájsť ešte niečo na Sk a ak sa nepodarí tak sa ti ozvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Kdyžtak můžu pomoci na jižní moravě (Brno) s úpravou BCM po výměně světel, pokud stále nemáš vyřešeno. Když jsem před pár dny jel do Znojma za S2 s dodělávanýma LEDkama, moc fajn zážitek to teda nebyl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Poradíte ? Mám parametrizace z Vag Can Pro 0x40,0xA1,0x62,0x00,0x00,0x3F,0x80,0x21,0x20,0x80,0x21,0x20,0x08,0xA1,0x5A,0x31,0xA1,0x4F,0x31,0x01,0x13,0x02,0x01,0x30,0x04,0x01,0x2C,0x04,0x21,0x36,0x00,0x01,0x17,0x00,0x00,0x3F,0x00,0x00,0x3F,0x00,0x00,0x3F,0x00,0x00,0x3F,0x14,0x8 Da se udelat i tahle parametrizace pres Odis a kde to tam najdu diky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulipan Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ahoj klubíci. Mám na vás trochu obecnější dotaz. Koupil jsem od pána z Prahy-Chodova stříbrný Superb Combi 2.0 TDi 103kW, r.v.2012 (kárované sedačky), dovezl ho z DE 6/2016. Říkal mi, že na něm nechal dělat zadní LED lampy a dodělal navigaci Columbus (ještě prý dělal chrom hagusy, LEDky do zrcátek a čert ví co ještě). Zajímá mě, jestli ty úpravy můžou mít vliv na funkci tachometru. Ručička se houpe a když ji porovnávám s rychlostí, kterou ukazuje maxidot, někdy je vyšší, jindy nižší (ještě zkusím vypozorovat, jestli se změna děje třeba při zrychlení/zpomalení). Může to mít i vliv na zobrazení spotřeby? Zdá se mi totiž, že ani Maxidot neukazuje moc přesně (porovnávám s radary v obcích – ale ani ty přesné nejsou, v pondělí to prubnu ještě s GPS). Jestli se tady třeba najde člověk, který úpravy dělal, mohli bychom se sejít a zkusit problém vyřešit. Taky by mě zajímala orientační cena. Na autě totiž ještě drhne PP kotouč a tím lehce vibruje volant (bohužel to asi odnesly i silentbloky, možná čep řízení… přitom pán říkal, že jsou přední brzdy nové – ale nově tam jsou jen destičky, kotouče úplně mrtvé. A v neposlední řadě se mi zdá, že správně nefunguje el. sklápění zrcátek… taky jsem si všimnul, že bylo demontováno čalounění řidičova A sloupku a panel s otočným ovladačem světel – byl vycvaknutý. Takže se v tom už možná někdo hrabal… a nemám z toho dobrý pocit, aby nevylezli další „kostlivci ze skříně“. Takže chci dát dohromady ceny za opravy skrytých závad, ať vím, jestli si auto nechám, nebo vrátím) Moc děkuji za jakoukoliv přínosnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Název tématu "S2 combi LED zadní světla z face combi" je snad jasný, tudíž věci týkající se podvozku a ty další problémy sem skutečně nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulipan Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 (editace) před 1 hodinou, Pawouk napsal: Název tématu "S2 combi LED zadní světla z face combi" je snad jasný, tudíž věci týkající se podvozku a ty další problémy sem skutečně nepatří. omlouvám se za další dotazy mimo téma - dám je někam jinam. K tématu - může mít vliv úprava LED zadních světel např. na funkci tachometru? Děkuji za odpovědi. Editováno: 26. Únor 2017, autor: tulipan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Ne. Houpání ručiček se řešilo v sekci O2 a bylo vyřešeno výměnou motorku v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulipan Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Před hodinou, ferda25 napsal: Ne. Houpání ručiček se řešilo v sekci O2 a bylo vyřešeno výměnou motorku v budíkách. díky za tak rychlou odpověď pane Mistře. Bylo by možné poslat číslo toho motorku (klidně SZ)? Ve vláknu zmíněného tématu jsem jej nenašel, bylo tam jenom napsáno " ...vyměnit krokový motorek z budíků a bude to vyřešené. " :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 tulipane, necituj předcházející příspěvek, dej jednoduše jen odpovědět, pokud tedy neodpovídáš na nějaký starší příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulipan Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Neexistuje originální náhradní díl, je nutné sehnat budíky s jinou vadou nebo zkusit hledat po internetu. Případně můžeš vyměnit budíky celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinSew Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Zdravím, najde se někdo na Moravě (ZL, UH) kdo by dokázal jednotku přeprogramovat na bezproblémovou funkci LED zadních světel na S2 combi ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaMlaticka Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 V 12. 9. 2013 na 17:30, ferda25 napsal: Dobry den, je nejaky kontakt na ferdu25, potreboval bych nakodovat LED zadni lampy, sup2 kombi pred FL...Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Není problém nakodovat v praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaMlaticka Vloženo 9. Červen 2021 Sdílet Vloženo 9. Červen 2021 Kde presne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.bul Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Ještě ferda pracuje? Potřeboval bych nakodovat faceliftový zadní světla. Nebo někdo jinej kdo umí v okolí Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Neni problem u nás v praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacho6380 Vloženo 22. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2022 V 7. 11. 2014 na 23:26, Meken napsal: Tak jsem dnes instaloval LED světla a vypadá to nádherně ve skutečnosti to vypadá ještě lépe než na fotkách, k Ferdovi jsem nemusel, když bude někdo chtít, tak dokážu pomoci - Východní Čechy Mozes poradit co to obnasa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.