ic.sniper Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Zdravím, měl bych takový dotaz, ve svém Citigu mám multimediální a navigační přístroj Move&Fun, i přes jeho nedokonalost a docela zastaralost jsem si ho velmi oblíbil a sžil se sním jak na navigování po cizině na cestách na dovolenou, tak i na běžné pouštění mp3ek. Zajímá mě proto jestli je možné najít schéma zapojení této navigace, myslím kompletní propojení s palubní elektronikou a počítačem, princip a provedení. Chtěl bych zjistit zda-li by bylo možné po úpravách tuto navigaci používat i v jiných autech, například v Rapidu. Předem díky za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ahoj zklamu te, neslo by to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Musím se zeptat z jakého důvodu? pohybuji se v elektrotechnice a tak vím že často "nejde to" je omyl Editováno: 1. Září 2013, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Jednak Move&Fun je napojen na LIN sbernici a pokud by jsi natahnul tuto sbernici, nebude obsahovat pozadovane zpravy Editováno: 1. Září 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ic.sniper Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 (editace) Aha takže spešl komunikace pro tuto navigaci, měl jsem za to že je vše přes CAN univerzálně... škoda Editováno: 1. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ono ikdyby to bylo na CANu, tak to jeste nic neznamena Mas vice CAN sbernic, CAN Komfort, Dashboard, Kombi, Motor, Antrieb atd. Nektere pouziva Citigo a nektere zase Rapid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 To je divočina....a jen věcná....rozdíl mezi Antrieb a motor(u)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Antrieb je samozrejme motor...netusim proc jsem to napsal duplicitne, diky za upozorneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.