Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, měl bych takový dotaz, ve svém Citigu mám multimediální a navigační přístroj Move&Fun, i přes jeho nedokonalost a docela zastaralost jsem si ho velmi oblíbil a sžil se sním jak na navigování po cizině na cestách na dovolenou, tak i na běžné pouštění mp3ek. Zajímá mě proto jestli je možné najít schéma zapojení této navigace, myslím kompletní propojení s palubní elektronikou a počítačem, princip a provedení. Chtěl bych zjistit zda-li by bylo možné po úpravách tuto navigaci používat i v jiných autech, například v Rapidu. Předem díky za každou odpověď.

Ahoj zklamu te, neslo by to :-)

• Autor

Musím se zeptat z jakého důvodu? :) pohybuji se v elektrotechnice a tak vím že často "nejde to" je omyl :D

Upraveno od Luďa
Necituj předchozí příspěvky

Jednak Move&Fun je napojen na LIN sbernici a pokud by jsi natahnul tuto sbernici, nebude obsahovat pozadovane zpravy ;)

Upraveno od s-talker

• Autor

Aha takže spešl komunikace pro tuto navigaci, měl jsem za to že je vše přes CAN univerzálně... škoda :kol-32:

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Ono ikdyby to bylo na CANu, tak to jeste nic neznamena :) Mas vice CAN sbernic, CAN Komfort, Dashboard, Kombi, Motor, Antrieb atd. Nektere pouziva Citigo a nektere zase Rapid.

• 1 měsíc později...

To je divočina....a jen věcná....rozdíl mezi Antrieb a motor(u)???

Antrieb je samozrejme motor...netusim proc jsem to napsal duplicitne, diky za upozorneni :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.