hunape Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 Ahoj, mám problém, půjčil jsem Octavii tátovi a ten se sedačkou sjel úplně nejníže, jak to jen jde a od té chvíle sedadlo napumpuju nahoru jen o jeden zátah...nevíte kde může být chyba??? Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 (editace) Ahoj, zdravím všechny. Prosím o radu. Mám rok starou OII facelift a dnes jsem zjistil, že mi nejde manuální pumpování sedačky, zkoušel jsem to i bez zátěže ale prostě jako by to bylo zaseklé jednou to dám nahoru a pak jako když to je bez tlaku či co a dolu taky pohnu pákou jen jednou a pak už nic vůbec se to nehne ani o kousek zkoušel jsem za to trochu brát, ale ani kousek nic....prosím nesetkali jste se s tím? Než se v tom začnu hrabat prosím o rady chtěl bych to do pátku rozebrat a pokoumat, jedem na dovolenou a já potřebuji sedačku dole a další řidiči zas nahoře :-/ jsme výškově nevyrovnaní přeji hezký start do nového týdne Editováno: 2. Září 2013, autor: Lukáš Stahoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Vlákna jsem spojil a promazal. Myslím, že úplně stačí jedno vlákno na jeden a ten stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 tudíž musím odendat sedačku to jsou ty čtyři šrouby a pak by jsem se tam měl nějak dostat že? vlákno laidsky řečeno? Děkuji za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 1. Necituj předchozí příspěvky2. Vlákno ve smyslu téma, ne rada. Poradit ti musí někdo, kdo to ví. Já jen ty dvě témata (vlákna) spojil do jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 OK díky jsem tu dnes nový hodně jsem si toho tady početl....díky za upozornění a můžeš to tedy znovu promazat asi.......díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 V pořádku, promažu. Musíš být trochu trpělivý. Jak vidíš,tvůj předchůdce se odpovědi nedočkal. I to se stává. Ale počítám, že se sedačka bude muset demontovat. To je ode mě maximum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
testudo Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Zdravím, mám taky problém se sedačkou řidiče.je vypumpována na maximum a dolů nejde.Sedadlo jsem vytáhnul,ale na nic jsem nepřišel.Nic není napohled prasklé nebo nějak vyskočené. Nemáte ponětí co s tím? Díky za každou radu,zítra to budu muset zase nanadat zpátky a sasi i nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 menil som raz mechanizmus zdvíhania sedačky , iné sa tam asi nemôže pokaziť ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Sehnat to nejde jako nejaky dil od nekud ze? Musi se to vykuchat z nejake bouchle sedacky. Mam ho taky spatny nastesti to mam zasekle uplne dole tak jak potrebuji ale preci je to chci dat do pucu take dekuji za odpoved. Vim ze ten mechanismus je spatny ale nemuzu to nikde najit jako dil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 normálne v škodovke sa to dá objednať , cenu si ale už nepamätám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Tady to máš: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
testudo Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Děkuji,tušil jsem to... Budu ten díl muset objednat.Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRy1114 Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Zdravím, mám stejný problém u O1, sedačka se dá zvedat jen nahoru, jelikož jsem jí měl úplně dole tak jsem to neřešil, půjčil jsem auto a šup sedačku mám úplně nahoře a nejde dát dolu, dá se to nějak jednoduše ručně vyndat a spustit dolu bez výměny toho mechanismu nebo to prostě musím vyměnit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 KStale to mam neopravene a jelikoz mam dva metry tak to mam stale dole a nijak me to nestreauje zatim to menit a vehementne shanet. Kdyz jsem mel sedacku venku a porozdelan ten mechanismus tak to jde stlacit do polohy jake chces pak to staci jen zatahnout a budes to mit v urovni ktere chces myslim ze princim je obdobny u obou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.