Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám problém, půjčil jsem Octavii tátovi a ten se sedačkou sjel úplně nejníže, jak to jen jde a od té chvíle sedadlo napumpuju nahoru jen o jeden zátah...nevíte kde může být chyba??? Díky Petr

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Ahoj, zdravím všechny.

Prosím o radu. Mám rok starou OII facelift a dnes jsem zjistil, že mi nejde manuální pumpování sedačky, zkoušel jsem to i bez zátěže ale prostě jako by to bylo zaseklé jednou to dám nahoru a pak jako když to je bez tlaku či co a dolu taky pohnu pákou jen jednou a pak už nic vůbec se to nehne ani o kousek zkoušel jsem za to trochu brát, ale ani kousek nic....prosím nesetkali jste se s tím? Než se v tom začnu hrabat prosím o rady chtěl bych to do pátku rozebrat a pokoumat, jedem na dovolenou a já potřebuji sedačku dole a další řidiči zas nahoře :-/ jsme výškově nevyrovnaní :) přeji hezký start do nového týdne :)

post-84798-0-36692500-1378102659_thumb.j

Editováno: , autor: Lukáš Stahoň
Vloženo

V pořádku, promažu. Musíš být trochu trpělivý. Jak vidíš,tvůj předchůdce se odpovědi nedočkal. I to se stává. Ale počítám, že se sedačka bude muset demontovat. To je ode mě maximum.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím,

mám taky problém se sedačkou řidiče.je vypumpována na maximum a dolů nejde.Sedadlo jsem vytáhnul,ale na nic jsem nepřišel.Nic není napohled prasklé nebo nějak vyskočené.

Nemáte ponětí co s tím?

Díky za každou radu,zítra to budu muset zase nanadat zpátky a sasi i nefunkční.

Vloženo

Sehnat to nejde jako nejaky dil od nekud ze? Musi se to vykuchat z nejake bouchle sedacky. Mam ho taky spatny nastesti to mam zasekle uplne dole tak jak potrebuji ale preci je to chci dat do pucu take dekuji za odpoved. Vim ze ten mechanismus je spatny ale nemuzu to nikde najit jako dil.

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, mám stejný problém u O1, sedačka se dá zvedat jen nahoru, jelikož jsem jí měl úplně dole tak jsem to neřešil, půjčil jsem auto a šup sedačku mám úplně nahoře a nejde dát dolu, dá se to nějak jednoduše ručně vyndat a spustit dolu bez výměny toho mechanismu nebo to prostě musím vyměnit?

Děkuji  

Vloženo

KStale to mam neopravene a jelikoz mam dva metry tak to mam stale dole a nijak me to nestreauje zatim to menit a vehementne shanet. Kdyz jsem mel sedacku venku a porozdelan ten mechanismus tak to jde stlacit do polohy jake chces pak to staci jen zatahnout a budes to mit v urovni ktere chces myslim ze princim je obdobny u obou verzi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...