krmartin Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Zdravim chtěl jsem se zeptat čím to je že když zařadím tak se auto nehýbe. :-) nedávno jsem byl nuceny couvat do pěkného kopečku po trávě a docela se kouřilo a smrdělo jako by od předních kol :-) myslel jsem že je to gumama ale asi ne když chvilku potom sice jde radit ale auto se chová jako by tam byl neutrál :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Asi sa spalila spojka ked dymilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Ahoj, videl bych to na spojku, nez převodovku. Asi spalena nebo praskla lamela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmartin Vloženo 2. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2013 No většina lidí mi říká že asi spojka tak už jsem objednal spolkovou sadu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmartin Vloženo 2. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2013 Spojkovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 Ahoj, měnil jsi sám? Nebo jsi jen koupil díly? Kolik to vše popřípadě stálo? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 (editace) Spojková sada - cena - http://www.hamar.cz/cs/2169-spojka-sada. Dá se to udělat doma, já to sám měnil dle DP, je třeba dále koupit nový šrouby poloosy , asi 200,- Kč a mít středící trn na uložení spojky ( dá se použít stará hřídel). Já to měl za den rozebraný a smontovaný, teď to budu dělat znovu, budu měnit převodovku, takže už to bude rychlejší. Editováno: 11. Září 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Září 2013 Sdílet Vloženo 11. Září 2013 prečo nové šróby poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 (editace) Píše se v DP a potvrdili mi to i členové fora, pokud je to zbytečné, nechám si rád poradit. Editováno: 12. Září 2013, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 áno DP to píše to súhlasí,ale je to zbytočnosť (pokiaľ niekto nedod*bal drážky v hlavičke šróba) ..ono DP píše takmer vždy všetky šróby a matice ..tu v tomto prípade to považujem za vyhodené peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krmartin Vloženo 12. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2013 Nechal jsem to udělat v servisu koupil jsem pro jistotu celou spojkovou sadu za 90 euro. Jinak žádné šrouby se měnit nemuseli,teď to šlape jak má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Může vadná spojka dělat klapavý zvuk, ktery po vyšlapnuti spojky zmizí, nebo je to převodovka?? Nejvic je to slyšet po plně zahřátém motoru,delší jízda. Olej je v převodovce nový. Řadit jde dobře , spojka bere u vrchu, najeto 125k Za jizdy slyšet nic neni. Diky za odpověď. R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Radšej prevodovka ako spojka. Aj zo starym olejom sa to takto chovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ros19 Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 (editace) ano, zkusil jsem proto výměnu oleje, kvůli tomu klapání ( rachtání ).... zvuk zdá se vychází z oblasti spojky, přemýšlím o výměně spojky, ale spíš to bude ložisko v převodovce nejde to nějak vyzkoušet ?? Potřebuju k výměně spojky středící trn original (popř. origo hřídel) nebo opravdu stačí svépomocný přípravek , udělaný např. soustruhu, neměl by někdo rozměr ? Díky za odpověď r Editováno: 23. Duben 2017, autor: ros19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Urobíš si prípravok v pohode ja mám taký keby si ho videl tak sa zasmejes ..Ale funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.