Publikováno Září 2, 201312 r Zdravim chtěl jsem se zeptat čím to je že když zařadím tak se auto nehýbe. :-) nedávno jsem byl nuceny couvat do pěkného kopečku po trávě a docela se kouřilo a smrdělo jako by od předních kol :-) myslel jsem že je to gumama ale asi ne když chvilku potom sice jde radit ale auto se chová jako by tam byl neutrál :-)
Září 11, 201312 r Ahoj, měnil jsi sám? Nebo jsi jen koupil díly? Kolik to vše popřípadě stálo? Díky za info.
Září 11, 201312 r Spojková sada - cena - http://www.hamar.cz/cs/2169-spojka-sada. Dá se to udělat doma, já to sám měnil dle DP, je třeba dále koupit nový šrouby poloosy , asi 200,- Kč a mít středící trn na uložení spojky ( dá se použít stará hřídel). Já to měl za den rozebraný a smontovaný, teď to budu dělat znovu, budu měnit převodovku, takže už to bude rychlejší. Upraveno Září 11, 201312 r od Casy
Září 12, 201312 r Píše se v DP a potvrdili mi to i členové fora, pokud je to zbytečné, nechám si rád poradit. Upraveno Září 12, 201312 r od Casy
Září 12, 201312 r áno DP to píše to súhlasí,ale je to zbytočnosť (pokiaľ niekto nedod*bal drážky v hlavičke šróba) ..ono DP píše takmer vždy všetky šróby a matice ..tu v tomto prípade to považujem za vyhodené peniaze
Září 12, 201312 r Autor Nechal jsem to udělat v servisu koupil jsem pro jistotu celou spojkovou sadu za 90 euro. Jinak žádné šrouby se měnit nemuseli,teď to šlape jak má :-)
Duben 22, 20178 r Může vadná spojka dělat klapavý zvuk, ktery po vyšlapnuti spojky zmizí, nebo je to převodovka?? Nejvic je to slyšet po plně zahřátém motoru,delší jízda. Olej je v převodovce nový. Řadit jde dobře , spojka bere u vrchu, najeto 125k Za jizdy slyšet nic neni. Diky za odpověď. R
Duben 23, 20178 r ano, zkusil jsem proto výměnu oleje, kvůli tomu klapání ( rachtání ).... zvuk zdá se vychází z oblasti spojky, přemýšlím o výměně spojky, ale spíš to bude ložisko v převodovce nejde to nějak vyzkoušet ?? Potřebuju k výměně spojky středící trn original (popř. origo hřídel) nebo opravdu stačí svépomocný přípravek , udělaný např. soustruhu, neměl by někdo rozměr ? Díky za odpověď r Upraveno Duben 23, 20178 r od ros19
Duben 26, 20178 r Urobíš si prípravok v pohode ja mám taký keby si ho videl tak sa zasmejes ..Ale funguje
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.