Vainhope Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Ahoj, omlouvám se jestli to tu už někdy někdo rozebíral, já na to nenarazil. Mam problém s mazáním po výměně rozvodů. Odešla mi pumpa a odnesly to dva ventily. Po výměně všeho co bylo potřeba, (nejsem mechanik) cestou ze servisu začala svítit kontrolka oleje. Volal jsem tedy do servisu kde mi to opravovali, a že prý asi filtr nebo olejové čidlo. Nechal jsem tedy vyměnit olej, čidlo, olejový a palivový filtr. Dva dny na to se rozsvítila kontrolka znovu (asi po třech kilometrech). Respektive třikrát problikla zapískala si a nic. Nevíte někdo prosím co s tím.. díky Libor Citovat
libero Vloženo 12. Září 2013 Vloženo 12. Září 2013 trošku sa v tom strácam ..aká pumpa ti odišla (vodná pumpa,olejové čerpadlo)??..ventily v hlave valcov?? ...možno to niekto pochopil (ale asi nie,keď zatiaľ nikto nepíše) Citovat
Luďa Vloženo 12. Září 2013 Vloženo 12. Září 2013 a máš tam dost oleje? filtr něco "vsákne" a ja třeba dolejt. T o by odpovídalo tomu probliknutí. Třeba v zatáčce. Nebo máš bordel ve vaně a ucpanej sací koš. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.