Miky_CV Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Dobrý den, omlouvám se jestli toto téma někde na foru je, ale já jsem ho bohužel nenašel. Mám parkování před domem lehce v kopci a jakmile zařadím jedničku nebo zpátečku, auto začne pomalu po kouskách popojíždět dolů, na chvíli se zastaví a zase lehce sjede. Blíží se zima a tak tuhle situaci nebudu moct nadále řešit ruční brzdou. Chtěl bych se zeptat zdali se Vám to někomu stalo a co se s tím dá dělat, asi něco se spojkou že? Předem děkuji za veškeré rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Ne, všechno je v pořádku. Jen ten kopec je moc velký a motor to neudrží a pootáčí se. Když se dostane další válec do kompesního zdvihu, tak se otáčení (popojíždění) zpomalí, ale jak vzduch nad pístem ujde netěsnostmi skrz kroužky, tak se pootočí o půl otáčky. Vidím to na cihlu pod kolo. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 ,,Vidím to na cihlu pod kolo. ;-),, asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Není od toho v autě ruční brza ?Nedoporučuje se při parkování brzdit kvaltem.Ničí to převodovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky_CV Vloženo 26. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2013 (editace) No to je právě ten problém, ten kopec velký není, je to jen takový nájezd dá se říct... jukněte na foto... Editováno: 26. Září 2013, autor: Miky_CV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 na tom obrazku toho moc videt neni me to prijde dost rovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.