Publikováno Září 23, 201311 r Dobrý den, omlouvám se jestli toto téma někde na foru je, ale já jsem ho bohužel nenašel. Mám parkování před domem lehce v kopci a jakmile zařadím jedničku nebo zpátečku, auto začne pomalu po kouskách popojíždět dolů, na chvíli se zastaví a zase lehce sjede. Blíží se zima a tak tuhle situaci nebudu moct nadále řešit ruční brzdou. Chtěl bych se zeptat zdali se Vám to někomu stalo a co se s tím dá dělat, asi něco se spojkou že? Předem děkuji za veškeré rady
Září 23, 201311 r Ne, všechno je v pořádku. Jen ten kopec je moc velký a motor to neudrží a pootáčí se. Když se dostane další válec do kompesního zdvihu, tak se otáčení (popojíždění) zpomalí, ale jak vzduch nad pístem ujde netěsnostmi skrz kroužky, tak se pootočí o půl otáčky. Vidím to na cihlu pod kolo. ;-)
Září 23, 201311 r Není od toho v autě ruční brza ?Nedoporučuje se při parkování brzdit kvaltem.Ničí to převodovku.
Září 26, 201311 r Autor No to je právě ten problém, ten kopec velký není, je to jen takový nájezd dá se říct... jukněte na foto... Upraveno Září 26, 201311 r od Miky_CV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.