Wranic Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Zdravim mam problem s dodelanym DO minulej rok se nechteli odemykat PZ dvere nakonec vodesel moturek od ty doby zas ty dvere nezamknu cudlikem na dverich ridice....tenhle rok zacali blnout dvere spolujezdce DOckem je odemknu jednou z 10 pokusu jinak je musim odemykat klicem ve spoujedcovejch dveri a to je obcas o nervy a pred tejdnem se prestali odemykat pres DO dvere u ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Ahoj,nepíšeš z jakým dodělávaným centrálem. Origo to asi nebude že? Jestli nemáš origo tak kup nové motorky do těch předních dveří. Je to dvoustovková záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 origo asi neno von to nechaval dodelavat predchozi majitel....po me chtel do zadnich dveri za moturek 3litry za origo a nebo 1500 druhovyrobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Tak to je úplná zlodějna. Na vrakáči nebo bazaru koupíš origo všechny 4 i za 2tis. Měl jsem ale namysli jestli tam ten centrál máš dodělávaný origo skoda,nebo jen nějaký univerzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 central je origo skoda, DO nechal delal predchozi mjitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Pravděpodobně máš v háji mikrospínač v zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 co to stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Dá se koupit kolem 100kč. Mrkni na netu do obchodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 tak opraveno mechos to nejak opravil(nechtel mi rict jak:-D) ale prej to bude chtit casem novej zamek nebo co za 2litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Asi bych si našel jiného mechanika pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 když chcu koupit druhý ovladač jak ho spáruju s autem jsou potřeba dodržet nějaké parametry či je jedno jaký koupím díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Ovladač podle čísla dílu a spárovat lze VAGem.Pouze pokud budeš chtít oživit IMMO,tak autorizovaný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 imo nee jen dálkáč. mám jen jeden a nemám tuchu co je to za typ. jednou se mi stalo že se auto zničeho nic zamklo naštěstí byl otevřen kufr. kolega mi řikal že se mu to už jednou taky stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.