Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar chlapi. Tak jsem přesedlal z dvojkové okty na Roomstera Scout. V podstatě ve všem jsem šel o kategorii dolů,ale nedá se nic dělat. 
K autku: 
Koupeno jako referenčka, na tachometru 12600 Km, MR 2011, Do provozu leden 2012. Motůrek je 1.2 tsi 63 kw. Nečekal jsem od toho žádnou slávu, ale není to tak zlé-celkem se to i hýbe:-) 
Výbava klasická - mechanická klima, přední okna v elektrice, rádio a pár pytlů. 
Doufám, že mi bude autko co nejdéle sloužit bez problémů a že bude dál papat tak hezky, jako zatím:-)
Průměr mám na 5,7 a stále klesá:-)

post-20394-0-03433700-1380386746_thumb.j

post-20394-0-12987700-1380386758_thumb.j

Vloženo (editace)

No vida, další krásný Roomster ! Vítej v této kategorii a ať ti Rumík slouží  ;) .

Nedá mě to se nezeptat, proč si měnil za oktu?

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo

Snad bude:-) Časem přemýšlím nad climatronicem a chtěl bych tří ramínko mf volant- měl jsem v octě a zvyk je zvyk...Kdybyste někdo věděli o nějakém za dobrou cenu-bez bagu stačí, tak pisnětě:-)

Vloženo

MF volantů moc není a když už, tak jsou dost drahé.. jako všechno u nás  :kol-28: .. Ale nedávno jsem jeden viděl na aukru kolem 1500,-, tak si to tam hlídej sem tam se tam 3-ramínko objeví...

Ale s dodělávkou climatroniku to teda nevím... Někde se to tady na fóru řešilo, ale tuším, že je to extra drahá záležitost  :kol-32:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Teoreticky by to jít mělo, ale ještě jsem nikoho, kdo by to dělal neviděl.. Takže by si byl asi první průkopník...

Teď jsem si vzpomněl, že jozzi ve Fabii  bral čudlíky tuším z VW Polo TADY je fotka...

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Tak máme za sebou první společnou garanční prohlídku. Prošli jsme bez ztráty kytičky a díky vlastnímu oleji jsme ušetřili skoro osm stovek. S autkem jsem od září najel skoro devět tisíc km. Snad bude autíčko dál fungovat a poslouchat jak má.

Vloženo

Značka Castrol. Zbytek z hlavy nevim. Kupoval jsem ho podle nálepky,která je nalepena v autě u řidiče. Pohlídal jsem si správnou normu a nebyl problém. Místo 3500 jsem pak za garanční p.platil 1800.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Díky, letí to jak čert. Jsem koukal na tvé vlákno a překvapilo mě, že když máš scouta, tak máš šestnáctky... Už se těším až se oteplí až ho pořádně umeju a hlavně zevnitř vyčistím. Nejsem žádný auto maniak,ale musím uznat, že uvnitř už mám fakt bordel. To bude boj to vysávání kolem sedaček...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...