lazaruslong Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 Aha, tak to udělám jinak, Sedmnáctky střelím a koupím šestnáctky.... Citovat
dick Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Taková škoda, udělat ze Scouta mrzáka, snad k tomu máš i lepší důvody, než obecné, že je to tvrdší! Citovat
mino2 Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Hned by som Ti vymenil za moje 16" s nájazdom cca 15 tis km a su ako nove. Len je to daleko. Citovat
lazaruslong Vloženo 31. Červenec 2014 Autor Vloženo 31. Červenec 2014 (editace) No tak máme tady u nás celkem rozsekané cesty a každý den jezdím v podstatě 15 km přes staveniště a jsem z toho celkem vyklepaný. Je to tvrdé, všechno v autě drnčí a má to daleko do pohodlnosti. ALe jestli mají šestnáctky 45, tak na to prdím, tam rozdíl nebude...To bych musel jít do patnáctek a to už se mi nechce,ale uvidím... Editováno: 31. Červenec 2014, autor: lazaruslong Citovat
Galvi Vloženo 31. Červenec 2014 Vloženo 31. Červenec 2014 Já přecházel z 16 na 15 a skok co se týče pohodlí a jízdního komfortu obrovský.. No zase nevýhoda jež, že už to není tak jistá jízda jako na 16, už nemůžu tak říznout zatáčku, auto už tolik nedrží... Ale upřímně bych za 16 už neměnil a 15 považuji jako ideální velikost na naše cesty a 16 jako asi maximum.. 17 už je myslím si extrém... Citovat
LukášCBR Vloženo 12. Srpen 2014 Vloženo 12. Srpen 2014 Ahoj, kdyby ten prodej tvych 17" Kentaur byl aktualni,tak mi posli do PM zpravu. Jiz delsi dobu je shanim-mel bych zajem. Diky Citovat
lazaruslong Vloženo 5. Září 2014 Autor Vloženo 5. Září 2014 Kluci jak velké kotouče mám s mou motorizací? Velmi se v tom nevyznám a po jedné opravdu krizové situaci na cestě, kdy jsem stál na brzdách se mi zjevně zvlnily kotouče, protože když teď brzdím, tak se mi vrtí volant. Zadní kotouče taky nejsou žádná sláva, tak přemýšlím, že bych to vzal všechno naráz, kotouče a desky vepředu a kotouče i desky vzadu. Stačí tohle? http://www.jbautodily.cz/brzdove-desky-16/brzdove-desky-zadni-zimmermann-skoda-roomster http://www.jbautodily.cz/brzdove-kotouce-14/zadni-brzdovy-kotouc-ferodo-skoda-roomster http://www.jbautodily.cz/brzdove-kotouce-7/brzdovy-kotouc-predni-zimmermann-skoda-roomster http://www.jbautodily.cz/brzdove-desky-8/brzdove-desky-predni-zimmermann-skoda-roomster a ještě pitomost- když se prodává "sada" destiček, tak to znamená na jeden kotouč nebo na oba? Díky Citovat
lazaruslong Vloženo 14. Září 2014 Autor Vloženo 14. Září 2014 Úplně jsem nečekal, že se strhne diskuse o brzdách,ale takové ticho po pěšině? :-D Nikdo jste ještě neřešili brzdy? Citovat
ASPIRE Vloženo 14. Září 2014 Vloženo 14. Září 2014 Brzdy mi meni servis A proc se nezeptas primo tady kdyz uz je to tema zde http://forum.skodahome.cz/topic/15555-brzdy/page-12 Citovat
Pawouk Vloženo 14. Září 2014 Vloženo 14. Září 2014 jj, on ne každý, kdo umí poradit v technických věcech, čte i povídání o našich vozech. Citovat
Losky83 Vloženo 24. Říjen 2014 Vloženo 24. Říjen 2014 A jakou motorizaci si měl v O2? Uvažuji nad Roomsterem, bohužel 1.2 63kw. Teď jezdím O3 1.4 a docela mi to motoricky vyhovuje, ale platit o 2t měsíčně taky není k zahození Citovat
lazaruslong Vloženo 26. Říjen 2014 Autor Vloženo 26. Říjen 2014 A jakou motorizaci si měl v O2? Uvažuji nad Roomsterem, bohužel 1.2 63kw. Teď jezdím O3 1.4 a docela mi to motoricky vyhovuje, ale platit o 2t měsíčně taky není k zahození To je na mě? Já měl 1,9 tdi a max spokojenost. Teď mám 1,2, 63 kw a co si budem povídat... Nejde to moc srovnávat:-D Jediné, v čem je ten současný motůrek lepší je hlučnost- je to krásně tiché:-) Autko mám přes rok a jsem spokojen. Jako je vidět, že je to výrazně levnější auto než o2, zpracování, jízdní vlastnosti atd jsou holt jinde, ale na moje ježdění stačí:-) Jediné co mi přijde tragické jsou světla. Mám tam ty lepší "obyč" světla a je to bííída. Jak se zešeří, tak nic nevidím. V noci taky žádná sláva. Holt, když si člověk zvykl na xenony, tak to ostatní nesvítí... Citovat
Losky83 Vloženo 27. Říjen 2014 Vloženo 27. Říjen 2014 No jo, čočky ve Fabii stály za dvě věci. Teď máme taky xenony a nádhera. Asi od toho Roomstera letos upustim. Výkon by mi asi dost chyběl. Jezdil jsem s autama co většinou měly 100kw a víc a pak jsem měl HTP a šlo to rychle do světa [emoji2] Citovat
lazaruslong Vloženo 29. Říjen 2014 Autor Vloženo 29. Říjen 2014 Tak si musím postěžovat. Vypadá to, že i přes nákup auta MR2012 (kde už je problém s řetezem dle škodovky vyřešen) se nevyhnu reklamaci motoru. Při startování auta vyskočí otáčky na cca dvě, tři sekundy na 1200 otáček a motor má divný, hrčivý zvuk. Bude to řetěz, že? Čeká mě do měsíce garančka, tak jim to hezky vysvětlím a budu doufat, že se škoda pochlapí a v rámci záruky vše vyřeší... Citovat
Galvi Vloženo 30. Říjen 2014 Vloženo 30. Říjen 2014 Jestli je to jen na 2-3 sekundy, tak s tím ti moc neudělají, je to "bohužel" normální projev motoru, kdy se po nastartování za ty 2-3 sekundy napíná napínák řetězu a přestane to rachotit. Citovat
lazaruslong Vloženo 30. Říjen 2014 Autor Vloženo 30. Říjen 2014 Rozhodně jim to tam nadhodím. Mám prodlouženou záruku, tak ji chci využít... Citovat
lazaruslong Vloženo 18. leden 2015 Autor Vloženo 18. leden 2015 Tak jsme si k Vánocům nadělili komplet nové brzdy. Doufám, že vydrží více než původní, které šly do křemíkového nebe po 37tkm. A vzhledem k tomu, že jsem bordelář, tak jsem si do kufru pořídil gumovou vanu. Autko je v poho, na zimákách papá něco málo přes pět litrů. Doufám, že nám to vydrží i do budoucna:-) Citovat
ASPIRE Vloženo 18. leden 2015 Vloženo 18. leden 2015 Ty brzdy odesli ale nejak brzo ne ? Vzdyt to urcite musi vydrzet jednou tolik. Citovat
lazaruslong Vloženo 20. leden 2015 Autor Vloženo 20. leden 2015 Odešly. Nevím co na to říct. Jedna krizovka na silnici a total zvlněné kotouče. ALe je třeba říct, že hučely už od koupě (12 tkm). Než jsem auto koupil, tak nějaký čas stálo venku v autosalonu a brzdy byly zarezlé jako prase... Moc dlouhou životnost jsem jim nedával. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.