Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No tak máme tady u nás celkem rozsekané cesty a každý den jezdím v podstatě 15 km přes staveniště a jsem z toho celkem vyklepaný. Je to tvrdé, všechno v autě drnčí a má to daleko do pohodlnosti. ALe jestli mají šestnáctky 45, tak na to prdím, tam rozdíl nebude...To bych musel jít do patnáctek a to už se mi nechce,ale uvidím...

Editováno: , autor: lazaruslong
Vloženo

Já přecházel z 16 na 15 a skok co se týče pohodlí a jízdního komfortu obrovský.. No zase nevýhoda jež, že už to není tak jistá jízda jako na 16, už nemůžu tak říznout zatáčku, auto už tolik nedrží... Ale upřímně bych za 16 už neměnil a 15 považuji jako ideální velikost na naše cesty a 16 jako asi maximum.. 17 už je myslím si extrém...

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Kluci jak velké kotouče mám s mou motorizací? Velmi se v tom nevyznám a po jedné opravdu krizové situaci na cestě, kdy jsem stál na brzdách se mi zjevně zvlnily kotouče, protože když teď brzdím, tak se mi vrtí volant. Zadní kotouče taky nejsou žádná sláva, tak přemýšlím, že bych to vzal všechno naráz, kotouče a desky vepředu a kotouče i desky vzadu. Stačí tohle?

http://www.jbautodily.cz/brzdove-desky-16/brzdove-desky-zadni-zimmermann-skoda-roomster

http://www.jbautodily.cz/brzdove-kotouce-14/zadni-brzdovy-kotouc-ferodo-skoda-roomster

http://www.jbautodily.cz/brzdove-kotouce-7/brzdovy-kotouc-predni-zimmermann-skoda-roomster

http://www.jbautodily.cz/brzdove-desky-8/brzdove-desky-predni-zimmermann-skoda-roomster

a ještě pitomost- když se prodává "sada" destiček, tak to znamená na jeden kotouč nebo na oba?

Díky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

A jakou motorizaci si měl v O2? Uvažuji nad Roomsterem, bohužel 1.2 63kw. Teď jezdím O3 1.4 a docela mi to motoricky vyhovuje, ale platit o 2t měsíčně taky není k zahození

Vloženo

A jakou motorizaci si měl v O2? Uvažuji nad Roomsterem, bohužel 1.2 63kw. Teď jezdím O3 1.4 a docela mi to motoricky vyhovuje, ale platit o 2t měsíčně taky není k zahození

To je na mě? Já měl 1,9 tdi a max spokojenost. Teď mám 1,2, 63 kw a co si budem povídat...  Nejde to moc srovnávat:-D Jediné, v čem je ten současný motůrek lepší je hlučnost- je to krásně tiché:-)

Autko mám přes rok a jsem spokojen. Jako je vidět, že je to výrazně levnější auto než o2, zpracování, jízdní vlastnosti atd jsou holt jinde, ale na moje ježdění stačí:-) Jediné co mi přijde tragické jsou světla. Mám tam ty lepší "obyč" světla a je to bííída. Jak se zešeří, tak nic nevidím. V noci taky žádná sláva. Holt, když si člověk zvykl na xenony, tak to ostatní nesvítí...

Vloženo

No jo, čočky ve Fabii stály za dvě věci. Teď máme taky xenony a nádhera. Asi od toho Roomstera letos upustim. Výkon by mi asi dost chyběl. Jezdil jsem s autama co většinou měly 100kw a víc a pak jsem měl HTP a šlo to rychle do světa [emoji2]

Vloženo

Tak si musím postěžovat. Vypadá to, že i přes nákup auta MR2012 (kde už je problém s řetezem dle škodovky vyřešen) se nevyhnu reklamaci motoru. Při startování auta vyskočí otáčky na cca dvě, tři sekundy na 1200 otáček a motor má divný, hrčivý zvuk. Bude to řetěz, že? Čeká mě do měsíce garančka, tak jim to hezky vysvětlím a budu doufat, že se škoda pochlapí a v rámci záruky vše vyřeší...

Vloženo

Jestli je to jen na 2-3 sekundy, tak s tím ti moc neudělají, je to "bohužel" normální projev motoru, kdy se po nastartování za ty 2-3 sekundy napíná napínák řetězu a přestane to rachotit.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Tak jsme si k Vánocům nadělili komplet nové brzdy. Doufám, že vydrží více než původní, které šly do křemíkového nebe po 37tkm. A vzhledem k tomu, že jsem bordelář, tak jsem si do kufru pořídil gumovou vanu. Autko je v poho, na zimákách papá něco málo přes pět litrů. Doufám, že nám to vydrží i do budoucna:-)

Vloženo

Odešly. Nevím co na to říct. Jedna krizovka na silnici a total zvlněné kotouče. ALe je třeba říct, že hučely už od koupě (12 tkm). Než jsem auto koupil, tak nějaký čas stálo venku v autosalonu a brzdy byly zarezlé jako prase... Moc dlouhou životnost jsem jim nedával.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...