ferda25 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Mám čočku celou od sněhu, jdu zapnout výhřev a nastartovat, jestli to sleze. Už jsem zapnul 2x přídavné topení a sníh je na znaku stále.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bagrista1977 Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 V 3. 10. 2018 na 8:35, Milhausek napsal: ano dodělával jsem několikrát. chybí ti ABS jednotka Mám O3 my 2016, predný radar mám, čo všetko mi treba aby som si dorobil ACC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek28 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Zdravim Vas, mam problem s adaptivnym tempomatom s FA diagnostika mi pise ze RJ nekomunije s RJ regulace odstupu a naopak. Vietem mi ppradit kde moze byt chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrcrazyog Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Ahoj všichni, uměl by tady prosím někdo dodělat ACC do mojí O3, výroba prosinec 2015? Mám kameru, front assist a DSG. Klidně by mi stačil ten "základní" ACC, co funguje jen do 25 km/h, ale samozřejmě budu rád za pokročilejší varianty. Jen mi někdo říkal, že pro ně by bylo třeba vyměnit celé ABS, tak nevím. Ideálně Praha a okolí, ale za dobrou prací si rád zajedu. Moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorrdiag Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Napis me SZ neni problem dodelat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Dodělám bez problemu Humpolec, pošli vin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 @Milhausek co O3 FL? Mám pouze front assist a rád bych dodělal ACC, mohu případně SZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retroman159 Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 (editace) Ahoj, pročetl jsem zdejších 12 stránek a krom nesmyslných dohad a řečí, jsem se tu nic nedozvěděl... Mám trošku specifický dotaz. Mám Octavii 3 Combi Style, MR 2020. Motorizace 1.5 Tsi M6 s FA a klasickým tempomatem. Páčky pod volantem jsou KOSTAL, volant nevyhřívaný. U oblých radarů není třeba swap, u mého ano. V AS mi to neudělají (klasika), moje otázka zní. Když si namontuji páčky, nakóduji přes VCDS, jak tam dokážu nacpat SWAP pro adaptivní tempomat, když mi to přes ODIS v AS neudělají? Auto mám v záruce, takže to jen tak někomu svěřit nechci. Existuje nějaká cesta, jak to dostat i do systému ŠA jako PR výbavu, aby to tam figurovalo? Díky Editováno: 4. Březen 2023, autor: retroman159 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prcice67 Vloženo 15. Červenec 2024 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2024 Co mám,ale dělat když mi hkásí,že je Acc nedostupne v letních měsících a to i v případě,že ho nemám zapnuté.Prostě to zahlásí vypadne kvalt a po sešlápnutí plynu jede zase dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.