Lancelot Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Co máš za gumy? Něco podobného mám na Polu, mezi 60-80 lehké hučení, v rovných 150 pak extrémní (s plynem i bez, s kvaltem i bez), mimo tyto rychlosti nic. Začalo to, respektive všiml jsem si toho, s novými pneu, mám Goodyear Performace Grip 185/65 R15, zatím jsem nepřišel na to, v čem je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxe Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 Dobrý den, předem se omlouvám pokud už tady tento dotaz byl, ale osobně jsme ho tu nenašel. Před pár týdny, po výměně oleje a všech filtrů mi začala smrdět v kabinovém prostoru "vůně" z motorového prostoru. Po pár dnech zkoumání jsem zjistil, že se tak děje jen když auto stojí a je puštěné větrání. Při jízdě nebo při vypnutém větrání nic cítit není. Nevíte co s tím? Nějaké vadné těsnění někde, špatný filtr či tak? předem moc děkuji za rady. Hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 u mě to byl prostě jenom neuzavřený horní špunt od oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 Podíval bych se do motorového prostoru zda neuniká nějaká náplň, nebo se neškvaří hadička, kabeláž, izolace, výfukové potrubí atd. Tu vůni tady asi neposoudíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 před 2 minutami, ejveen napsal: u mě to byl prostě jenom neuzavřený horní špunt od oleje Stačí aby jim při plnění olej vytekl kam neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxe Vloženo 29. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2023 před 3 hodinami, ben06 napsal: Podíval bych se do motorového prostoru zda neuniká nějaká náplň, nebo se neškvaří hadička, kabeláž, izolace, výfukové potrubí atd. Tu vůni tady asi neposoudíme. Odpoledne se na to podívám a dám vědět. Díky za tipy 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2023 Dozvíme se příčinu vůně z motoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 pro Daxe. Já měl vůni způsobenou prasklým/zlomeným plastovým odvzdušňovacím ventilkem na víku hlavy válců a následným prolínání oleje. U tebe to bude něco spojené s tou výměnou oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.