pam Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Zdravim, mam OI r.v. 2002 so starou palubovkou(vrch cierny a spodok sedy). Da sa vymenit palubka za novy typ a je aj kombinacia s ciernym vrchom a sedym spodkom? Ma niekto na predaj resp. neviete poradit kde vyhodne zohnat. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 mno vymenit se da, zalezi na tom, jestli chces facelift, asi jo. Je tam potreba par malinkejch uprav, ale jde to. Jinak co se tyce tech barev, bude mozna nejhezci reseni flock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Jde to vyměnit bez problémů. Podívej se na: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/premenapalubky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Ahoj hledal jsem a nasel par informaci ale presto zakladam nove tema.Urcite je vas dost kdo jste menili vrchni dil palubovky z predface na faceliftovy.Jestli nekdo delal v posledni dobe a ma v pameti,prosim o radu. 1.Kde vsude je predface palubka prisroubovana pripadne nacvakana,jsou nejake zaludnosti pri demontazi?(kdyby bylo foto bylo by to super) 2.Nejaky postup nasazeni noveho vrchniho face dilu?Kde zacit,nackakavat?prisroubovat? Kdyby byl nekdo tak hodny a dal postup cele vymeny urcite by udelal radost nejen me ale i spouste dalsich lidi , kteri se k vymene chystaji ale boji se zaludnosti jako ja.Troufnu si na vselicos ale vetsinou u tech nacvakavanych dilu vzdycky nekde nejaka ta packa rupne a v tomhle pripade bych byl nerad.Predem moc diky za kazdou radu. P.S.To nejdulezitejsi jsem zapomel.Je potreba menit konektor vystraznych blinkru?Pokud ano nemel by nekdo cislo podle etky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/JakR...ratInterier.htm http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/premenapalubky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Dik tyhle odkazy mam samozrejme nastudovane ale presto se toho nejak bojim aby me neco neprekvapilo. Ale proste se na to vrhnu. Ale presto potrebuju alespon vedet jak je to s tim spinacem varovnych blinkru.je stejny konektor nebo budu muset koupit novy a prepinovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Ak Ti to pomoze, tak tu mas par obrazkov (ked som montoval trippling) origo konektora prerusovaca na OI face. Klikni na obrazok pre origo velkost. Na prvom je vidiet aj cislo konektora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 diky za fotky to bude presne to co jsem potreboval,a podle etky to teda vypada ze je svorkovnice stejna jak na oldface tak na face. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahojte, tak jsem včera měnil spodní díly palubní desky jako kastlíky a středový tunel. Zarazila mě jedna věc: levá strana sedí perfektně u ovládání světel, pravý kastlík taky jen se mě zdá trochu vytočený, někdo psal že se někde má vložit nějaká podložka pod něj? Ale co se týká toho středního dílu tak mě nepasují stejné díry pro šroubky jako u předface. Drží to asi na polovině je to v pořádku? Jedná se o octavii 97 vrch palubky šedý předface a spodek teď černý face. Druhou věcí je že mám teď díru dle foto mezi palubkou a středovým dílem to je také v pořádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 jj tohle je v poradku maji to vsichni co maji face spodek a stary vrch palubky.Nekde se tady resilo jak to nekteri maskuji ale to bys musel pohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) Super to řešit nebudu stejně z další výplaty dám i face vrch. Jen nechápu to uchycení toho středu jestli to má palubka face trošku jinak že mě nepasují všechny dírky? A teď ještě s tím rádiem , musím někde sehnat nějaký ten rámeček pod něj nebo to jde i bez něj? Popř. kde se kupuje přímo vě škoda auto? Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Problém viz foto v tom že nepasjí držáky pod středním dílem , je to normální nějak se to upravuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 na novom vrsku budu inac tvarovane drziaky,neboj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) Takže to mám teď nechat tak a je to v pořádku , jen jsem si říkal jestli jsem blbej a neumím to napasovat protože všude se píše že jsou naprosto stejné. Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 faceliftovej vršek je jinak řešenej takže to na starej nedopasuješ musíš počkat až budeš mít novej kařdopádně pakzase budeš všechno vyndavat ven měl si začít opačně nejdřív novej vršek a pak až spodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Duben 2010 Sdílet Vloženo 8. Duben 2010 (editace) OK díky kluci , mám to v autě na pár šroubků a celkem to sedí jak seženu vrch palubky zase to předělám,každopádně už teď z toho mám radost místo té šedé. Editováno: 12. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Ahojte, tak jsem včera měnil spodní díly palubní desky jako kastlíky a středový tunel. Zarazila mě jedna věc: levá strana sedí perfektně u ovládání světel, pravý kastlík taky jen se mě zdá trochu vytočený, někdo psal že se někde má vložit nějaká podložka pod něj? Ale co se týká toho středního dílu tak mě nepasují stejné díry pro šroubky jako u předface. Drží to asi na polovině je to v pořádku? Jedná se o octavii 97 vrch palubky šedý předface a spodek teď černý face. Druhou věcí je že mám teď díru dle foto mezi palubkou a středovým dílem to je také v pořádku? Zdravim te ten spodni dil přistrojovky jsi namontoval na starej typ pristrojovky? Uvazuju taky o tom ale byl sem si jistej zdali to tam pasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 nad středovým panelem bude mezera koukni se tu na fotky v tematu je to tam krásně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 JJ to jsem videl to mi ani tak nevadi ale jde mi o vypínače radio atd. Takze to pasuje tak to je dobre diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 musíš změnit otevírání nádrže a zásuvku zapalovače je jinej tvar myslim i pokud máš vyhřívání sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 zdravím mám dotaz chtěl bych přehodit palubku za face ale mám šedej starej spodek a vrch je taky starej, chtěl bych vyměnit pouze vrch palubky za face palubku šlo by to? má to někdo tak? nechce se mi přehazovat celá protože bych mudsel vyměnit aby to ladilo cely tapecy dveři atd. Jenom by stačila vyměnit velká kaplička na budíky za tu maličkou. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 dveře maji pořád stejnej tvar a stačí číst nad sebou a dozvíš se vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 (editace) Mal som takto. Stred ako tak pasuje,pokial ti nebude vadit ta medzera nad radiom. A dvere pozri si na fotke. Ten radius na tapacire je trochu iny ako na face,novy vrch ma iny tvar ,kusok to nesedi... a pod tym nove tapecy,novy stred nemam foto... tak som spravil aj stred panel. Editováno: 11. Duben 2010, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahojte tak si pomalu skládám nový interier z face ua můj šedivej. Chybí mě pár věcí a zajímá mě jestli se to vůbec vyrábělo popř. to někdo nemáte doma. Jedná se mě o středový rámeček kolem rádia ale pro vůz bez klimatizace a bez climatronicu. Nikde jej nemůžu sehnat. A potom ještě dvě věci , jak jsou krytky kolem zrcátek tak nemám elektrické ale ještě klasické manuální dělalo se to i po face? A poslední věc co mě chyní je pravá záslepka na střední díle paluvky jak jsou vypínače. Bývá tam tlačítko na otevírání nádrže ale já potřebuji záslepku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 rámeček bez klima je stejnej jako s manuální klimou to ostatní se samozřejmě dělalo i po Face jen si to musíš sehnat buď po vrakovištích nebo ve značkovým servisu Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.