v.m@rek Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Mám problém s ukazovatelom paliva na pristrojovke, často sa stane po zapnutí zapalovania, že ručicka ukáže hladinu paliva a potom klesne uplne dole ako keby sa vypol motor. Vtedy ako sa to stane, tak neukazuje ani Maxi DOT dojazd, su tam iba čiarky, stava sa to v podstate dost pravidelne.... ked neukazuje palivo po zapnuti zapalovania, tak ked vypnem zapalovanie ukazuje zas a po zapnuti motora niekedy opat spadne ruciska palivomera, je to dost otravne, mate stym niekto skusenost? fabia je 1.2 TSI 63kw, rok výroby 2010, najazdene 24 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.m@rek Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 takže nikto stym nema skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Mam podobny problem (ale v Octavii 2): po zapnuti zapalovania/ nastartovani sa rucicka palivomeru pohne sotva o pol milimetra a palubny pocitac ukazuje v hodnote pre dojazd len "- - - - ". Este dodam, ze aj hodiny v aute ukazuju nejaky nezmyselny cas. Co to mohlo sposobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki 73 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tohle jsem našel tady na fóru něco podobného řešil Jirka v roce 2011 u jeho Octavia 1.2TSI 77kW. Snad to pomůže. Při rozjezdu občas pohasl panel přístrojů a zamrzly na chviličku ručičky analogových ukazatelů, výpis diag. negativní, vzhledem k tomu že nebyla nikde chyba v komunikaci s jinými řj , vyloučil jsem napájení, byla to garanční zakázka a s TSC doporučili aktualizovat FW rádia Swing..... a od té doby je pokoj...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Vdaka za radu. Ja som to tipoval na vadny ukazatel paliva... Inac do Swingu mi uz raz nahravali novy software... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.