duri26 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Po vymene komplet rozvodov aj pumpy sa po zlozeni vyskytol takyto zvuk. Vsetky hadice skontrolovane este raz a stale to iste ako keby to islo od remena nemoze byt moc presponovany ? kod motora AHF 81KW Editováno: 13. Říjen 2013, autor: duri26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Jo to mas moc nasponovany rozvody a navic bych rekl ze mas i spatnej predvstrik. Jinak tohle je moc nasponovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 pici co to je za plechovy zvuk ? jak presponovane? pokial viem a robil som si posledne rozvody sam tak na kladke je oznacenie pokial mas nsponovat a potom dotiahnut .. ci ?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 No pokud to nekdo spatne udela a pretahne napinaci kladku tak to pak vypdava tokovy to zvuk. Urcite to b ude chtit rozebrat a skontrolovat co je tam spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duri26 Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Ten zvuk je trocha skresleny a neni to priamo z mojho auta.ale je to podobny a nie tak hlasny. Mal som to u odbornika,predstrik je nastaveny,vsetko na pripravkoch a kladka je presne na riskach. Mne sa zda,ze to robi zato mam tam Dayco remen a zhora je troska taky draplavy tak asi sa to musi trocha pridrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.