duri26 Vloženo 13. Říjen 2013 Vloženo 13. Říjen 2013 (editace) Po vymene komplet rozvodov aj pumpy sa po zlozeni vyskytol takyto zvuk. Vsetky hadice skontrolovane este raz a stale to iste ako keby to islo od remena nemoze byt moc presponovany ? kod motora AHF 81KW Editováno: 13. Říjen 2013, autor: duri26 Citovat
olgojchorchoj Vloženo 14. Říjen 2013 Vloženo 14. Říjen 2013 Jo to mas moc nasponovany rozvody a navic bych rekl ze mas i spatnej predvstrik. Jinak tohle je moc nasponovany. Citovat
mysko Vloženo 15. Říjen 2013 Vloženo 15. Říjen 2013 pici co to je za plechovy zvuk ? jak presponovane? pokial viem a robil som si posledne rozvody sam tak na kladke je oznacenie pokial mas nsponovat a potom dotiahnut .. ci ?, Citovat
olgojchorchoj Vloženo 15. Říjen 2013 Vloženo 15. Říjen 2013 No pokud to nekdo spatne udela a pretahne napinaci kladku tak to pak vypdava tokovy to zvuk. Urcite to b ude chtit rozebrat a skontrolovat co je tam spatne. Citovat
duri26 Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Vloženo 15. Říjen 2013 Ten zvuk je trocha skresleny a neni to priamo z mojho auta.ale je to podobny a nie tak hlasny. Mal som to u odbornika,predstrik je nastaveny,vsetko na pripravkoch a kladka je presne na riskach. Mne sa zda,ze to robi zato mam tam Dayco remen a zhora je troska taky draplavy tak asi sa to musi trocha pridrat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.