Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Snád to bude tá 31mm :)

A ešte dlžka tých žiaroviek čo sú nad dverami vzadu a vpredu v clonítku ? :kol-18:

• 1 měsíc později...

Ahojte, 

tak nakoniec som nato doplatil aj ja, zrazu sa mi to rozletelo v ruke  :kol-26: . Polhodiny som sa s tým babral až mi pomohla pinzeta a troška kľudu  :kol-47: .
Teraz otázka, to tam mám naspäť len nacvaknúť do diery ? Posielam fotku s dierkou v tej páčke, slúži na niečo :kol-32:  ? Ďakujem. 

1450718_674392642583813_926138452_n.jpg?

1482807_674392749250469_775765373_n.jpg?

Ta dirka nema nanic vliv... Jen to tam narvi a mrkni se jestli ti to zhasíná když zavřeš kastlík... jestli nezhasíná tak si to složil špatně a můžeš skládat znova :-)

• 4 měsíce později...

Díky moc, tento návod mě fakt helf =) Taky jsem se s tím drbal dlouho a nevěděl jak to složit dohromady, ještě jednou díky

• 1 rok později...

Tohle je fakt divný světýlko!! Mé to spína ale obracene. Tzn. Při zavření dvířek se to paci na druhou stranu a nezhasne. Fakt vynález hergot :D

Tak supíci, koukal jsem tady na návod a vzdal jsem to...

Měl jsem navíc origo světýlko do dveří tak jsem ho tam dal a přesně tam pasuje... dal jsem tam LEDku a eletriku jsem si natáhnul z popelníku a sviti to když rozsvítím světla... a neprosvicuje to když je kasliku zavřenej... možná prasarna, ale u mně spokojenost

Ono to není tak těžké, jen ta pružina je mrcha, musí se při zasazovani otočit nebo-li navinout, aby byla napružená ;)

• Autor

To Láďa. To je také řešení. Je důležité, aby tam ale byla fakt ta ledka.

Pokud by tam byla normální žárovka, celé by se to roztavilo teplem a udělalo paseku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.