Martingeff Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Zdravím, nevíte někdo jestli pasuje do Superba II opěra nohy určená do Octávie II RS - číslo dílu 1K1864551TKJ?? Mám tam sportovní RS pedály a chci dokoupit i tu opěru nohy, ale raději se ptám jestli už jste to tam někdo montoval. Díky za info. Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Musí se upravit. Má tuším jeden držák jinde a pak má krátký uchyt na šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahoj díky za info. Tak to je špatný - upravovat to nebudu. Myslel jsem, že to dělá škodovka do všech typů stejné. RS pedály jsem tam namontoval bez problémů. Z OB autodíly mně nabídly černou opěru (viz. odkaz níže), ale já mám světlý interiér Ivory a to by bylo jako pěst na oko. Nevíš náhodou číslo dílu RS opěry ve světlém provedení, která pasuje bez úprav do Superba?? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/interierove-doplnky/skoda-superb-08-podpera-leve-nohy-tmava-id:5720.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 No bez úprav žádná. Je problém, že ŠA to vůbec do supa nedělá. Možná zkusit z 3C pašíka. To, co nabízí OB je neoriginál od Kopáčka a podle toho to také vypadá. Mám jí v manželčině supíkovi a po pravdě mě to hodně zklamalo kvalitou výroby a navíc stojí litr a origo do OII stojí 5-6 stovek. Ale světlá RS není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Přesně tak, ta z OB autodíly je kvalitou strašná. Objednal jsem si ji, ale když jsem viděl to zpracování a ten plast z kterého byla, tak jsem ji vrátil. Viděl jsem na youtube video, kde tu opěru nohy dávali američani originál opěrku asi z passata do golfa 5 a měli tam navíc nějakej adaptér na prodloužení toho oka na šroub, to by možná mohlo pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Takže jedině koupit tu světlou do Oktávky a upravit ji podle těch původních držáků..:-( Do Kopáčka fakt nejdu..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Musí se prodloužit očko, což není velký problém a uříznout jeden ten držák, myslím horní. Pak to možná něčím podlepit, ale je tam ten šroub, tak by to mohlo držet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Vloženo 19. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Mám v OII světlou opěrku z VW Eos. Líbit se vám nebude, má to jinej odstín :-( Dejte radši černou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A případná úprava není až tak složitá : Jinak = do Passatů se taky tato verze "RS" nedělá, ale dělá se tam "R-kové" provedení : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Já koupil tady a nic jsem upravovat nemusel ale není to origo a je to bohužel trošku znát na kvalitě. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/interierove-doplnky/skoda-superb-08-podpera-leve-nohy-ki-r-nerez-id:6375.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ehm...a co tak toto? http://m.ebay.com/itm/261474056078?nav=SEARCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jo = tak to je pecka. A nejvíc mě pobavil popis: Fit For: VW Volkswegan Skoda VW Volkswegan Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Víte někdo, jak se dostat k tomu šroubu? Resp. jak jí demontovat? Nechci nic ulomit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Už to tu někde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 ten šroub není třeba demontovat... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 No pokud chce měnit opěrku nohy, tak ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 george: zrovna včera sem nad tím laboroval jak tu páčku dostat ven když už teď víš jak, tak to bude v poho.. dell: jak to, že není třeba demontovat? jinak sem taky pořídil u OB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 Jooo = páčka mě dala taky zabrat ! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Díky moc pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Mimochodem pedály mám z OB, podložku z Číny. Ta podložka od Kopáčka (z OB) byla pomačkaná a celkově se mi kvalitou moc nezdála, tak jsem jí vrátil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Pánove měnil jsem opěrku včetně pedálů a opravdu jsem páčku nesundaval...odehnul jsem tam ten plast, nebyl k tomu tak dokonalej přístup, ale opravdu to jde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Je možný, že to půjde i tak.. Ale vyndání páčky je hned a určitě to pak jde snadněji.. Než sem přišel na to jak páčku demontovat tak sem se k tomu šroubu snažil dostat, ale bylo by to peklo a na to nemám nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 já nechtěl zkoumat ja sundat páčku...jen jsem se bal, aby mi pod ten plast nespadl ten šroubek, pak bych to musel demontovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 17. Únor 2015 Sdílet Vloženo 17. Únor 2015 Právě proto sem od toho ustoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 ja som tu packu s tou zarazkou rozmontovaval asi 4-krat... nie je to nic tazke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.