PetrL Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Ahoj, začal mně prosakovat chladič kapaliny motoru ve spodním růžku. Druhý roh je taky orezlý. Dal jsem nový(Valeo, 2.500,-) a rád bych se zeptal jestli se vyplatí oprava toho starého(viz přiložené foto). V případě že ano, koho mně můžete doporučit? Máme v rodině a v příbuzenstvu několik stejných OII 1.9 TDI 77kW, takže by byl jako náhradní. A nebo na něj mám šlápnout a dovézt ho do sběru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 ja som za tú poslednú vetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 ja súhlasím tiež s poslednou vetou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Jak bys chtel opravit kus rozrezleho srotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 (editace) No to právě nevím, proto se tu ptám Vím, že se chladiče dřív opravovaly a dnes jsou technologie zase někde jinde. Tak kdybych ho vyhodil a pak se někde dozvěděl, že je opravují... Ale jak jsem tak googlil, tak se opravují chladiče spíš na náklaďáky. Takže tenhle půjde do šrotu. Dík všem za pomoc. Editováno: 19. Říjen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.