Únor 6, 201312 r ale niekde na fotke som videl elektrické ovládanie v zadnej laktovej opierke co to potom ovláda?
Únor 6, 201312 r Přesně tak, slouží to k posuvu přední sedačky spolujezdce, ve které je sklopná střední část opěradla aby si tam cestující na zadní sedačce mohl prostrčit nohy a nastavit si to jak mu vyhovuje. ovladač na posuv sedačky je tedy umístěn v zadní opěrce.
Březen 23, 201312 r Můžete mi někdo poradit jak demontovat zadní nesklopné opěradlo. Potřebuju sundat plato pod oknem a vytlumit ho, z kufru mi jdou podivné pazvuky při přejezdu nerovností. Díky
Srpen 4, 201411 r helejte mám dotaz, zatím uvažuji o koupi Supíka, určitě jedničkovej, možna i předface, ale otázka je, když bude mít zadní sklopný, a seženu si sedačky z dvojkovyho supika taky sklopný půjdou do toho jedničkovýho? jsou na stejný platformě nebo něco měnily, je jasný že to musí byt taky ze sedanu ...
Srpen 4, 201411 r Nebudou pasovat. A nechapu proc chces davat do jednickovyho sedacky z jinyho modelu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.