Přejít na obsah

Bouračka - Octavia II vs. neznamý pachatel


LiveBomb

Doporučené příspěvky

Ja zadny detaily k tomu nemam, byl sem rad ze sem mu uhnul a neskoncilo to hur. Nevim ani kus znacky, ani tovarni znacku, barvu, proste nic :-(

Pred zrcatko pujde kamera a bude. Nic jinyho asi nezbyva.

V utery to necham rozhlasit v mistnich rozlhasexh po okoli, aut kolem jelo dost, tak snad nekdo tu SPZku mit bude. Stalo se to na silnici co znaji jen mistni, takze by to mohlo vyjit. Ze ho PCR najde tomu moc neverim i kdyz maji komplet zrcatko a asi by to slo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to smutné, bohužel u nás zcela běžné  :kol-32:. Držím palce ať ho najdou, i když u nás to bude téměř nemožné - PČR nic nenajde  :wacko: . Tak alespoň ať máš auto co nejdříve zase v pořádku ..

 

Do mě naboural cca měsíc zpátky idiot, nedal přednost trefil pravou stranu a ujel.. Také neznámý pachatel.. A ještě k tomu se později zjistilo, že měl kradené auto i čísla a ujížděl od čepračky bez placení..oprava z mé kapsy.. nikdo to neřešil policie to už odložila...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Galvi: auto které tě nabouralo, bylo odhlášené? Pokud ne, tak si myslím, že by opravu měla zaplatit kancelář pojistitelů.

 

To jsem zkoušel, dle jejich vyjádření se to na moji situaci nevztahuje   :kol-32: . Auto které způsobilo nehodu bylo před cca rokem odcizeno a tudíž nemám nárok... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle fotek jsem nepoznal, ze je treba lakovat, ale jestli je to jen odreny slinc da se celkem slusne na cerne barve zaretusovat. Zrcatko koupis za 1000,- a kdyz budes hledat najdes i v barve. Sklo vyjde na 500,- a strepy si vyluxujes sam. A sikovnejs mechanik ti to vsechno vymeni na 400 stovky. Takze zas tak cerne bych to nevidel :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam auto na jezdeni a ne abych nekde tejden shanel dily a dalsich 14 dnu uhanel mechanika aby se mi to uracil spravit. Blatnik je jen skrablej, ale dvere - ty sou na tom o dost hur (bohuzel se to pod zarivkou blbe fotilo, pak sem hodim fotky od servisu). Navic zrovna na tyhle pripady si platim havarijku ktera nestoji zrovna nejmin, tak at se to udela poradne a z pojistky. A pokud se nouma najde, at si to pojistovna vymaha po nem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...